-
true love
Kdo zpívá písničku true love? -
Re: Re: Re: Re: písničky
NO JÁ MYSLÍM, ŽE S JEHO ROZHODNUTÍM NESOUHLASÍ SNAD NIKDO... -
Re: Re: Re: písničky
nesouhlasím s jeho rozhodnutím, ale vzhledem k tomu, že je to jeho ži¨vot a my ho nemůžeme žít za něj, jen do toho. -
Re: Re: písničky
No vzhledem k tomu, že se před týdnem objevil v Medjugorje, kde zpíval, mluvil k lidu, dokonce i poskytl rozhovor, tak pokud ho někdo za ten týden nezabil, žije*1* jenom pro zajímavost:už to není Paddy Kelly, ale bratr John Paul Mary, jak se teď nechal přejmenovat.... -
Re: písničky
aHOJDA LIDI TAKY DLOUHO POSLOUCHAM kELLY FAMILY SISE JE MI O NEJAKYCH 10 LET VÍC ALE TO NEVA TAK A TED K VECI NEKDE JSEM CETLA OD NEJAKY FANINKY ZE BY MEL BYT PADDY PO SMRTI KDYZ JSEM SE JI NA TO CHTELA ZEPTAT PO EMAILU TAK TO ANI NESLO ODESLAT MOC SE MI TOMU NECHCE VERIT TO JE ZASE NEJAKY ATAK NA KELLYS??POKUD VIM TAK JE NEKDE V KLASTERE NEE -
Re: Re: Kelly´s fans ze Severních Čech
sorry jsem nějak přehlídla datum odeslání a místo konání *1* *1* -
Re: Kelly´s fans ze Severních Čech
ne bohužel. Na Angela sice jedu ale jsem z Hradce Králové a pojedu tudíž z něj -
písničky
Ahojky, nevíte, na kterých stránkách si můžu stáhnout písničky never gonna break me down a mystic knight? -
Re: hladam
Ahoj...
mam nejake videa a kazety od kellys a este aj postery pohladnice atd....vsetky su starsie...
...ak mas este zaujem napis mi na mail vsetko darujem...staci ked zaplatis postovne...
...barbicek -
Re: Re: ?
A barby neznámo kde.... *4* -
Re: Re: Kde se ztratili???
jasan všichni fans ví kam se ztratili i co s nima teď tak nejak je a nebo není podle dostupných informací *4* -
Re: ?
a Francie -
Re: ?
Köln -
?
Nevíte někdo kde teď bydlí Kellyovci? Odstěhovali se do Dánska, ale které město? -
Re: Re: Patty na solové dráze
My.......... *3* *3* *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Crisis
Jasně *3* *3* *3* -
hladam
Kto by daroval alebo predal nieco o Kellys?
Hladam hlavne fotky, postery, clanky. Stare i nove veci. Dakujem! -
Info
Zdravím všetých fanšikov Kelly Family. Zháňam album In exile od Paddyho. Nevie mi niekto poradiť kde ho zoženiem?? BOhužiaľ u nás na Slovensku je dávno stiahnutý z predaja a neviem kde už mám hľadať.. Ďalej ešte zháňam noty na klavír k niektorým piesňam od Kellys. Neviete mi daj nejaký tip na koho sa mám obrátiť?? Moc ďakujem a prosím napíšte mi odpoveď na môj mail. tanierik11@azet.sk -
Re: Re: Re: Patty na solové dráze
*1* jj *1* *15* -
Re: Re: Patty na solové dráze
*13*