-
Re: Re: Re: Re:
Ja nevidim nic spatne na tom ze odesel do klastera to ne . Jen myslim ze mel obdobi kdy mel deprese byl na dne nemel daleko od sebevrazdy. Tak mohl klidne skoncit na psychiatrii nebo jeste hur ale on nasel utechu v bohu. Coz je podle me rohodne lepsi a ucinejsi cesta k tomu aby byl v pohode. -
Re: Re: Re: Re:
no myslím že tohle je všechno věc názoru....nejde o to že dívčí idol odešel...můj idol to nebyl jen mi na něm záleží....prijde mi to prostě divný hlavně tomu jak v to věří....nikomu neberu víru celá rodina Kellys věří..ale myslím si že zdravě *3* to jak do toho šel on mi přijde docela no ..nevím...Na Paddym mi moc záleží..mohl mít rodinu svojí rodinu ale on se zahrabe radši tam a místo toho aby zabojoval se zavře do kláštera...vím jak to musel mít těžký..ale myslím ,že každej z jeho rodiny to měl stejný....možná třeba Angelo ještě těžší *7* byla bych mnohem radši kdyby odešel od hudby a žil normální život..nadruhý straně je zase lepší aby byl tam kde je než někde pod kiti to bych vážně nechtěla *13* mám ho ráda a to moc...řekla jsem si že ho budu respektovat ale to neznamená že se mi to líbí *9* -
Re: Re: Re:
Počkej, tady o žádné psychické trauma nejde-není Barby.On je z rodiny nejvíc věřící-někdo prostě vidí Boha jako hlavní smysl svého života.Tak je tomu u Paddyho.A fanynky prostě nemůžou rozdejchat,že dívčí idol odešel do kláštera...no,je to trochu zvláštní *7* . -
Re: Re:
Paddy je v klastere pravdepodobne stastny a toje hlavni!! lepsi nez kdyby byl zavrenej nekde na psychiatrii a bral prasky ze?! -
Re: Re: Make Love
Proč tě sere,že odešel tam,kam ho srdce táhlo-k víře?Chápu,v dnešním světě bez víry v cokoli dobrého a bez lásky je těžké pochopit ,že se někdo uchýlil k Bohu-když třeba nevěděl jak dál nebo naopak věděl...že chce třeba líp uplatnit své dobré srdíčko.Třeba také nemohl najít tu pravou lásku,kdo ví *4* . -
Re: Make Love
No mě nesere , že Paddy odešel mě jen sere kam odešel a jak si ničí život nikdy to nedokážu pochopit mohl odejít jinak a jinam.....Ale je to jeho volba tak doufám že bude aspon štastnej *7*Nikdy jsem nebyla fan tipu Angelo Family nebo Paddy Family....ale Celé rodiny proto mě trápí ,když vidím že nejsou v pohodě -
Re: Make Love Not War
přesně tak taky mi tady ti prudičové vyloženě prudí....ale co když nebudem reagovat tak přestanou...dělaj to jen znudy a myslí si jak nejsou vtipný....já se za Kellys nestidím ba naopak jsem na ně pišná a vždycky budu stát při nich *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: písničky
Třeba nikdo neslouhlasí, ale pokud je to jeho volba a je šťastný tak mu to neberme!!! On sám je za sebe zodpovědný a my nemáme právo : "mu do toho kecat" :)
Ať je šťastný *4* -
Re: Re: Zuzík
Pokud je to jeho volba a takhle to cítí, proč by toho litoval. Hodně lidí se s tím nemůže smířit, vrtá jim to hlavou, no co Paddy není žádný nad člověk je to obyčejný kluk co má své city, problémy atd...Pokud je tak štastný tak mu to přejme, vždyť si štěstí zaslouží, kolka z nás on to štěstí přines, byť jen jendou písničkou?? Já ho mám strašně ráda, je to pro mě anděl, budu ho obdivovat napořád a po jeho zbytek života mu budu přát jen a jen štěstí a osobní rozvoj, každý člověk tápe a hledá kam patří, pokud Paddy bude šťastný tam a třeba už nám nic nenapíše...ať je ...buďme štastní když on je š'tastný *4* -
taky to bylo
Ahojda Kellys tak jaky to bylo turne.Jaka byla atmosfera teda krom ze to tam nikdo schytal.Hlavne jaka byla hubba ta tak jak to proste bylo noooo. *3* *15* -
Re: Re: Make Love Not War
Jasně, že to nemá cenu řešit.Ale když jsi v Německu na jejich koncertě,těšíš se na ně a pak se tam objeví šmejdi,kteří na ně hážou nebezpečný věci a vulgárně jim nadávají-to mi hlava nebere...a ochranka u vchodu dělá co?... *5* .Ty imbecilové dají peníze na to,aby pak v záchvatu imbecility házeli na zpěváky,co jim nikdy neublížili a na lidi kolem třeba flašky...taky jsem jednou dostala do hlavy *10* *9* *9* -
Re: Make Love Not War
Říkám, tphle neřešit. Nejsem fanynka jenom Kelláčů, ale i jiných skupin, které nejsou zrovna moc v oblibě. Vždycky jenomvyvrítitoči v sloup, pže na nic jiného se nejde zmoci.................aždej je nemusí, ale urážky vypovídají jenom o inteligenci a charakteru toho určitého člověka. Ber to s nadhledem.... *3* *1* *5* *5* *4* -
Make Love Not War
Nějak jsem nikdy nechápala ty vulgární reakce na KF *8*.Jistě-někomu se nemusela líbit jejich hudba,jistě-někomu mohl vadit jejich styl života nebo image,ale to nevysvětluje ty někdy až agresivní reakce některých lidí *13* .Nevím,že by svou hudbou někomu ubližovali,spíš naopak-mě jejich písničky pomohly v mnoha těžkých situacích a jsou se mnou stále,i když už moc nejsou slyšet *14* .Takže být vámi,doopravdy bych zasklívala negativní reakce některých lidí tady,v podstatě jsou docela politováníhodní *9* . -
Re: Re: nazdar
Přesně tak.....a navíc nám zvedají počet příspěvků..:D:D *1* *1* *15* -
Re: nazdar
I negativní reakce je reakce...To,že někoho prudí,znamená,že lidem ještě nezmizeli z hlavy a to je dobře *1* .KELLY´S FOREVER!!! *3* -
Re: nazdar
Žanet, nerozčiluj se, takovýhle kreténi sem čas od času zavítají.....neřeš je, ono je to přestane bavit. *3* -
nazdar
Hele ty anonime když nemáš nějakou otázku či zpravu tak sem nechoď lez někam na jiné stánky kde ti to budou trpět!!!!!!!!!!!Takový kecalové mě fakt vytáčí! -
nic
vypadaj jak cikáni... *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Make Love
Edge of happiness je úžasná písnička............posloucám ji skoro denně............ *14* -
Re: Re: Re: Re: Make Love
To si piš...I hudebně jim to spolu sluší...i když už to není můj styl *13* .Mě je nejbližší styl Homerun *5* .Zvlášť Angelovo "Edge of happiness" a Joeyovo "Flip a coin".Jejich hudba je mi nejbližší *14* .Pokud u Johna nebo Maite není zdravotní problém,nevím,proč by děti časem nemohli mít.Ale třeba Maite ještě nechce... *7*