-
proč už je nehrajou?
Achjo to je tak hloupý, jak se tady hádáte a urážite KF. Byla to úžasná skupina a hrozně moc lidí ji milovalo a spousta ji miluje i ted. Mně jen není jasný, proč už sem v rádiu něco od KF neslyšela několik let. Tenkrát se to tak strašně prožívalo a ted se o nich už vůbec nemluví. Přijde mi to trochu smutný... -
-
Re: proč už je nehrajou?
No, takovej pocit má spousta fanoušků. Občas od nich něco v rádiu zahrajou, ale nic novýho to teda není. Hrát už asi všichni spolu nikdy nebudou, ale jejich sola jsou taky fajn, i když už to není úplně ono.
Ale myslím, že se spousta fans k nim vrací, tak mezi ně patřím...
-
-
Seznam adres ke stažení
Je vidět, že se v těchto příspěvcích opravdu nedá hledat. To aby člověk procházel všechny stránky, aby nalezl co hledá. Někde v dalších stránkách je můj odkaz ke stažení diskografie KF. Dnes jsem ale po 15ti hodinách uploaudoval další DVD - "Live 1988" a tak dávám nový odkaz na seznam adres ke stažení. *4*
POZOR na mezery v adrese, která si tam tato fórum samo přidává. - Nemuselo by vám to fungovat.*10*
http://rapidshare.com /files/159723172/FAMILY_-_ADRESY.xl sx -
-
Re: Seznam adres ke stažení
Ahoj prosím když zkoupíruju tvuj odkaz na seznam hodí mne to že to neexistuje ty jsi to smazal? -
Ahojky, mně ten Tvůj seznam nejde zobrazit. *9* Je to ten nový excelovský soubor a když to stáhnu, tak se mi to stáhne jako zip a ten se mi pak vyextrahuje do několika nesouvislých souborů ze kterých nejde nic vyčíst. *13* -
ahoj Zdendo. Mám prosbu, stáhla jsem si DVD Live at Loreley z tvých odkazů, ale nejde mi to extrahovat, chce to heslo. Prosím tě, jaký je to heslo, abych to mohla extrahovat? díky :) -
-
Re: Re: Seznam adres ke stažení
Omlouvám se heslo je buď zdenek52 nebo Zdenek52 -
-
Re: Re: Re: Seznam adres ke stažení
Děkuji Ti velice :) už to funguje, tak jsem ráda.
-
-
-
-
DVD Live at Loreley 1995
Zdravím všechny!Chtěla bych Vás poprosit, jestli nevíte, kde bych mohla sehnat dvd z koncertu Live at Loreley 1995?nebo klidně i kazetu...Opravdu moc ho sháním,ale bez úspěchu *9* Dejte mi prosím vědět na e-mail(kdokoliv) *4* Díky! -
-
Re: DVD Live at Loreley 1995
Podívej se na můj příspěvek, tam je i toto DVD. *4*
-
-
...
ten otazník je obyčejná namyšlená coura!! *15* pchee já tě potkat rozbiju ti tu tvoji namyšlenou držku ty nanynko! *9* *9* za to jak se chováš!!jinak ANTI serte na otazníka a další retardovaný individua na tomhle foru!
KF sou totální šmejdy,píčoviny sračky..atd!poslouchaj je jenom negramotný lidi! *3* a otázníku nehul tolik nedělá ti to dobře! *5* FUCK OFF!! POSRANÝ KF A FANS!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *5* *5* -
-
Re: ...
Bože, ty jsi tak drůbeží, až to bolí..... -
-
Re: Re: ...
Nech to být,nemá to smysl.Nemá cenu se hádat s negramotným člověkem.Jednou je to musí unavit.Doufejme. *3* -
-
Re: Re: Re: ...
Přesně tak.......já se jenom divím, že je to ještě po těch letech baví...každopádně já se těším jak blecha na Angelův koncík a nic mě nemůže rozházet.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Mně to bohužel časově vůbec nevychází,jinak bych určitě jela *4* . -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
MNo tak alespoň v lednu!!
-
-
-
-
-
Re: ...
*5* -
-
Re: Re: ...
prosimtě jdi se schovat vyjebanej otazníku..tvoje iq se rovná ustřednímu topení a podle toho vypadaj i tvoje příspěvky *9*
-
-
-
kelly famili
Ahoj lidi, chci jenom říct, že když tahle rodinka byla na vrcholu kolem toho roku 95 bylo mi pouhých šest let, a řeknu vám, že si toho moc nepamatuju, ale když jsem je viděla poprvé v televizi zanechalo to ve mně něco neuvěřitelného a síla a energie vložená to tech písniček mě naprosto uchvátila mimo samozřejmě krásných chlapců angela, johnyho, paddyho jimyho a joyho..sice už je to několik leta čas nezastavím můj angelo, už sice neni ten krásný andílek, ale ráda si je s nostalgií poslechnu ...myslim si, že kelly family je ikona a pojem 90 let, a je smutný, že hodně lidí na ně zapomnělo nebo zanevřelo..co dokázala tahle vlasatá rodinka by mělo každýho chytnout za srdce.. -
Reklama
se omluvuju předem, ale když je to zadarmo *14* tak si sem hodím reklamu svému bločku: blessedmary.blog.cz - nejen o Kellycích, Páddínkovi *3* děkujíí a budu se na vás těšit. A nehádejte se pořád *13* není to hezký pusinky *4* -
-
Re: Reklama
Díky,my se podíváme *3* .Nikdo by se tu nehádal,nebýt těch indiviuí *9* .
-
-
NHL
Finové mají skvělé hráče v NHL.
OBRÁNCI: Teppo Numinen,Sami Salo,Joni Pitkanen,Toni Lydmam,Kimmo Timonen,Ossi Vaananen.
BRANKÁŘI: Miika Kiprusoff,Niklas Backstrom,Kari Lehtonen,Vesa Toskala,Antero Niitymaki.
ÚTOČNÍCI: Olli Jokinen,Saku Koivu,Mikko Koivu,Niklas Hagman,Teemu Selanne,Tuomo a Jarkko Ruutu. -
-
Re: NHL
*3* *3* *3*
-
-
Rozhovor
MILY BRATRE KDYZ JSTE NAM PRED 4 LETY TADY V MEDJUGORJE DAVAL ROZHOVOR BYL JSE MEZINARODNE ZNAMY JAKO ZPEVAK PRED 2 DNY JSEM VAS ZAHLEDL NA FESTIVALU U OLTARE MOHL BYSTE NAM RICI CO TED DELATE: Vztoupil jsem pred 4 lety do spolecenstvi sv Jana noviciat priprava na vztup do katol. rehol. spolecenstvi a vzdelavani jsem absolvoval v jednom z nasich klasteru ve francii. Tam zacnu v zari svuj 5 rok . Je to ted uplne jiny zivot nez jsem vedl Mam 4 a pul az 5 hodin modleni denne a 5 hod studia k tomu patri jeste manualni prace. JAK DOSLO K TOMU ZE I PRES VAS UMELECKY USPECH DELATE TED ZJEVNE ZCELA NECO JINEHO : Cely svuj zivot jsem delal hudbu a to s moji rodinou . Pred nekolika lety jsem take rozjel svuj solovy projekt hudba byla muj zivot centrum meho zivota. V roce 1999 nastal zlomovy bod to byl zacatek meho navratu k cirkvy . Bylo to v Lurdes od te doby se staval Buh vice avice centrem meho zivota . Bylo to tak sylne ze me to vtahlo do sveceneho zivota protoze jsem chtel patrit jenom jemu a drzet se ho jak nejlepe bude mozne . Tak je pro me sveceny zivot ta nejlepsi volba kterou mohu najit abych mohl poznat jednotu s jezisem uz na zemi. JAK JSTE SE DOSTAL DO MEDJUGORJE? Bylo to v roce 2000 nekolik pratel nas pozvalo abychom prijeli na festival mladeze tady jsem byl velmi skepticky . Zjeveni ktera ktera se udala pred 150 lety byla cirkvi uznana a tady v medjugorje melo byt udajne 6 deti ktere meli zjeveni . Meli jsme 1 clena rodiny kteremu se nevedlo dobre tak jsme doufali ze bychom mohli na takovem miste najit uzdraveni nebo potkat lidi kteri by nam dali duchovni radu jak si mame pocinat v nasi situaci a ne jen radu z mediciny. Tak jsme sem prijeli 3 tou dobou se konal festival mladeze . Udelalo na nas velky doijem jak krestanske nadseni rozzarilo obliceje mladych lidi bylo to nakazlive byli jsme jen tri stravili jsme zde 4 dny ale setkali jsme se take s P Jozo Zovkou ktery nam svou radou velmi pomohl . Kratce na to asi o mesic pozdeji jsme si uvedomili ze v teto dobe muzeme zazit neco co se udalo pred 150 lety v lordes . Zpetne verim ze to pro me a moji rodinu byl urcity druh volani kdy jsme citili ze se mame znovu vratit . To navrhl P Jozo Tak jsme prijeli znovu a od te doby se vytvoril urcity vztah k tomuto mistu . Ja sam jsem se sem pote vypravil kazdy rok alespon dvakrat to pak uvedlo neco ve mne do pohybu rekl bych . Obraceni k Bohu skrz na skrz. Opsane z jednoho blogu Muzete psat co si o tom myslite. -
noviny
Patricie na koncerte . Mam tu neco v novinach v bildu lzi lzi lzi . No mam jednoho bratra ktery je tak trochu blazen . Paddy kelly zije jako mnich v klastere vidite je tu fotka s dlouhymi vlasy . Ted uz nema skoro zadne vlasy . Ne ja jsem strasne moc pysna na sveho bratra . Paddy je ctyri roky v klastere to neni lez to je pravda a modli se a modli za nas vsechny: Z celeho srdce ho miluji a jsem na nej silene hrda! -
Dodatek
Jinak Valerii(doufám,že jsem tě dobře sklonila)zkusil jsis někdy přeložit jen tak orientačně o čem že tak zpívají.Možná by ses divil.Ono některé překlady nejsou ty přesné doporučuju buď přeložit sám pokud,si na to troufáš nebo alespoň dva lidi nezávisle na sobě protože taky záleží jakou má člověk kapacitu slovíček ale co je důležite je abys pochopil co tím vlastně autor myslí a to je všdy důležité poněvač každý video-klip ti pomůže naznačït co tím daná skopina myslí nebo vyvrací *3* *3* *3* *15* -
-
Re: Dodatek
Opět ne,správně je to Valeriji *1* -
-
Re: Re: Dodatek
Vrrr,jen se ne*** *15* .
-
-