Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kellys

Lidičky nevíte kdy budou kellys mít koncert v ČR?napište mi na mail 29A.Kelly@seznam.cz
    a nevíte něco o Paddym??
    • Re: Kellys

Kéž by měli, ale obávám se, že se asi nedočkáme. *9*
  • sháním cd, vhs

Ahojky všichni, zbožňuju KElly už taky pěknou řádku let a mám radost, že tady na ně tak všichni krásně vzpomínáte. Mocinky sháním poslední Vhs - The best of 1,2 a taky CD - The very best of 10 years, Christmas for all a cokoliv se Kelly týká (články, plakáty atd.), kdyby někdo něco měl, prosím ozvěte se na mail. Děkuji Z
    • Re: sháním cd, vhs

ahoj mam CD CHRISTMAS FOR ALL,BEST OFF, BOTSCHAFTER IN MUSIC, WHOLL COME WITH ME,,VHS - CHRISTMAS AU YEAR
  • prodám fotky

ahojky lidičky,mám docela dost starých fotek našich Kelloušků,byla jsem skalní fanynka,takže se jich nasčítá něco okolo 500 foteček,dnes jsou mi celkem na nic,tak kdyby je někdo chtěl koupit tak se ozvěte a budu ráda že si udělám místo ve skříni.Mějte se papa *3*
    • kelly family

Kolik chceš za těch 500 fotek?
      Napiš na mail.
    • Re: prodám fotky

Ahojky

Já bych měla zájem o fotečky.
      Prodáváš je ještě ?

Ahojky Katka
  • prodám fotky

jajů
  • Není to divný?

Ahojky! Tak mi to zase nedalo a pídila jsem se po tom, kde je možné objednat La Patatu. Narazila jsem na Audio 3 a nevěřila svým očím. Mají v nabídce album La Patata za 117,-. Samozřejmě plus poštovné apod., ale stejně je to nějaký divný, ne? Máte s touto firmou nějaký zkušenosti? Má sídlo v Brně. Tituly dováží ze zahraničí podle aktuálních objednávek každých 14 dní... Nevím, jestli to mám risknout. Poraďte mi. Jo, a ještě mě napadlo, že u již zmíněného alba (special edition) je uvedené datum vydání 26.6.2007.
    Tak páček, Andy
    PS: Vydrýsku, jak jsi to myslela, stahovat z Keep on singing? Dík *8*
    • Re: Není to divný?

Andy tam se jen zaregistruješ a můžeš stahovat jak chceš a co chceš:) *3*
  • Ráda pomůžu:)

Holky mám všechny Cd co Scháníte stačí se domluvit a můžu přepálit:)nebo taky můžete stahovat zadáčo z Keep on singing:)Jinak vás chci poprosit aby jste všichni psaly do Lucerny mucic Baru aby pozvaly Angela je to Pro dobrou věc...a mělo by to pomoct:)Musíme je zavalit co nevíce mejlíkama:) *5*
    • Re: Ráda pomůžu:)

Ahoj Vydrysku i všichni ostatní! Pište maily do Lucerny,ale zamyslete se co píšete. Když jsem včera četla rozhovor na mf dnes s Angelem, vstávaly mi vlasy hrůzou. Některé osoby prý v mailech vyhrožovaly, že jestli se nedostanou na Angelův koncert v Brně, něco si udělají. Tak to je fakt síla... Proto prosím, aby jste si to po sobě přečetli a zamysleli se, jak to vypadá a jestli jste to napsali přesně tak, jak jste mínili. Nechci někoho poučovat. To v žádném případě, ale to naše fanouškovství musí mít určité hranice. Do Lucerny bych posílala maily typu dotazu... Ale to už je na Vás.
      Mějte se krásně a pište... Andy *7*
      • Re: Re: Ráda pomůžu:)

ježiš nevěděla jsem že mezi námy jsou taci....co to berou takhle:) *1* No jo hold asi jo...jinak Holky furt tam pište zdá se že se začínaj chytat:) *3* mužete psát i na to Forum:)ale jak říká Andy hlavně s klidem *3*
  • všechny CD

Ahoj kromě over the hump a almost heaven jsem při stěhování přišla o všechny plakáty a CD týhle bezva skupinky,,, pokud někdo už nemá zájem tyto Cd nebo plakátky vlastnit
    klidně se ozvěte odkoupím cokoli... :) *14*
  • Kde koupit CD

Ahojtě! Objevila jsem prodejnu CD, kde by se dalo koupit CD La Patata. Momentálně je vyprodané, ale bude naskladněno. Prodejna se jmenuje SUPERSTARSHOP a sídlí v pražském Karlíně, Vítkova ulice, č.p. 28. Chce to sledovat, kdy bude CD na skladě a hned si ho objednat. Možnost zaslat poštou, nebo vyzvednout osobně.
    Tak páčko, Andy
  • Kelly Family

Prodám CD KF:Best of KF1,Growin'Up,La Patata 500,-ks *4* *14* *4* *1* *8* *15* *1* *4*
    Pro zájem pište na e-mail.

Tomáš
  • Fórum KF

Navštivte http://kellyfamily.do-talk.com *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit