Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blog o Kelly Family

Ahoooj, vidím, že fanúšikov Kelly Family je stále dosť veľa, čomu sa veľmi teším *4* budem rada, ak sa pozriete na môj blog o tejto super naj skupine:

angelscalledkellys.blog.cz

teším sa na vás a pardon za reklamu *3*
    • Re: blog o Kelly Family

Ahoj chci se zeptat kdo by koupil docela velkou sbírku kf.Byla jsem fan ale už jsem na to stará a je mi ti líto vyhodit. *4*
  • fuj

KF sou úchylný buzíci a ty hadry no fuj se pobleju z nich *9*
    • Re: fuj

Ty Debile vymaštěnej,co sem teda lezeš chytráku,radši zalez aby se stebe někdo nepoblil.

koukám, že debilové ještě nevymřeli..nehledě k otmu, že Homosexuálům fakt dost fandím *14*
      • Re: Re: fuj

*1* no jo nevymřely to je taky jediný důvod proč si tu !demente *8*

Kdyby tu byl zívající smajl, tak ho tu hodím.......dyť tohle už je nuda číst

aby se někdo nepoblil z tebe *13* *16* *15*
      • Re: Re: fuj

*15* *15* *15* já bliju z tebe,prosimtě zalez mamince pod sukni dítě *15*
  • Fanklub skupiny The Kelly Family

Fanklub skupiny The Kelly Family znovu v online *1* http://kellyfamily.the-talk.net
  • prosba

Ahoj lidi nemate nějaký odkaz kde si můžu stáhnout v mp3 klip Flip a coin?Dík
  • co je sn imi teĎ?

ahoj chci se zeptat co je s kelly family c současnosti?...budou spolu ještě někdy hrát? moc by mě tho zajímalo opět sem se do nich a do jejich písniček zaláskovala
  • co je s nimi v současnosti?

ahoj chci se zeptat co je s kelly family c současnosti?...budou spolu ještě někdy hrát? *7* moc by mě tho zajímalo opět sem se do nich a do jejich písniček zaláskovala *14*
    • Re: co je s nimi v současnosti?

nO TOT OTÁZKA momentálně jedou solo..a že tich koncetrů teda je:))No a jestli se někdy spojí zase dohromady to asi neví ani oni sami *7* Ale myslím ,že asi ne takhle jsou štastní každej dělá co ho baví *3*
  • PADDY

Dekuju za odpovedi
  • Paddy

Ahoj! Jak jsem pochopila na Angelove koncerte, moc se spolu nevidaj. Ale presto (s Angelem) jsou si bliz nez driv, ze Paddy nasel klid, nebo neco v tom smyslu. Jinak nic nevim, ale urcite jeste nekdo jiny, vice informovany, Ti lepe odpovi *1*
    • Re: Paddy

No jestli bude kněz to Nevím zatím je mnich...a co bude dál to teda asi netuší on sám *9* takže, ale myslím ,že se z rodinou se vídá a komunikujou spolu...takže pokud si řekne chci se vrátit určitě ho mezi sebe zase rádi přijmou *4* i když myslím ,že on se nevrátí nejspíš je tam štastnej...takže to asi nechce měnit *9*
  • PADDY

NEVITE NEKDO NEJAKY NOVINKY O K.F A O PEDDYM : BUDE Z NEHO TEDA TEN KNEZ VIDA SE SE SOUROZENCI?
  • clanek o KF

Ahoj! V breznovem casopisu Filter je 3. str. clanek o KF. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší