Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kelly....

Jo, tak já jsem na nich od malička vyrůstala. A to asi způsobilo mou současnou závislost na jejich písničkách.
    Hlavně se mi líbí Santa Maria v podání
    Johnyho.
    Ale ségra je nesnáší a mí ostatní vrstevníci taky ne. Nechápu proč....
    • Re: Kelly....

mě je 40 a taky se mi moc líbí,nevidím na tom nic špatnýho
    • Re: Kelly....

No tak já jsem ještě mladší než ty, mně je totiž necelých 14 a miluju je*1* ....a tak kdybys někdy chtěla pokecat, tak klidně napiš a to platí pro všechny naše vrstevníky... *3*
      • Re: Re: Kelly....

ty vogo tak to čučím necelích 14 mě je 16 a miluju je mooooooc jsou prostě nejlepší naši je nemužou ani vystát a ve škole se mi smějou ale co at jdou někam oni neví.
      • Re: Re: Kelly....

Jj mě taky klidně můžeš napsat o nich ráda pokecám a souhlasim mě je taky jen 16 a MILUJU JE MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓC *14* *14* *1*
        • Re: Re: Re: Kelly....

no ahojík tak to jsem strašně ráda já si myslela že jsem nejmladší kdo je miluje je mi od října 16 a byla sem na 3 Angelovích koncertech a dala sem mu pusu na líčko miluju ho *14* ale strašně mě mrzí že nemužu vidět i ostatní a hlavně nesnáším jak kámoši jsou všeci do Hip-Hopu ale moje nej kámoška je taky má ráda *4*
  • Kellys

Ahoj lidi, zbožňuju Kelly Family! Rodinu už to štve,nevím proč, vždyť jsou perfektní. Hlavně Paddy a Angelo. Ve škole mám kamarádku, která je taky poslouchá a jedině s ní si o tom můžu povídat a trochu i se svou o hodně straší sestrou.Nemá někdo k poslání na email nějaké video s Kellys a s Paddym? Které má ale alespoň trochu dobrou kvalitu. Díky moc a kdo by měl zájem o např. foto, mp3... od Kellys tak napište na email. Papa a Kellys a Paddy, I Love you! *14* *14* *3* *5* *15* *1* *1*
    • Re: Kellys

Ahoj, a ty máš úplně všechny písničky v mp3 formátu? Já jich mám sice hodně, ale pořád jich ještě dost sháním. Pls, odepiš. Papa
  • Kelly Family

Ahoj Vám všem.Mám velikou prosbu. Asi tak před dvěma měsíci jsem si stáhnul snad vše, co Kelly Family vydali, tedy CD a DVD.
    Nyní bych se potřeboval na tuto stránku dostat a já za boha ji už nemůžu najít. Prosím, moc prosím, kdyby někdo o této stránce věděl tak se ozvěte. Byla to stránka s jejich tvorbou a odkazy na RapidShare ke stažení. *3* Zcela určitě bych se Vám nějak odměnil. *3*
    • Re: Kelly Family

Čauky Zdeňku! Asi to nebude ono, ale vím o fóru o Kellys, kde se dá stáhnout hudba. Ale musíš se zaregistrovat a vyplodit 25 příspěvků, pak můžeš stahovat. Je to česko-slovenské fórum. Jsme tam zatím samý "baby", tak určitě budeš vítán...
      Okoukni to a dej vědět.

tady je ta adresa *3* http://keeponsinging.net/
      • Re: Re: Kelly Family

Ahoj, moc Ti děkuji za snahu, ale není to ono. Zkusil jsem se sem přihlásit, ale nenašel jsem nic.
        Na tu stánku s odkazama jsem se nemusel nijak přihlašovat. Jenom tam byl odkaz na stažení. Něco asi tak na způsob Warezů, nebo to byla spíše soukromá stránka nějaké faninky. Protože třeba koncert Live At Loreley, který jsem si tam stáhnul byl převedený z VHS na DVD. *9* *7* . No přesto moc děkuji.
      • Re: Re: Kelly Family

Ahoj Vydrýsku, prosím tě, můžeš mi poradit,jak se to stahuje. Jsem z toho jelen...

ahojky nebylo to keep on.... *3*
  • Těšila jsem se

Ahojky všichni! Předem přeju vše nej do nového roku.
    Tak jsem se těšila, že přítel s dcerou dnes odjedou na hory a já za nima zítra přijedu. Všechno klaplo, ale těšila jsem se i na to, že budu poslouchat stažený skladby od Kellys, ale přítel si vzal notebook sebou a v něm to všechno mám. A ve velkém PC zase nemáme zvukovou kartu, takže jsem úplně v ... Však víte kde. Jediné co mi zbývá je CD Homerun a to se celý večer poslouchat nedá. No, nenaprdlo by Vás to?
  • staré časy

Ahojky!Přeju všem do nového roku spoustů krásných zážitků s Kellys!!Já o Vánocích shlédla snad všechny staré videa!A nahrávky z televize, jak byli ve snídani s novou a v Brně koncert.To bylo tak nezapomenutelné!!Straště mě to štve, že to nemůžu zažít ještě jednou!Plná hala a 9sourozenců na pódiu!Holky, my to prostě musíme zařídit, jinak nehodlám "umřít" *13* *1*
  • Cheb a okolí

asi tu neni nikdo z Chebu, kdo by vyznaval Kellys, co?
    • Re: Cheb a okolí

Ahojky z Chebu sice nejsem ale ze Stříbra jo:)a to neni nak daleko:) *3*
      • Re: Re: Cheb a okolí

To je super. *3* *14* Většina mých přátel a vrstevníků je totiž považuje za vykopávky a moje rodina je odedávna nesnáší... A já si o nich nemam s kym povídat...
        • Re: Re: Re: Cheb a okolí

S toho si nic nedělej i já sem tady ve Stříbře poslední široko daleko *1* ale moje rodina včetně přítele to berou...bez Kellys to bych nebyla ani já *14* *3*
        • Re: Re: Re: Cheb a okolí

Jak vrstevníci?? Kolik ti je let? *3*
  • Fan

Ahojte fans, nenajden sa nejaky cloviecik zo Slovenska, konkretne z Kosic, alebo jeho okolia? *3*
  • je tu

A je tu Někdo z Plzně nebo okolý:) *3*
  • Angelo

Tak lidi, asi ten Angelo v dubnu padá co??do 20. 4.v tour žádnou ČR nemá *9* .Kdy ho teda uvidíme?Nevíte někdo něco?Je nám smutno!!!!
    • Re: Angelo

holky nebojte on přijede ještě je volnej termín před Polskem...takže budem *3*
      • Re: Re: Angelo

Ahojda lidi tak to jsem ráda že tady taky něco existuje ja chci napset Kelly Family a vůbec se na to nemohu dokopat.Jinak nevim co je na tom pravda ale Angelo je už ženatý a taky otec.Tad to bere hopem a nevíte něco o Paddym dokonce schodil i svoje háro škoda tak se Mějte.
    • Re: Angelo

Říkal, že přijede!!! Vždyť tam má zatím jen pár termínů!!! Já myslím, že zatím nic nepadá...
  • nové forum

nové forum na lidé.cz přijdte na pokec.....................http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=66601&auth=&ID_from=0&dir=1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit