Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neví někdo?

Ahojky! Neví někdo, kde bych mohla sehnat písničku - Never gonna break me down....v mp3? *3* *4*
    • Re: Neví někdo?

”Never gonna break me down”
      Ahoj, dej na sebe kontakt a písničku ti pošlu mailem, ICQ, Skype.
  • hrůza

No dlouho sem tu nebyla ,ale jak koukám vůbec se to tu nezměnilo furt ty samí blbí keci od chudáků..no jo no...jinak sem se chtěla zeptat jestli nechcete někdo jet na Angela do Regensburgu 28.2.2009 chybí nám jeden človíček do party *3* pokud budete mít někdo zájem ozvěte se mi co nejdřív nejlépe hned na mejlíka *3*
    • Re: hrůza

Ahoj rád bych jel do toho regensburgu sváma.
      • Re: Re: hrůza

Fakt a odkud jsi???
  • Hele, takže vážení

Zase se trochu zklidněte, kolik vám proboha je, že to máte vůbec zapotřebí se takhle vyjadřovat?? Pokud se vám nelíbí, takje nechte bejt nebo klidně i vyjádřete svůj negativní postoj, ale rozhodně to jde i slušně!!!! Chováte se jako puberťáci.Panebože, tady ale klesá úroveň
    • Re: Hele, takže vážení

mate pravdu. ačkoliv jsem
      dospěla tak jsem dost dost slušna. potažmo zaplat pan buh.......... rozum........ nikoho neuražim. .mislim si že je to naučili kamoši ve škole. nebo jejich parta. nebo familie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* ja tuhle skupinu zasveho děctvi milovala aj miluju. aj ostatn . osobnosti.ct *14* *14* *14* *14* *14* ja tedy neznala slovo lumparni a gresivitu.%%%%
  • Lepší jsem já!!

Něco tak hrozného se nedá poslouchat. Nechápu jak je někdo může být rád. JÁ, JÁ, JÁ.... Sem nejlepší PLAYBOY moderní muziky. JÁ JÁ JÁ rozumíte JENOM JÁ JÁ JÁ JÁ JÁ JÁ

JÁ MILUJU KARLA GOTTA!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Lepší jsem já!!

Karel by to o nich určitě neřek
    • Re: Lepší jsem já!!

*5* Ty seš ale starej vůll. Seš plechovka na bobky. Nenávidím tě ani tvojí ženu benu kenu zenu venu... nej je kostka ledu.... cumlat jí je prijemne a chladive a v zime poslozi i snih. lednik je nelepsi co se najednou vytozi venko- kémo sa to nelebe at si prdel pojebe *10* *10* *3*
  • Nejlepší hudební kapela na světě!!!

Největší bomba v muzice co jsem kdy viděla. Mám všechny CD a fotkama z netu mám polepenej pokojík. Všichni jsou úplně zbožní ale Jimmy je prostě nej *14* *14* *14* Na koncertech jsem bohužel nebyla ale myslím že to musí být pecka... Děkuji Bohu za ně!!!!!!!!!!!! *4*
  • Moc se mi nelíbí

Ahojky fanoušci a fanynky. *5* Prohlížela jsem si fotky KF a abych pravdu řekla moc nadšená nejsem. Nikdy jsem je spívat neslyšela ale podle vzhledu mi připadali promińte ale jako cirgusáci. Taťka říkal že spívají hezky ale že už o nich dlouho neslyšel. ptala jsem se jestli jsou bohatí, řekl že ano. Nevím jestli to oblečení je tak naschvál ale moc mě tenhle "šupáckej" stil nenatchl. Vím že to sem nepatří ale Jonas Brothers mají pěkný oblečení, dokonce i hezky spívají. Nechci být nějaká zlá ale bohužel kapele Kelly Family dávám mínus. Kdo by ale měl zájem může mi poslat nějakou stránku kde si je budu moci poslechnout a změním názor... Zatím děkuji a promiňte jestli jsem napsala něco hnusnýho, jen si myslím že názor má každý jiný a slušně ho projevit není hřích ani urážka. Tak slunce v duši (jak říká můj taťík) a Veselé Vánoce *4* *3* *4* *4*
    • Re: Moc se mi nelíbí

www.blessedmary.blog.cz
      No, zlatíčko já ti dávám hlavně velký mínus za gramatiku, doufám, že jsi na základní škole, jinak si takový chyby nedokážu vysvětlit!? *8*

Ahoj není nic nejjednodužšího,než si zadat do vyhladávače třeba Kelly Family. Tady máš třeba odkaz na jednu stránku. Odtaz si zkopíruj do poznámkového bloku (třeba) a odstraň všechny mezery v řádku. Ty si tam přidává tato stránka, nevím proč. Potom to nefunguje. No a opravený řádek zadej to vyhledávače. (Zpívá se píše se ”Z”) *3*
      http://www.youtube.com/watch?v=gV kDf6brE3E

