Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Místnost TKF na www.lide.cz

Ahojte ..... na www.lide.cz v sekci Chat - Hudba je už nějaký ten čas funkční místnost s názvem The Kelly Family. Takže jestli budete mít zájem tak klidně doražte. Jen se asi budete muset zaregistrovat na seznamu - pokud tam nemáte e-majl, ale to by snad nevadilo ne? *1*
    Takže www.lide.cz - Chat - Hudba - The Kelly Family .... a tam najdete spoustu supa lidiček na pokec .... *3* *1*
  • Barby

ohledně té Barby...někde jsem se dočetla,že je v nějaké psychiatrické léčebně či co,že se zhroutila,a když ne,tak se každopádně stáhla...škoda:-(((
  • a

já toho o nich moc nevím. proč se vůbec rozpadli nebo jak to bylo?
  • info

Cauky fandove Kf Taky me asi v seste tride postihla tato manie Na zdi jsem mela plno plakatu lepila do sesitu jejich clanky Mam je i na videokazetach. Dokonce je pousteli u nas v rozhlase kdyz chteli neco vyhlasit No proste mela jsem je v hlave od rana do vecera. Diky nim jsem si nemohla nechat ujit ani Eso na Nove. Vzdy me zajimalo jestli budou opet na prvnim miste . Ted si na ne taky rada zavzpominam i kdyz ta velka manie ume uz pominula. Docela me zajima co delaji v soucasne dobe jestli jeste spolu koncertuji bydli na zamku kdo z nich ma vsechno deti proste nejaky novinky. Pokud nekdo neco vi at odepise. Moc moc dekuju.
    • Re: info

No já toho vím docela dost protože mě to drží už 12let což je dost dlouhá doba....dětí už maj kupu a pokud chceš doraz na Koncík Angela do Plzně 11.4 *5* a určitě budeš mile překvapená *1* No co se tíče ostatních tet momentálně hrajou v sestavě Patricia,Joey,Maite,Kathy,Jimmy a Paul a zároven se věnujou i solovým produktům...Angelo jede tetka solo,Johnny taky i se svojí ženou no a Paddík ten je stále schovává v Klášteře a Barby ta je taky neznámo kde *7* takže asi tak *4*
  • Kelly´s fans ze Severních Čech

Lidišky, nejedete někdo z Liberce, Jablonce, Turnova a oklí na Angela do Plzně??? Že bych se přidala.... *3* *3*
    • Re: Kelly´s fans ze Severních Čech

ne bohužel. Na Angela sice jedu ale jsem z Hradce Králové a pojedu tudíž z něj

Ahoj, jsem z Lomnice, asi 17 km od Turnova,Semil, Jičína....je to střed:) jela bych s někým moc ráda.....Kdo by se ke mě přidal????
      • Re: Re: Kelly´s fans ze Severních Čech

sorry jsem nějak přehlídla datum odeslání a místo konání *1* *1*

Milli je tu nák mrtvo se nák nikdo neozívá *9*
      • Re: Re: Kelly´s fans ze Severních Čech

Já sem koukám každej den, ale nic se tu neděje a nejsem ze severních Čech, bohužel. *4*
  • Angelo

Ahojky mám otázku všichni co sem chodíte jedete na Angela do Plzně???dělám totiž předběžné sčítání lidu *4* takže dyštak kdo jedete písněte *3*
  • vhs

asi jsem zapoměla dodat, že ty vhs jsou od kelly family, můžu vam poslat seznam.ahojky
  • original vhs

Ahoj mám 7 originál videokazez na prodej, zbírala jsem je před 10ti lety, v té době byly jedna za ca.450kč nyní za 1000kč. všechny, nebo po jedné za 200kč.Jsou jako nové.moc jsem je nepouštěla.na dobírku barča
    • Re: original vhs

Jaký VHS máš,jsou tam i živáky?
  • Nefungující odkazy

Ahoj stránka fóra si dělá co chce a proto to nefunguje. V adrese ke stažení se dělají mezery, které tam nemají být. Na řádku odkazu, tedy od http:// až po .rar nesmí být žádná mezera. Když si to opravíš, bude to fungovat.
    • Re: Nefungující odkazy

já si prostě nevím rady a co kdyby jste mi ty opravený poslaly na mejlíka to by šlo né???At mažu jak mažu nejdeto jsem bezradná a už mám stoho fakt nerva *7*
    • Re: Nefungující odkazy

NO já nevím jak vám ostatním ale mě to nefunguje ani když opravím ty mezery tak já nevím *9*
      • Re: Re: Nefungující odkazy

Taky mi to nefungovalo. Ale stahovala jsem si i Tough road a normálně to fungovala. Projdi si to pořádně *4* ty mezery jsou tam někdy záludně schovaný, že to hned nenajdeš, aspoň já to tak měla *3*
  • For Zdeněk 52

měla bych zájem o dvd 1995 - Live At The Loreley (2 DVD) díky moc *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit