Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Bla bla bla
  • Re: Re: Re: Re: Dotaz

A ty mě zase docela bavíš svými "velmi pravdivými " informacemi o Barbyiných a Johnových dětech...vyloženě si musíš vymýšlet, že?? *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Dotaz

Amber,plně s tebou souhlasím!!!!!Kellys sami uvedly,že žily jako zajatci vlastní slávy,a že to bylo hrozné období.Tam šlo o velký prachy a sám papa Kellys řekl,kdo odejde-nedostane nic.Věřící neuznávají antikoncepci tak proto mají tolik dětí.A navíc oni to s tou vírou nijak nepřeháněly,když jim občas uklouzlo sprosté slovo a proč Paddy zpívá o vlastní sebevraždě,myslím,že spoustu věcí kolem Kellys byl od Dana jenom pouhý reklamní tah na zvýšení prodeje alb a tudíž většího zisku.Milagros jsi naivka a dost mě tvé odpovědi baví,ale omlouvá tě jenom věk.Nemaluj si toho tolik o Kellys,jsou to stejně stejní lidi jako my,nejsou to bozi a čůrají stejně jako ty tak o nic nejde.Fakt mě dost bavíš,díky,mám hned hezčí den. *1* *1* *5* *5* *4*
  • Re: dotaz

Taky jsem slyšelac a věřím tomu.... *3* a přeju mu to.... *14* *14*
  • dotaz

Ahoj, tak prý má Jimmy další holčičku, nevíte co je na tom pravdy? *4*
  • Re: Hledání odpovědí

Tak jedině chodit někam jinam na fórum. Mě taky nějak extra tohle fórum nevyhovuje.
  • Re: Re: Re: Re: Dotaz

Jasně že se na potraty chodilo, jenže.....takhle - já osobně bych si to nelajsla.........ale že při Anginovi stáli všichni svatý, pže nemá žádný vážný zdravotní problémy, to je fakt. Celá rodina je silně věřící, to beru, jsem taky, jenže......Dan ..trochu nevím co si o něm mám myslet...každopádně si myslím, že ho měli jeho děti rády. A navíc sinemyslím, že yb Barbara Ann nevěděla co dělá. Byla to silná žena, která když si něco umanula, takto udělala - a myslím, že i kdyby se Dan stavěl na hlavu, nic na tom nezmění.
  • Re: Re: Re: Dotaz

Na potraty se chodilo už za dob mé prababičky, která ho prodělala, takže vím o čem píšu. *5* To že tam Barbara nešla.., no myslím si, že v tom hrála asi velkou roli nějaká náboženská víra *4* Při Angelovi asi stál anděl strážnej, že se narodil jako zdravý dítě *3*
  • MC

Ahojky, měl byste někdo zájem o 3 originální MC - Over The Hump, Almost Heaven & Growin' Up ?? Jsou docela v dobrém stavu. Kdyžtak mi napište na mejla nebo na ICQ: 340-346-217
  • Hledání odpovědí

Ahoj, vůbec nechápu systém tohoto bloku. Když si totiž chci přečíst odpovědi, či dotazy na mé příspěvky, tak abych prolistoval všechny stránky. Tak se také stává, že zde najdu třeba dotaz starý 2-3 měsíce na 6. stránce a Vy si pak můžete myslet, že na Vás třeba kašlu. Nevím, co s tím udělat,nejlépe asi bude psát přímo na mail. Na normálních fórech mě vždy přijde zpráva, že tam je nový příspěvek a hned jej najdu, tady je neustálé hledání. Tak zatím ahoj
    *3*
  • Re: Kelly....

mě je 40 a taky se mi moc líbí,nevidím na tom nic špatnýho
  • Re: CD - Family

Ahoj Zdenku mám zájem o DVD s KF písni mi na email domluvíme se dík Jarda
  • Re: original vhs

Jaký VHS máš,jsou tam i živáky?
  • Re: Re: stáhnutí písní

facundo@email.cz děkuju jsi zlato *4*
  • Re: díky

Angelo jede sólo a občas zavítá do ČR - až bude známej další termín, určitě se tu objeví..:D:D:D Jinak, jestli to vyjde, pojede se na Angina a Paddyho do Francie - Paddy by se tam totiž měl mihnout....takže snad to vyjde!! *3*
  • Re: dotaz

JJ, vrátila se - kdy, to ti neřeknu, ale teď vystupuje zase s nimi......sólo jela - vydala 3 desky, ale to asi každej ví, že.... *3*
  • Re: stáhnutí písní

Pošli ICQ nebo mailík, pošlu ti je.. *14* *14* *9* *3* *1* *1*
  • stáhnutí písní

nevíte, kde bych si mohla stáhnout písničky mystic knights a never gonna break me down?
  • dotaz

Je pravda že se Kathy vrátila ke skupině? Co já vím tak chce prý zpívat solo a se sourozenci se nestýká
  • díky

děkuji za odpověď. před asi 8 lety jsem byla jejich velká faninka, pak přešla na moje 1 místo moje dcera sarah, tak jsem trošku od nich upustila. jinak jsou skvělí, mají strašně veliká srdce.ráda bych je ještě vyděla, klidně bych někdy jela s váma na koncert.nebo...tak se za něma podívat. papa *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit