Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Crisis

Jasně, že jo, ale mně teď skype blbne, tak musíš chvilku počkat, než to spravím.
  • Re: Patty na solové dráze

Nebůj, ona na tý sólo dráze moc dlouho nevydrží *13* *4* kdo by tu machnu chtěl poslouchat *5*
  • Patty na solové dráze

http://www.patricia-kelly.com/
  • Re: Re: Crisis

Děkuji....mám tě na Skype, jestli si to ještě pamatuješ....
  • Re: Sbirka o K.F.

No, já jsem sice ještě nedospěla *15* *15* *15* , ale za to jsem Kellys v době jejich největší slávy nezažila a mám je stejně ráda jako kdyby ANO a nic se na tom nezměnííí...
  • Re: Crisis

Ahojky, no já mám písničku Crisis v pc, tak jestli chceš, tak ti ji můžu poslat na mail.
  • Re: CD - Family

Ahoj,to je super!Já sháním dvd Live at the Loreley.Prosím ozvi se mi na e-mail.Díky moc.

dík já jsem taky dospěla a bohužel i když Kellys Miluju *14* oblepovat pokoj už nebudu *1* to se radši pojedu podívat na živí Kellys *1*

To my jsme tady dospěli už všichni a většina jsme mamimky, ale to nemění nic na tom, že Kellys jsou stále skvělí lidé a dobří hudebníci a že je nepřestanem mít bezdůvodně rádi...
    Takže já bych napsala tohle: Kelly family miluju, PS:Dospěla jsem *1*
  • Sbirka o K.F.

Ahoj lidi,nemate nekdo zajem o plakaty, samolepky a clanky o K.F.?Za postovny poslu vse co o nich mam!PS Dospela jsem *1*
  • Crisis

Nevíte někdo kde bych mohla stáhnout Crisis? Vím, že je to stará písnička, ale objevila jsem ji teprve nedávno a moc se mi líbí. Dííík za odpovědi *4* *4*
  • Re: Re: dotaz

Jak může někdo někomu přát smrt? Jsi normální, nebo co? A s tou Jimmyho holčičkou si to taky fakt přehnal. Viděla jsem hafo pitomých komentářů na Kellys, ale tenhle byl teda nejhorší *7* *7*
  • Re: Re: Re: Re: DEMENCE

ty jses fantazie sama *13* *9* krast druhejm hlasky *9*
  • Re: DEMENCE

A já jim přeju krásnou atmosféru *4* *4* *4* a hlavně ať se jim tu líbí *14* *14* *14*
  • Re: Re: Angelo

Ahojda lidi tak to jsem ráda že tady taky něco existuje ja chci napset Kelly Family a vůbec se na to nemohu dokopat.Jinak nevim co je na tom pravda ale Angelo je už ženatý a taky otec.Tad to bere hopem a nevíte něco o Paddym dokonce schodil i svoje háro škoda tak se Mějte.
  • Jimmy

koukam ze Jimmy je slusnej nabijec *15*
  • Re: Re: Re: DEMENCE

Já cháu, že se v tom ústavu pro chorobomyslné velice nudíš, ale prosímtě už mě nepruď..... *13* *5* *4* *5* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ANGELO

Lístek ještě nemám, na to ještě času dost, ale už se chystám...... *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • Re: ANGELO

a přidávám že Kathy Bude 10.10.2008 v Plzni a 11.10v Brně doražte taky všichni *14*
  • Re: Re: Re: Re: ANGELO

joooo jedem už mám i Lístek *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit