Přejít na výpis diskuzí

Super Junior

HUDEBNÍ SKUPINA 13.9.2007 
72 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co to?

Yoo lidííí proč sem nikdo nic nepíšete?? *7* ae tag aspon sem prwní... doufám že se to tu rozheybe!! *4* jinak SJ 4 Ever!!
  • SUJU

AhOOOOOj jak je?...no já ŚUJU upa na maximum žeru hlavně hannííííska to je největší zlato asi proto žže je to číínan noale kwása a ty dva new členové ou jen pro M v Číně jinak je jich normal 13 no ale tak co ty mě moc nezajímaj ty new ....hele kdyby ste měli nějaky mp3 třeba hlavně mp3 U v činštině tak plsky napište na icq 397287993....dííííííík *1* *3*
  • super junior

*14* *14* já ty hošany prostě žeru.....jůůůů.....jsou tak sladcí....jé..... *14* *14* *1*
  • Anyeong!

Zdravím všechny tady *1*
    Tay jsem nebyla už hoodně dlouho O_o .. T_T
    Chtělo by to tu trošku oživit :D a dát do kupy fans ^_^
    reklama:
    Http://www.Sapphire-cyon.one-forum.net
    http://kyasurin.blog.cz
  • wázne to.. zase..

Yako.. ae to tu zas wázne nezdá se wám? *7* Wy ste teda fans wám powim.... *13*
  • Nůda

Nůda *9* Nůda *9*
  • Super Junior

jak vivím tak sem moc nechodíte to je blbípáč sem myslela že tu pokecám o super juniorech páč moc lidí co je znaj neznam jen asi tady a to sem ještě nepíšete *9* *9* *7* *16*
  • Super Juniór

Suju sou pstě nééY !!! *14* Jop a zdrawím tjé Ančo ^^ Sem ráda že tu přibýwaj nowý členové *14* Hannie je dobréy *15* ani newadí že je čínan i když ja činany moc ne-e teda.. krom těch hezkejch ^^
  • ¨Ktery je nej a song?

no ja videla od nich jen ten song super girl...moc se mi libi..a jinak z clenu se mi libi:ehm no ten dj,pak v tom clipu si dej 0:16(tak ten)a pak 0:17..ty jsou pro me nej..a pak se mi libi jak se proni a ma ty bryle atd..jinak kdyz si je pak sunda tak se mi nelibi...
    • Re: ¨Ktery je nej a song?

twle ja sem z nich upa paf! *14*
      • Re: Re: ¨Ktery je nej a song?

to rozhodně nejsi sama *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: ¨Ktery je nej a song?

hlavne z tech no jen 2

ale nejvic je stejne asi tadyten jak tam zacne zpivat ten cernovlasek na zacatku tak ten po nem..tady mu to sklusi jinak jak mel delsi vlasy nebo tak tak nic moc
          http://www.youtube.com/watch?v =pit7RS4mPI0

a pak v tom clipu jak ma sedivou kosili tu kravatu a sedivou cepku,myslim ze je to i ten dj
          *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: ¨Ktery je nej a song?

DongHae neni DJ....Dj je Heechul
            • Re: Re: Re: Re: Re: ¨Ktery je nej a song?

jo sorry já to blbě přečetla...XD *1*

Nerada ti to kazím, ale DJ tam je Donghae xD a jak napsala sujukyu, tak Heechul do podskupiny Super Junior M fakt nepatří xDD
              Je sice hezké, že znáš jména^^ ale nauč se je ještě přiřazovat, prosím :)
            • for Vandis

nee, Heechul těžko... Super Girl je od Super Junior M a do týhle pdoskupiny Heechul nepatří!
          • Re: Re: Re: Re: ¨Ktery je nej a song?

nejspíš myslíš Donghaeho *3* ... to je ten v tý šedý čepce *4*

DJ je Donghae no :D .. jinak sujukyu, jsi ta sujukyu, kterou znám?:D:D
  • bafff

no yasně že mám prawdu!! *1* áno áno Monii .. yá wim.. kyu.. ae máš ho hezkýho *3* ae pro mě ye steyně Hae Nr. 1 *14*
    • Re: bafff

Jistě... Hae je fajn... ale Kyu... to je můj No.1 :D *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit