Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: dnesni Aha! noviny

Takpro ty, co to nestihly koupit - http://www.ahaonline.cz/cz/ze-sveta /30520/paddy-z-legendarni-skupiny-k elly-family----zije-jako-mnich *1* *3* *3*
  • Re: dnesni Aha! noviny

Tal to jsem si to přečetla pozdě... Dneska už to nekoupím...
  • dnesni Aha! noviny

Ahoj! Dnes pisou v Aha o Paddym (klaster).
  • Re: Almost Heaven

Almost Heaven Mám tak stačí písnout mejlík:) *3*
  • Kelly

SOU Dobrý *14* *3* *4* *1* *1* *8*
  • Millagros 115

Jasně,Angelito je takové přerostlé dítě *3* ,Paddy měl vždycky něco z holky...i když už je to lepší.Jimmyho mám ráda,ale víc Joea a úplně nejvíc Johna,je moc milounkej...
  • Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda

Můj typ zase není Jimmy, no.................a Angim souhlasím...ale Paddohy bych brala všema deseti........ *1* *1* *14* *14* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Ahojda

Vlastně i Jimmymu...kromě Paddyho a Angela-ti nejsou zrovna můj typ-všem ostatním Kellyovic klukům *14*.

nejsi sama......:d
  • Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda

*15* ?

*15*
  • Re: Re: Re: Ahojda

Jasně,navíc byl malý Angelo dost nesmělý a obrácený do sebe.Teď už je mužský a má pro strach uděláno...Já neměla žádnou příležitost se s nima vyfotit...kdyby jo,skočila bych kolem krku Johníkovi nebo Joeovi.Ti by koukali *9* .
  • Re: Re: Ahojda

Tak vzhledem k tomu, že když se kolem nich točilo tolik fanynek byl přece jenom dost malý-mí se to pochopit. Za to teď se s fanskama fotí dost a ochtně. Mám s ním nejednu fotku....a určitě nejsem sama *4* *4* *14*
  • Re: Ahojda

Nějak mi dělá problém tvůj text rozšifrovat,promiň,tak nevím,zda reaguju správně... *7* .Že se Angelito nefotí s "obyčejnými limi",to je asi náhoda,nejspíš jsi neviděla ty správné fotky...A jestli se Paddy špatně vyrovnal se smrtí maminky,to nevím,byl dost malý,ohledně tatínka určitě ne...ale ostatní jsou na tom stejně,přesto nevstupují do kláštera-asi to bude i kvůli něčemu jinému.
  • Re: Re: cd

proto je v závorce to ,,snad"
  • Re: cd

Je to sice hezké, ale všechno to není. Nechci se vytahovat, ale u mne je toho trochu více *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: nevim

A víš, že nééé *3*
    Já byl rád že jsem to uploadoval, protože mám pomalé posílání.
  • Ahojda

Tak tady odpovídám co se týče živáku na Angela není tam sice moc aktualní ale něco tam je ale pozor ta některá kvalita nahrávek místama stojí na baterky poněvač to tam už nedávají TV stanice ale jen lidi co tam byli takže nic moc ale docela to jde pakli-že máš možnost to dig. vymazat někderý snad jo ale to bych ti kecala.Jinak se chci taky vyjádřit k Paddymu myslím že s jeho rozhodnutím víc lidí nesouhlasí ale stím jaksi nenaděláme on už je dávno samostatná jednotka a je to pouze mezi vědomím a svědomím pokavať si to navybojuje tak to je asi jediná volba.Podle mého se nikdy Paddy teda Paul John Mery nestotožnil a nepřilal smrt matky a posléze i Papa Kelly.Každopádně mu to přejte.Taky jestli smim tak mám menší připomímku např.Angelovi když se podíváte né jen na video-klipy ale víc do soukromí tak mě zaráží že skoro jako jediný se nefotil s 'obyčejnýma lidma'což všichni se tak nějak snažili to je název jsem jak ty naši politici *1* Jinak zdar *15*
  • cd

tak miláčkové, na www.best-warez.cz si můžete stáhnout vše co KF (snad) kdy vydali. *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: nevim

nechces to treba dat na www.ulozto.cz?prosíím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit