Přejít na výpis diskuzí

Super Junior

HUDEBNÍ SKUPINA 13.9.2007 
72 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mandarin na druhou

Yo Moni.. je prawda, že už to není to co beywáwalo... ye to docela škoda no... ae mandarinky se mi líbí taky... nic proti nim teda nemám... Ye to docela ae škoda... každey ae prostě máme yiney názor
  • chyo....

Yak to tag widím, moYe snaha o to, aby se z tohodle stalo oprawdowý forum, Ye naprosto zbytečná *9* *16* *8* *9*
    • Re: chyo....

Ne... jde ti to dobře... jen na tuhle stránku zapomínám... A ostatní o ní neví... :/ Škoda mno... Ale jestli chceš fórum o SJ, TVXQ a tak dál... zkus www.cyon.top-forum.net *Sry za reklamu* Je tao tam super... XD Jinak.. víš co se dělo na nedávnym Dream Koncertu? Oo *7* To bylo pěkně ubohý... *9*
      • Re: Re: chyo....

Mno yo no.. jo na cyon už sem se zaregistrowala *1* no asi newíím.. powídééy...!
        • Re: Re: Re: chyo....

Tak koukni na blog kluků, včera jsem to tam dávala...
  • kuk

sujustar.blog.cz *3*
  • pejsek

ahoj yesunge chtela bych se te zeptat jak se jmenuje tvuj pejsek.Mas ho totiz skoro na kazdy fotce. *14*
  • ^^

Ehm, zdravím vás tady^^
    Nebyla jsem tu už hodně dlouho OO ačkoli Super Junior rulujou stále :P keke~ (naega michyeo n_n)
    Zajímalo by mě, jestli chodíte i na jiné stránky o nich, než jenom sem? Čím více českých (nebo i slovenských) E.L.F znáte, tím líp, no ne?^^
  • for kyas

... ano ano, myslím, že jsem ta sujukyu kterou myslíš *1* alespoň pokud ty jsi ta kyas kterou znám já *1* *1*
    • Re: for kyas

ježiš marjá, my se tu tak hezky sešly? :D:D:D
      • Re: Re: for kyas

jooo tvoje jméno mi něco říká hele :D:D

*15* no nazdááááár, já si řikala, že nám tu eště někdo scházel *1*
    • Re: for kyas

ok, dobře no :D tak jsme se asi našly :D:D .. jémináčku, to je ale náhodné setkání oO :D

:D to tedy ano ... musím říct, že sem se neubránila slzám, je to tak dojemné :D:D
        • Re: Re: Re: for kyas

ta ironie smrdí až sem :D:D
          • Re: Re: Re: Re: for kyas

tssss, no dovol *9* :D ...já myslela, že mě za ta léta už trochu znáš :D:D:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: for kyas

za ta léta? :D:D:D no loool :D jistě^^ ♥
              btw, nevěděla jsem, že chodíš i sem Oo.. za ta léta jsi mi to mohla říct! :D:D
  • for kyas

no jasan, něco sme už spolu prožily ne? xD:D:D to vyznělo trochu blbě, ale věřím, že mi rozumíš :D:D
    ... a tak já tu zas tak často nejsem, spíš sem nalezlá u Kyua, to je moje domovina :D:D:D
  • zbožňuju

KYU ♥ I love him :), jinak nejlepší a nejúžasnější skupina co znám (krásný 3 roky)... prostě nejvíc *14*
    • Re: zbožňuju

3 roky?? huu jsem na tom skoro stejně ^_^ mě ale do tří let chybí ještě 4 měsíce :DD
  • fórum o super junior

http://sapphire-cyon.one-forum.net/
  • diskuze

Ahoj máme založenou diskuzi o SuJu
    přidejte se jestli máte lide :)
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi ?akce=forum_data&forum_ID=104783&au th=&ID_from=0&dir=1
    • Re: diskuze

nic tam není tak to sem necpi. *16*
      • Re: Re: diskuze

Co to meleš nic tam není ? Jsou tam příspěvky a novinky od členů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit