Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kelly

SOU Dobrý *14* *3* *4* *1* *1* *8*
  • Millagros 115

Jasně,Angelito je takové přerostlé dítě *3* ,Paddy měl vždycky něco z holky...i když už je to lepší.Jimmyho mám ráda,ale víc Joea a úplně nejvíc Johna,je moc milounkej...
  • Ahojda

Tak tady odpovídám co se týče živáku na Angela není tam sice moc aktualní ale něco tam je ale pozor ta některá kvalita nahrávek místama stojí na baterky poněvač to tam už nedávají TV stanice ale jen lidi co tam byli takže nic moc ale docela to jde pakli-že máš možnost to dig. vymazat někderý snad jo ale to bych ti kecala.Jinak se chci taky vyjádřit k Paddymu myslím že s jeho rozhodnutím víc lidí nesouhlasí ale stím jaksi nenaděláme on už je dávno samostatná jednotka a je to pouze mezi vědomím a svědomím pokavať si to navybojuje tak to je asi jediná volba.Podle mého se nikdy Paddy teda Paul John Mery nestotožnil a nepřilal smrt matky a posléze i Papa Kelly.Každopádně mu to přejte.Taky jestli smim tak mám menší připomímku např.Angelovi když se podíváte né jen na video-klipy ale víc do soukromí tak mě zaráží že skoro jako jediný se nefotil s 'obyčejnýma lidma'což všichni se tak nějak snažili to je název jsem jak ty naši politici *1* Jinak zdar *15*
    • Re: Ahojda

Nějak mi dělá problém tvůj text rozšifrovat,promiň,tak nevím,zda reaguju správně... *7* .Že se Angelito nefotí s "obyčejnými limi",to je asi náhoda,nejspíš jsi neviděla ty správné fotky...A jestli se Paddy špatně vyrovnal se smrtí maminky,to nevím,byl dost malý,ohledně tatínka určitě ne...ale ostatní jsou na tom stejně,přesto nevstupují do kláštera-asi to bude i kvůli něčemu jinému.
      • Re: Re: Ahojda

Tak vzhledem k tomu, že když se kolem nich točilo tolik fanynek byl přece jenom dost malý-mí se to pochopit. Za to teď se s fanskama fotí dost a ochtně. Mám s ním nejednu fotku....a určitě nejsem sama *4* *4* *14*
        • Re: Re: Re: Ahojda

Jasně,navíc byl malý Angelo dost nesmělý a obrácený do sebe.Teď už je mužský a má pro strach uděláno...Já neměla žádnou příležitost se s nima vyfotit...kdyby jo,skočila bych kolem krku Johníkovi nebo Joeovi.Ti by koukali *9* .
          • Re: Re: Re: Re: Ahojda

Vlastně i Jimmymu...kromě Paddyho a Angela-ti nejsou zrovna můj typ-všem ostatním Kellyovic klukům *14*.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda

Můj typ zase není Jimmy, no.................a Angim souhlasím...ale Paddohy bych brala všema deseti........ *1* *1* *14* *14* *3*

nejsi sama......:d

*15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda

*15* ?
  • cd

tak miláčkové, na www.best-warez.cz si můžete stáhnout vše co KF (snad) kdy vydali. *3* *3* *3*
    • Re: cd

Je to sice hezké, ale všechno to není. Nechci se vytahovat, ale u mne je toho trochu více *4*
      • Re: Re: cd

Ahojky , prosím tě chtěla jsem si od tebe stáhnout dvd Live at LOreley, ale píše mi to že nebylo nic nalezeno, prosím tě pomoz mi ahoj
      • Re: Re: cd

proto je v závorce to ,,snad"
  • Angelo

Ví někdo,kde by se daly poslechnout Angelovy živáky?
    • Re: Angelo

není něco na Youtube? Zkus to. Je tam toho hodně.
      • Re: Re: Angelo

No,lecos jsem zkoušela,i na jeho webovkách,ale jaksi mi to nikdy nejde přehrát...u ostatních jo,Ale Angelito to má snad zašifrovaný *13* .
  • nevim

Ahoj,prosim vas kdo je ted vlastnee ve skupine...?Nebo jesi kelly family vlastne jeste sou....Vsechno je takovy zmateny vsude..:DA nevite kde stahnout album homerun?Diky....
    • Re: nevim

Jak jsem již jednou říkal, je toto „forum” úplně na .... Příspěvky jsou tu asi úplně nanic, když o pár řádků níže jsem dal seznam od Kelly a tam je i Homerun. Prostě tady je to strašně nepřehledný a když něco hledáš, aby jsi prošel snad všechny stránky. Nehledě na to, když třeba hledám odpovědi na mé příspěvky - prostě hrůza. Že jsem to sem vůbec dával (asi zbytečnost). *3* *9*
      • Re: Re: nevim

Zdendo Zdendo,neber to tak tragicky.To víš,že jsi nepřehlédnutelný *13* *1*
      • Re: Re: nevim

Promin,ale ja myslela jinde nez pres rapidshare....Jesi neco ubec je
        • Re: Re: Re: nevim

Ahoj, no když o tam někdo dá tak to tam bude *4*
          • Re: Re: Re: Re: nevim

nechces to treba dat na www.ulozto.cz?prosíím
            • Re: Re: Re: Re: Re: nevim

A víš, že nééé *3*
              Já byl rád že jsem to uploadoval, protože mám pomalé posílání.

Ještě jednou.Teď jsem se dočetla ve Wikipedii,že prý je současné složení:Patricia,Maite-ty prý připravují sólovou kariéru-,Kathy-která se k nim zase připojila-,Joe a Paul-že by?Viděla jsem fotku Paula,vypadá jak jejich otec,přitom je mladší než Kathy.Ráda bych viděla Dannyho.Víte o něm něco nového? *3*

Asi tu budou jiní vědět víc,ale podle mě existují i neexistují *7* .Naposledy byli ve složení James,Joe,Patricia,Maite.Někdy se přidá i Kathy,i Angelo se ve skupině dál angažuje,i když už jen jako šéf firmy,rodinné značky...Každopádně má většina z nich svůj projekt *15* .Mě se líbí to,co dělá Angelo,Patricia a Joe.U Johna a Maite Itoiz se mi líbí jen ty jakoby keltsky laděné písně,rock Johníkovi nikdy moc nešel,on je spíš taková spirituálně založená dušička.Ve spojení s krásným Maitiným hlasem je ta jeho magicky laděná hudba nejlepší z jeho tvotby.Tož tak.
  • Paddy

Nemá svý věci vyřešený *7* .Co přesně by měl vyřešit,aby se stal dobrým knězem?A co to je,dobrý kněz?A jaký bordel v sobě?Dobrý duchovní je především dobrý člověk,který lidem naslouchá srdcem a pomáhá jim najít cestu k Bohu.Když jsi třeba zubař a máš zubní protézu,neznamená to,že nemůžeš být dobrý zubař...nebo by na gynekologii nemohli pracovat chlapi *9* .Promiň to blbé přirovnání..chci tím jen říct,že u duchovního o jeho kvalitách rozhoduje charakter.Ale spiritualita je dost tenký let,na který si netroufám.Buď jak buď,Paddy má všechny předpoklady pro to,aby lidem pomáhal-a šmytec.
    • Re: Paddy

...totiž tenký led,nikam neletím,sorry. *10*
      • Re: Re: Paddy

Tvůj názor ti neberu..........................já jenom, že se prostě v těhle kruzích pohybuju a páterové, se kterýma se znám osobně - a že jich není málo, říkají, že na určitý věci člověk prostě nemá, když je nějak v nevýhodě. Toť vše. Jo a taky trochu někam jinam. Otec Jaroslav - před třemi roky sloužil u nás v Železném Brodě, teď je ve Francii, se s Paddyn zná osobně, ale to jen tak na okraj. Nikidy s ním nemluvil, ale v mezi kněžímu se o něm teď docela mluví. *3*
        • Re: Re: Re: Paddy

Ani já ti to neberu.Já se sice v této oblasti nepohybuju,ale mám dva kamarády kněze,vím toho spoustu od nich. *7* .Předně,co to znamená udělat si v sobě pořádek?Tomu jsem nikdy nerozuměla.Ale už mě nebaví na tohle téma diskutovat,prostě je Paddy víc než vhodný pro povolání kněze,ať se s ním otec Jaroslav zná jak chce "dobře". *1*
  • Kelly Family

Ahoj *3*
    Tak jsem opět zde a mám tu nový seznam toho, co jsem dal ke stažení. Jelikož tyto stránky blbnou a v odkazech dělají chyby, tak adresy jsem dal sem: http://rapidshare.com/files/1440778 21/Family_-_adresy.xlsx
    No a tam najdete toto: *3*

CD
    (1979) The Kelly Family - Who'll Come With Me? (David Song)
    (1998) The Kelly Family - Live Live Live

(1989) The Kelly Family - Keep On Singing
    (1981) The Kelly Family - Christmas All Year
    (1981) The Kelly Family - Wonderful World
    (1988) The Kelly Family - Live
    (1990) The Kelly Family - New World
    (1991) The Kelly Family - Honest Workers
    (1992) The Kelly Family - Street Life
    (1993) The Kelly Family - The Very Best - Over 10 Years
    (1993) The Kelly Family - Wow
    (1994) The Kelly Family - Over The Hump
    (1995) The Kelly Family - Christmas For All
    (1995) The Kelly Family - Gold
    (1996) The Kelly Family - Almost Heaven
    (1997) The Kelly Family - Growin' Up
    (1998) The Kelly Family - From Their Hearts
    (1999) The Kelly Family - The Bonus - Track Album
    (1999) The Kelly Family - Best Of The Kelly Family
    (1999) The Kelly Family - Best Of The Kelly Family 2
    (2002) The Kelly Family - La Patata
    (2004) The Kelly Family - Homerun
    (2005) The Kelly Family - Hope

(2001) Kelly Kathy - Morning Of My Life
    (2002) Kelly Kathy - Stright From My Heart
    (2006) Kelly John & Maite Itoiz - Tales From The Secret Forest
    (2003) Kelly Paddy - In Exile
    (2006) Kelly Angelo - I'm Ready
    (2006) Kelly Angelo - I'm Ready LIVE Tour
    (2007) Kelly Angelo - Rejoice And Be Glad
    (2008) Kelly Angelo - Lost Sons

DVD
    1980
    The Making Of La Patata
    (1981) Golden Harp
    (1982) Christmas All Year
    (1994) Tough Road 2
    (1996) Live In East Germany
    (1997) Stadium - Tour
    (2002) Kelclub - Cologne (Live Köln)
    Kelclub
    (2003) Cover The Road
    JOEL KELLY - No Limits
    (2005) Homerun
    Live At Loreley - DVD 1

*3* *3*
    Mějte se hezky a zase se ozvu, ještě bych tady něco dalšího měl. - Zdeněk
    • Re: Kelly Family

Ahoj ten odkaz na rapid ti nefunguje háže to na rapidu eror

Máš to vymakaný,Zdendo.Jsi jeden z mála kluků,kteří nepovažují Kellyovi za dotěrný hmyz *1* .

Vypadl mě název:
      Live At Loreley - DVD 2

To je zatím vše

*4*
      • Re: Re: Kelly Family

Jo a hlavní věc, někde jsem dal kód *13* a ten by byl zdenek52 nebo Zdenek52. To je už asi opravdu vše *4* *4*
  • taky to bylo

Ahojda Kellys tak jaky to bylo turne.Jaka byla atmosfera teda krom ze to tam nikdo schytal.Hlavne jaka byla hubba ta tak jak to proste bylo noooo. *3* *15*
  • Make Love Not War

Nějak jsem nikdy nechápala ty vulgární reakce na KF *8*.Jistě-někomu se nemusela líbit jejich hudba,jistě-někomu mohl vadit jejich styl života nebo image,ale to nevysvětluje ty někdy až agresivní reakce některých lidí *13* .Nevím,že by svou hudbou někomu ubližovali,spíš naopak-mě jejich písničky pomohly v mnoha těžkých situacích a jsou se mnou stále,i když už moc nejsou slyšet *14* .Takže být vámi,doopravdy bych zasklívala negativní reakce některých lidí tady,v podstatě jsou docela politováníhodní *9* .
    • Re: Make Love Not War

přesně tak taky mi tady ti prudičové vyloženě prudí....ale co když nebudem reagovat tak přestanou...dělaj to jen znudy a myslí si jak nejsou vtipný....já se za Kellys nestidím ba naopak jsem na ně pišná a vždycky budu stát při nich *4*
    • Re: Make Love Not War

Říkám, tphle neřešit. Nejsem fanynka jenom Kelláčů, ale i jiných skupin, které nejsou zrovna moc v oblibě. Vždycky jenomvyvrítitoči v sloup, pže na nic jiného se nejde zmoci.................aždej je nemusí, ale urážky vypovídají jenom o inteligenci a charakteru toho určitého člověka. Ber to s nadhledem.... *3* *1* *5* *5* *4*
      • Re: Re: Make Love Not War

Jasně, že to nemá cenu řešit.Ale když jsi v Německu na jejich koncertě,těšíš se na ně a pak se tam objeví šmejdi,kteří na ně hážou nebezpečný věci a vulgárně jim nadávají-to mi hlava nebere...a ochranka u vchodu dělá co?... *5* .Ty imbecilové dají peníze na to,aby pak v záchvatu imbecility házeli na zpěváky,co jim nikdy neublížili a na lidi kolem třeba flašky...taky jsem jednou dostala do hlavy *10* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit