-
Re: Re: Re: Make Love
Tak to jsme 2....Maite je nádherná ženská a myslím, že je s ní John opravdu šťastný, takže plnou parou vpřed.....jenom ty děti bych jim přála, mno.... *4* -
Re: Re: Make Love
Ohledně Barby by mi byly milejší samozřejně ty děti,ale určitě není v pořádku...bohužel.Proč by tajila děti,kdyby nějaké měla? *13*Ohledně Johna-že je ženatý s Maite,to ví každý,nejsem tak neinformovaná...a fámy kolem dětí mě nezajímají,jen čistá pravda,ale tu se sotva dozvíme *9* .Mimochodem, s Maite jsou nádherný pár,moc jim fandím *4* . -
Re: ahojda
Tou Barby jsem myslela Barby,Angelo je doufám chlap *7* .Bylo mi už odpovězeno...Stále nechápu,proč se tu pořád řeší Paddyho odchod.Je to citlivej kluk,asi už chtěl mít od toho zasranýho globalizovaně-sobeckýho světa za zdí dost.Toť vše..a basta *10* . -
Re: Make Love
johny děti nemá, ale je ženatá s Maite Itoiz - jdou fámy, že snad jeden z nich mít děti nemůže. Co je na tom pravdy nevím. S Barby je to takový všelijaký, každý tvrdí něco jiného. Nekdo, že řije s Trishou, někdo, že je v sanatoriu, a dává se dohromady a někdo, že má děti. Vyber si, co je ti milejší *4* -
Almost Heaven
scháním cd od Kelly Family Almost Heaven.Buď originál nebo může být i okopírovaný.díky předem. *13* *13* *13* *15* -
ahojda
Nazdarek Paddy a Agelo byly dobre sehrany to ze nikdo s faninek nemel sanci to je ti snad jasny nee.Uprime receno jen se zajimavosti.Pochopila jsem dobre ze tim barbinkou myslis Angelela ci Barbí??? -
Make Love
Proč vás Paddyho odchod do kláštera tak irituje?Že teď máte malou šanci?Nějaké dívky kolem něj byly,mě ale připadá trochu asexuální,spíš hermafrodit-povahou je to holka *13*,nebo moc mírnej kluk.Asi pro něj jiná cesta není...Mě zajímal vždycky John,to je chlap jak má být.Má už děti?A co je s Barbynkou? *7* -
Re: Zuzík
o tom proč odešel sám promluvil takže když mrkneš na jeho videa tak určitě pochopíš..no pokud pochopíš páč já to moc teda nechápu...ale je to jeho volba *3* a stejnak si myslím že bude jednou litovat *1* -
Re: nazdar
já ti teda nevím ale podle mě když je člověk chtěl vidět tak je viděl.....jde o to , že tady je pošpinily kdežto vněmecku o nich psaly furt a kladně....a tady píšou jen otom co zrovna letí....a vždycky to tu bylo spíš o lidech..a nemyslím si že jim někdy stoupla sláva do hlavy jsou stále stejní a nikdy nebyli arogatní nebo nějak nafoukaní....pořád zůstaly s chladnou hlavou a toho si u nich vážím *13* *3* -
no nemyslím si , že jeto něčí chyba ti lidičky jen zestárly a už bylo horší se domluvit co vlastně chtějíjako celek tak šel každej svojí cestou *3* Nikdy konec nebo rozpad neohlásily tak to prostě ani já neberu *4* ale myslím si že odedne kdy odešel Paddy šlo všechno do kopru *9* zažila jsem hodně koncíku sním a pak i bez něho a po jeho odchodu tam zbyla dost velká prázdnota která nešla anikdy nepujde zaplnit...on tam prostě chybí a myslím že si toho byli i ostatní vědomi.....ale pro mě jsou to lidičky který moc obdivuju páč toho dokázaly fakt hodně a tvrdě si to vydřeli a vždycky jim za to bude patřit můj oébdiv *14* -
Podle mě za to může jeho milovanej papínek, protože si z vlastních dětí udělal továrnu na peníze........Paddy a Barby jsou z nich nejcitlivější, a taky kde skončili, že..... *13* *13* -
Re: Prodám KF
Ahojky,měla bych zájem o placky s Kelly,za kolik by jsi mi je poslala? -
nazdarek
Ahojda to ne taky zajima co Paddyho vedlo k tomu ze dal vale rodine ikdyz si myslim ze on snad k tomu i sveroval skoro kazda jeho druha pisen smerovala k duchovnu.Treba tam kde je hleda odpoved.Snad se vrati na hudebni scenu ale moc se mi tomu verit nechce.Kazdopadne bych tez privitala nejaky ten fakt co ho k tomu vedlo. -
AHOJ VŠICHNI!!!
Ahoj všichni!Jsem moc ráda že jsem našla tyhle stránky.Je to tu super,patřím také k těm co dospěli, ale moje závislost na téhle rodince se nějak nemění.Určitě dorazím jak na Kathy tak Angela.Už se moc těším.TAk ahoj a doufám že Vás tam bude hodně *3* *13* -
Zuzík
Ahoj holky. Ví některá z vás proč vlastně Paddy odešel do kláštera? Nikdy jsem ani nečetla, že by měl přítelkyni, nebo nějaké problémy, vlastně jsem o nich pár let nic neslyšela.Jen nedokážu pochopit co ho k tomu přimělo. Vždycky jsem měla představu, že se jednoho dne ožení a bude mít spoustu dětí. Nikdy na něj nezapomenu a přeju mu,aby byl šťastný až je kdekoliv. -
nazdar
JA TAKY PROTI NIM NIC NEMAM JEN ZE TO VZALO RYCHLI SPAT KDYZ JSEM CHODILA NA ZS DO8 TRIDY BYLI VSUDE.A KONCEM 9TRIDY BYLO PO NICH TICHO JA SI MYSLIM ZE JIM TROCHU POPULARITA STOUPLA DO HLAVY.A TO JE VSDYCKY KAMEN URAZU.NA TO STROSKOTA SPOUSTA SLAVNYCH.JINAK JE TAKY RADA POSLOUCHAM. -
nej skupina!
The Kelly Family je ta nejlepší skupina kterou sem kdy slyšela a sou fakt ti nejlepší!! ♥ ♥ ♥
hlavně *4* no mám tuhle skupinu prostě moc ráda *14* ♥ -
ahojda
AHOJDA LIDI CO POSLOUCHATE KELLYS TAK JSEM POSLECHLA NEJAKE TY JEJICH NOVE SONGY A TEDA ZDA MAM BYT HODNE UPRIMNA TAK TO UZ NENI CO TO BYVALO CHYBI TAM TA JEJICH STAVA.ASPON PODLE NEHO NAZORU SI TAKY NYSLIM ZE ZA 10 LET UZ O NICH NIKDO SKORO VEDET NEBUDE.A TO JE SKODA,VITE SAKRA PROC SE ROZPADLI NIKDE TO SKORO NENI MEDIALIZOVANY.KDE BYLA TA HLAVNI PRICINA.NEKTERI S TOHO OBVINUJI KATHY A NEKDO ZAS PADDYHO A DOKONCE I ANGELA TAK KDE JE PRAVDA??? -
Re: Re: Re: písničky
Diky za info.Tak koukam ze to s tim klasterem mysli vasne co skoda ho ponevac takovi pekny kluk hi no nic hlavne aby tam nasel co hlada.Jen aby to nebyla nejaka ta sekta.A co rodina snad je snima v kontaktu nevis??Ze by se na nej vykaslal i Angelo??A kterym spousta roku prozil?? -
Re: true love
Joey