-
Kellys are best
Kelly Family jsou fakt nej skupinka kterou znám, jsou super. Hlavně Paddy Kelly je nejlepší a nejkrásnější. Já kešlu na přítomnost a na aktuální věci o nich mě se Paddy líbí jen s dlouhými vlasy a mezi 13-19 rokem. Kdo má zájem o nějaké mp3,obrázky a možná videa, ale pouze z PC, tak mi napište na email a nebo na ICQ 442-161-139. Papa a těším se na spolupráci. Ahojky. Kelly Family are best band on the World!!! *3* *14* *1* *4* -
Kelloušci
Čau všichni kelly's fandové!!
Nedávno jsem se díval na stránky kelly's,a
viděl jsem tam na fotkách nějakého staršího chlapa jak zpívá s kelly's,nebude to ten jejich sourozenec Paul?Odpovědˇte mi někdo na mou otázku,jsem veliký fanda teto SUPER rodinky,tak by mě to dost zajímalo.Díky
Tomáš *4* *14* *3* -
-
Re: Kelloušci
Jo, je to jejich bratránek Paul. -
-
Re: Re: Kelloušci
to je brácha Paul *3* -
-
Re: Re: Re: Kelloušci
Jasně, bratr... Jsem se do toho nějak zamotala.
-
-
Re: Re: Kelloušci
bratr, ne?!
-
-
-
neni
nic moc hudba , lepší je hardrock a metal :D :D :D *14* *14* -
-
Re: neni
ale radši mlč - Kelly´s jsou nej a jestli se ti to nelíbí, můžeš klidně jít -
to si nemyslím -
Jsme všichni moc rádi, že jsi se s námi podělila o svůj názor!
-
-
Prodám KF
AHojky lidičky, na stránkách "kellyswbs" jsem vyhrála první cenu KF - 20 fotek, dvě placky, kšiltovkua origiální podpis Maite a Joey, pokud máte zájem, PRODÁÁM!!! *3* -
-
Re: Prodám KF
Ahojky,měla bych zájem o placky s Kelly,za kolik by jsi mi je poslala? -
Za kolik to prodáš??Tom -
-
Prodám
Prodám fotky, podpis, kšiltovky, plakáty, placky atd...KELLY FAMILY *1*
-
-
Ahojky, ty mas ale stesti! A za kolik bys to chtela prodat? Jestli to teda jeste plati:)Iris -
Re: Prodám KFC
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Johnny
Ahojky lidičky nechcete někdo na Johnnyho do Grimmi 10.2 máme volný místečko dyštak co nejdřív písněte na mejlíka...díky káta *3* -
angelo
ahoj kelly family jsou best a angelo nej miluju ho *14* -
ke stažení
Ahoj lidi kdo si chcete stáhnout nějaký písničky od Kellys tak mrkněte na můj web...www.macik5.webovastranka.cz *1* -
ke stažení
Ahoj lidi mám kdo si chcete stáhnout nějaký písničky od Kellys tak mrkněte na můj web...www.macik5.webovastranka.cz *1* -
Životopis plnej chyb
Vím, že je Kelláčů jak psů a pořád jsou okolo nich nějaké změny, ale chtěla bych upozornit, že Angelo už má 3 děti, stejně tak jako Joey a Jimmy s Maite maj po jednom dítěti. *5* *14* -
-
Re: Životopis plnej chyb
aktualizace: Maite už má nějakou dobu 2 holčičky *14*
-
-
do pr
toto je hnus,-ať žije HARDROCK. :P :D *15* *5* -
-
Re: do pr
TY VŮBEC NEVÍŠ.......radši drž hubu *16* -
Re: do pr
Hele zklidni se jo...co sem lezeš... *10* -