Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosba

ahojky Zdeňku52,mohl by ses mi prosím ozvat jestli sem na tuhle stránku ještě chodíš?mám velikou prosbu na Tebe.mail soudnejden@seznam.cz
    kuji moc,moc by mi to bodlo *4* *4*
    • Re: prosba

Občas jsem tady a odkaz jsem zaslal na tvůj mail *3*
  • Sbírka Kelly family

Co se týče této kapely - mám toho nepřeberné množství (vše originály)- cca 10
    MC, 10 VHS, knihy, sety úplně nových pohlednic -fotek, látkovou vlajku třeba nad
    postel.Určitě bych toho našla víc.

Pokud by byl stále zájem, ráda zašlu seznam i fotky. Byla jsem velká
    fanynka a sháněla jsem, co se dalo. Ozvi se/ Ozvěte se na můj email:
    lauden@seznam.cz a můžeme se domluvit. Budu ráda, když se alespoň část mé
    sbírky dostane k někomu, kdo o to má stále zájem.

S pozdravem Mirka Šípová.
    • Re: Sbírka Kelly family

Ahoj Miri,máš ještě něco k prodeji?Díky evík
  • Kelly Family

Mají pěkné písničky. Ráda si je poslechnu.
  • Kellly family jsou nej!!!!!

Kelly family sou nejlepší na svetě maj ty nejhezčí pisnicky co muzou bejt mam je moc ráda *14* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
  • Ach jo...

Bože... to si říkáte dospělý lidi...?????To co tu píšete je spíš na úrovni 5ti letých dětí...Nevím proč nadáváte a przníte něco co se vám nelíbí...Já taky nějaký kapely nemusím, ale tohle bych si nedovolila!!!!Měli byste se nad sebou zamyslet...A Kellyš náhodou byli výborní... Poslouchala jsem je jako malá 12ti letá holka, ted je mi sice o nějakej ten pátek víc, ale s chutí si je poslechnu znova... Měli skvělou muziku... Náhodou nic podobnýho v tý době nebylo...Myslím, že každej kdo je měl nebo má rád se v jejich písničkách našel... PS: Pro fandy Kelly's: nemáte někdo čirou náhodou kompletní diskografii Kelly Family...?Klidně i v MP3. Díky. Mějte se krásně :o)
    • Re: Ach jo...

jo a Angel byl totální megahit *3* *14*
  • fans

náhodou jsem objevila tyto stránky a překvapilo mě,že ještě nějací fanoušči jsou,dlouho jsem o nich neslyšela,vždycky jsem jim fandila. Ale to co se tady děje v příspěvcích je pod úroveň,divím se,že to tady nikdo nemaže,vždyť to se nedá ani číst.A pokud vím,tak tyto stránky jsou pro fanoušky a ne nefanoušky,takže tu radši ani nechodte papa M
    • Re: fans

no problém asi je že tu není žádný zprávce ale klidně bych si to vzala na starosti a dala to tu do pořádku páč je to fakt hnus co se tady děje...beztak sem chodí prdudit malý smradi co ani neví Kdo Kelly Family..no fakt hnus holky nechápu proč śem takový paka lezou *9*
  • Prodám materiál

Ahoj prodám - originální CD Keep on singing, Street life, Honest workers, Live, Gold, From their hearts, Live, live, live, Growing up, Almost heaven, Over the hump, Wow.
    - originální singly One more song, Because It´s love, I can´t help myself
    - originální kazety Street life, Wholl come with me, Over the hump, Almost heaven, Keep on singing, The very best of 10 years, Honest workers
    - originál videokazety Over the hump, Live at Lorelay
    - knížky příběh jedné hudební legendy, Sometimes I wish I were an Angel a další.

Cena dohodou na tel 736 257 201
    • Re: Prodám materiál

Ahoj kači,máš jěště něco na prodej..evík
  • Prodám materiál

Ahoj prodám - originální CD Keep on singing, Street life, Honest workers, Live, Gold, From their hearts, Live, live, live, Growing up, Almost heaven, Over the hump, Wow.
    - originální singly One more song, Because It´s love, I can´t help myself
    - originální kazety Street life, Wholl come with me, Over the hump, Almost heaven, Keep on singing, The very best of 10 years, Honest workers
    - originál videokazety Over the hump, Live at Lorelay
    - knížky příběh jedné hudební legendy, Sometimes I wish I were an Angel a další.

Cena dohodou na tel 736 257 201
    • Re: Prodám materiál

jéé měla bych zájem onký ty starší cd zakolik prodáš??? *3*
  • kam až to dojde

Koukám, že sem chodí teď jen anti fandové, pro které to vůbec není určeno *9* No ať si poslouží, když jim to udělá dobře, já se o jiných interpretech špatně vyjadřovat nebudu, je to pod mojí úroveň. Jsem tu poprvé a naposled, tohle nemám zapotřebí.
    • Re: kam až to dojde

já se radši nebudu vyjadřovat tady k tomu foru...nicméně vás obě zdravím vydrysek a pavlinda :-)a kdo má rád kellys třeba něco najdete na mých stánkách www.blessedmary.blog.cz ..pááček a pořád neprudte ,-)
    • Re: kam až to dojde

chodí se páč to tady nemá žádnýho správce kterej by je vyprovodil *9* ale poku chceš tak se stav na lidé.cz tak je forum Michael Patrick kelly ale je to převážně o Kellys tak celkově *4* tak se dyštak zastav *3* tam takový exoti jako tady nechodí *3*
  • CD

Dobrý den, našel by se tu prosím někdo, kdo by mi mohl " poskytnout " CD Homerun a La Patata. Odepiště kdyžtak, prosím, na můj email. Děkuju.
    • Re: CD

Já ti to můžu poslat jestli chceš *3* tak mi písni na mejlíka a domluvíme se *3*
      • Re: Re: CD

Ahoj,nejsem tady přihlášená,ale kellys mám ráda,ale hodně let jsem o nich nevěděla.Poslední album které mám je La patata.Chtěla jsem se tě zeptat,jestli bych mohla od tebe získat cd Homerun?mohli bychom se nějak domluvit?nemám tolik peněz abych si mohla koupit nové,ůplně mi to stačí vypálené.poslouchám jejich nové písničky jen přes pč,ale není to ůplně ono.Jsem už maminka,ale pořád spomínám na ty jejich koncerty a tu dobu co byli tak slavní.Zatím ti děkuju Jana
    • Re: CD

Já ti to můžu poslat jestli chceš *3* tak mi písni na mejlíka a domluvíme se *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit