-
Re: Re: Re: :-))))
Narozdíl od tebe naučili.......jenže s takovejma pařezama jako ty se nebavím... *5* *5* Nemám to zapotřebí *4* -
Re: Re: :-))))
Umíš psát i něco jiného než "jsi ubohej, jaké máš vzdělání apod.? *1* To Tě nenaučili mluvit? *15* -
Re: Dotaz
jako teď dobře nevím, co chceš slyšet.........O Barbaře trochu nevím, co si mám myslet, pže přivést na svět ještě jedno dítě, když věděla, že je smrtelně nemocná...........svým způsobem to byla ale výjiměčnážena....a jsem ráda, že si to poslední nenechala vzít, pže to bysme neměli Angina...... *14* *14* A papa Kelly ........... bněkdy zbytečně dost tvrdej, ale zase na druhou stranu, ne že by to Kelly´s uškodilo.............. *3* -
Re: :-))))
jak já se vždycky u těch tvých velmi inteligentních příspěvků ze srdcě zasměji...jsi ubohej.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Dotaz
Ahoj, chtěla bych se zeptat zde přítomných fanoušků i antifanoušků The Kelly Family, jaký názor máte na rodiče Kellyových - na otce Dana a jeho ženu Barbaru. -
Re: Re: Re: Re: tour 97
Ty asi nemáš moc velkou slovní zásobu, že? *1* -
:-))))
*1* Je to poznat na první pohled, že vás nerozhazuju slípky *1* *15* Číst si vaše příspěvky, to je prostě požitek *3* -
Re: Re: Re: Hampejz
Přeně tak.... *1* *1* Já jsem úplně klidná..takovej ma*or mě nerozhází *14* *14* *14* *14* a Paddy 4ever!! -
Re: Re: Hampejz
Nenechaj sa vyprovokovať, uraziť nás môže iba inteligent a nie primitív *3* -
Re: Re: Hampejz
Ten už se tu asi neobjeví... Aspoň doufám! *16* -
Re: From theyr hearts
Jestli chceš, pošlu ti to přes mail, nebo ICQ 378-870-666 takse když tak ozvi.... *1* -
Re: Hampejz
Kde si sebral to, že nemáme hudební sluch?? Já už 5 let zpívám a 8 let hraju na klavír, 2 roky na kytaru a to se bez hudebního sluchu dost dobře nedá,a le t je jedno........mimochodem, co posloucháš ty?? *4* *4* -
Re: Re: Re: FUCK
TO JE ÚROVEŇ *16* -
Re: CD - Family
čus zdenku,mohl by jsi mi prosímtě poslat na mejl ty to cd?????
over the hump
almost heaven
growin up
from their hearts
live live live
best of 1,2
DÍKY moc -
Hampejz
Zdravím všechny nadržený holčinky bez hudebního sluchu a dobrého vkusu. *14* -
Re: Re: Re: FUCK
*16* *13* -
CD / DVD na predaj.
Čavte. Mám nejaké DVD-čka od Kelly Family na predaj, ale žiaľ, iba na Slovensku (dobierka do Čiech je hrozne drahá). Ak sa tu nájde niekto zo Slovenska, kto by chcel nejaké DVD-čka alebo CD-čka kúpiť, nech sa mi ozve na mail: monikakoln@centrum.sk *3* -
Re: Re: Re: tour 97
Díky..... *1* *1* -
Re: Re: prosím prosím
No to je fajn!A mohla bych se s Tebou nějak spojit?Momentálně mi nefunguje mail,moje tel č. je 724 807 969,na prozvonění zavolám zpět!!!Dík moc -
Re: DVD Kelly Family
Hmmm taky bych brala...nebo náký dvd z jeho posledních solových koncíků:)