Ahoj není nic nejjednodužšího,než si zadat do vyhladávače třeba Kelly Family. Tady máš třeba odkaz na jednu stránku. Odtaz si zkopíruj do poznámkového bloku (třeba) a odstraň všechny mezery v řádku. Ty si tam přidává tato stránka, nevím proč. Potom to nefunguje. No a opravený řádek zadej to vyhledávače. (Zpívá se píše se ”Z”) *3*

Ty jsi to napsala v pohodě, akorát si myslím, že těžko můžeš někoho soudit, když nemáš tucha o tom jak dělají svou práci. To se mi zdá trochu uhozený, nemyslíš?
      Já jsem jejich fan, ale k jejich tehdejšímu oblečení mám taky výhrady. Každý z fans má určitě ke každýmu nějakou výhradu. Třeba malou, ale kdyby to tak nebylo, asi by to nebylo v pořádku. Takže doufám, že už sem konečně přestanete lézt! Celkem mi to vadí!
      Hezký Nový rok všem přeju!

Jjjjjjjjjjjj mášúplnou pravdu větší šupáky jsem neviděla a k těm zkundyksichtů. Myslím že z kundy lezli už takhle oblečený protože to je fakt příšerný. Navíc myslím že děti mají všichni dohromady jako:teta z dědou, strejda z neteří a tak... Přeji nešťastné vánoce a skurvený noví rok *5* *5* *5*
      • Re: Re: Moc se mi nelíbí

www.blessedmary.blog.cz
        Kriste pane, ty taky šmudlo...máš tam gramatický chyby. Měla by jsi se nejdřív naučit svůj mateřský jazyk, než začneš někoho kritizovat. *14*

Ty vypatlaná hlavo-nauč se nejdřív gramatiku!!!!

no já jemoc musím protože eeeeee *14* *3* *9* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
        • Re: Re: Re: Moc se mi nelíbí

tak to teda nesouhlasím protože jsou to pěkný kurvogezichti atomu komu odpovídám zdělím že by mohli bejt coll parta protože jsou pořádně vychlastaný alkoholici mamrdi avšechno možý ale to tady nebudu rači ani vypisovat protože by se vám zježily chlupi! *1*
          • Re: Re: Re: Re: Moc se mi nelíbí

www.blessedmary.blog.cz
            Asi se budu opakovat a nevím jestli to píše ten samý člověk...ale opět ta gramatika je na úrovni třeťáčka na základní škole...bohužel
  • fakt děs

hrůza hrůza hrůza co jinýho k tomu mohu říct...nerozumím těm co je mají rádi a le to jsou 3procenta ze 100 a ty co je mají rádi tak jsou fakt vimatlanci vymatlaný fakt žejo!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • Re: fakt děs

opět to musím napsat...gramatiku zlati zopakuj si českou gramatiku *3*

Takže musím souhlasit.. Za 1) kurvo šlapy
      za 2) hovno sráči
      za 3) šupko mrdi
      zauso prdi
      za 5) darmo šlapy

za 7) pochco slipi
      za 8) volez chodi
      za 9) sopel žrouti
      za 10) blitko kurvy *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

to máš uplnou pravdu ty jo to teda jo to jsou takoví vimatlanci vymatlaný že je mi z toho dělá šoufl!!
      *9*
  • Hrůza

tak tak děsnou kapelu???je to vůbec kapela ??já bych řekla že je to ta nejvečí sračka na sěvetě!!!!! *8* tak takle asi vipadají hrůza co???
  • Administrátor

Hele kdo tu dělá admina, že by se ty " nechutný" příspěvky mazaly...mě teda nevadí, když si někdo dělá z Kellyků srandu já to dělám taky a docela často, ale příspěky typu "zkundyksichti..atd" bych tady odtud samázla ( mimochodem autore zkundyksichti ty si přišel na svět prdelí?) *1*
    • Re: Administrátor

*1* děvko
    • Re: Administrátor

Sranda vypadá určitě jinak, než to co tady někteří plodí...
  • bleeeeeeeeeeeeee

sou to zkundyksichti zajebaní at pakujou do prdele cirkusáci pojebaný
    • Re: bleeeeeeeeeeeeee

hahaha to jsme se zasmaly, leda tvé blbosti *15*

Co tě trápí kuní ksichte? *9*
      • Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee

ty to rozhodně nejsi frigidní stará panno!!! *9*
        • Re: Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee

A jak víš,že jsem žena,starej mládenče *3* ?
          • Re: Re: Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee

tak si starej panic *9*
        • Re: Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee

Nechceš se trochu zklidnit? Co si to dovoluješ? ...

Vybodni se na to idividuum.Došly tomu argumenty,tak to používá blbůstky *9* .
            • Re: Re: Re: Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee

*15* *15* *15*

*15* *15* já jenom slušně konverzuji *15* *15* *15*

Na tebe jsme tady tak zvědaví. Jdi si do těch míst sama/sám. Jebale...
      • Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee

Tak tak *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit