Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotaz

Ahojda Niko prosím, teď mi došlo nepřepsala ses s datumem poněvač Angelo se narodil 23.12.1981 a Paddy 5.12.1977 tak to jsi asi nemohla mít triko s nima to Angelovi bylo 5let a Paddymu 8. *3* *3* *3* *7* *7* *7*
  • Ahojda

Ahojda AB v roce 1995 to určitě nebylo poněvač to ješte skoro všichni fungovali přibyl k ním jejich bratránek Dann.Který na mě dal i žalobu za to že mu ůdajně nevyplatili honorář.Ani nevim zda to už bylo řešeno nebo teprve bude.Jinak Inko je seper že máš tričko s Angelem a Paddym z roku 1985 *15* *3* To jde ještě hluboko kolem mě:mě totiž byl terve 1 rok *15* *14* *1* *5* *14*
    • Re: Ahojda

Jejich bratránek se jmenuje Adam. Zpívá nyní se svou ženou jako skupina One Journey. Danny byl (je) nejstarší bratr sourozenců z KF, který je ale postižený.
      • Re: Re: Ahojda

Danny je autista.
  • K.F. IDOLI

KELLY FAMILLY
    ANGELO APADDY JSOU SUPER MAM JEJICH CD AJ JSEM MNĚLA TRIČKO V ROCE 1985
    )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) *13* *13* *13* *13* *13* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *5* *5* *1* *1* *1* *1* *1* *15*
    • Re: K.F. IDOLI

Asi v roce 1995,né?
  • odpověď

Drahý či drahá jjjj tak to přesně nikdo neví pokud vím tak se o tom zmiňoval jen hodně ale hodně okrajově.Nějak va stylu že jim peníze zaslepili oči a zapoměli na Boha,ale nic konkrétního.Jinak nic o tom blišího nevim. *15* *14*
  • otázka

jen taková menší otázka...co dělá paddy v klášteře? *7*
  • Ahojda

Nazdarek Misko prosim sjet si vsechny otazky a odpovedi je to tam hafo jinak Paddy je v klastere Angelo je vetsinou solo John zpiva se svoji zenou a cas od casu se k nemu prida se skopiny (Angelovi).Jinak Jimmy je zenany,Angelo taky,John tez Joe jakby smet.S holek Kethy je udajne rozvedena,Patrisa je vdana,Maite taky jen mi stale nikdo neodepsal jak to vypada s Barby.Kdyz tak me opravne nebo dopln te zlobit se nebudu. *15* *1* *4* *4*
  • informace

Zase me po delsi dobe zacali zajimat KF Posledni dny se od jejich stranek nemuzu odtrhnout . Zatim se kemne denonesli zadny novinky onich. kolik jich teda spolu koncertuje a kdo jede solo . Jak je to vlastne S tim Paddym . . Predem dekuju.
  • Omluva

Tak pardon koukám že nejsem jediná.Kdo to nestihnul diky tomu človíčkovi za adresu *3* *14*
    • Re: Omluva

Člov¨íček vzkazuje, že není zač... *1* Jo a jinka např. Bild a i slovenské noviny se teď div nepřetrnou, aby zjistili co nejvíc pikantností........takže se teď Pad v novinách objevuje docela často.......a jo a když už jsme u toho - na serveru tn.cz je taková krásná *9* reportáž o JImmym - je to sice bulvár - jak jinak, šeee.......ale taj aspoˇM něco... *3*
      • Re: Re: Omluva

Že by se lidé zase začali zajímat o KF?To by KF mohlo pomoci.Sice se ve stejném složení asi znovu nesejdou,ale mohli by zase začít koncertovat jako rodina-já je tak mám nejraději. *14*
  • nazdarek

Ahojda může mi někdo napset co v tam AHa bylo napsáno poněvač to nekupuju tak nevim jak žijou naše celebrity zamozřejmě to budu prát s rezervozu.Jinak naví takhle někdo kdy zas zautočí někdo s Kelly F.na českou republiku??? *15* *14* *1*
    • Re: nazdarek

Ahojky! Tenhle pátek je v Plzni a v sobotu v Brně Kathy... Potom 22.11.přijede do Prahy Angelo (Retro)
  • dnesni Aha! noviny

Ahoj! Dnes pisou v Aha o Paddym (klaster).
    • Re: dnesni Aha! noviny

Takpro ty, co to nestihly koupit - http://www.ahaonline.cz/cz/ze-sveta /30520/paddy-z-legendarni-skupiny-k elly-family----zije-jako-mnich *1* *3* *3*
      • Re: Re: dnesni Aha! noviny

Dík za odkaz. Sice to není nějak závratný článek, ale aspoň něco.
    • Re: dnesni Aha! noviny

Tal to jsem si to přečetla pozdě... Dneska už to nekoupím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit