Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: peddy

Paddy Je ve Francii - v Diocese de Gap........s ostatníma nezpívá........Barby s ostatníma taky nezpívá - někdo tvrdí, že má děti...ale já osobně tomunevěřím......Johny jede sólo se svou ženou Maite Itoiz........Jimmy se taky snaží jet sólo..Kathy se s Paulem vrátila ke skupině.........Co já vím, tak teď i Patriska pojede sama na nějakou šňůru .. Angino ten jede sólo už dlouho...........vydal 3 desky...a jsou skvělý..... *14* *14*
  • peddy

Ví někdo de je peddy v tom klášteře? A jestli se stýká s ostatníma. Už teda vůbec nezpívá??
  • Prodám

Prodám kompletní sbírku o The Kelly Family, dále prodám plakáty, knihy, cd, mc, vhs. Vše dohromady za 2000,-. Jinak plakáty po 30,-,knihy 100,-, cd za 150,-, mc za 120,- a vhs za 200,-. *9*
    Odpovědi na rits@seznam.cz *9*
  • Re: dotaz

ahoj, klidně ti to vypálím. Pošli adresu
  • Re: Re: Re: :-))))

Já ti napíšu něco jiného. Jednou si to přečteš a snad si uvědomíš jaký si byl i...t. Pak sem zase přijď *1*
  • Re: dotaz

Jsně že budou..mrkni na oficky, už je tam i datum Gymnichu......tučím, že je to v září....já se nechystám, tajže přesně nevím.....
  • dotaz

ahoj lidičky, nemohl by mi někdo vypálit album In Exile a Homerum? Díky *8*
  • dotaz

Ahojky lidičky neví někdo z vás jestli nebudou Kelly´s koncertovat v létě třeba v Gymnichu nebo někde v Německu??? Moc moc díky za info
  • Re: Re: Hampejz

vydrýsku, nehádej se s ním..ono to nemá cenu...nad lidsou blbostí nezvítězíš...kašli na něj, ono ho to přestane bavit..... *3* *3* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: :-))))

Teď tě asi zklamu..nejsem jediná, koumu lezeš na nervy..... *5*
  • Re: Re: Dotaz

no co si myslím o rodičích kellyku???Pro mě byli vyjímeční lidé páč nam splodily vyjímečný lidičky a jen mě mrzí že takových lidí jako jsou Kellys neni víc *9* Myslím , že Barbara...byla hodný člověk a mám takovej pocit že zjistila tu nemoc až když byla z Angelem těhotná je pochopitelný že ho dát prič nechtěla a v tý době nebyla zrovna doba kdy se chodilo na potraty.... *9* No a co se týče Otce Dana...myslím že jím hodně diktoval co maj dělat...co maj nosit co hrát ...no nevím až po jeho smrti si mohli dělat co chtěli *3* ale jinak si nemyslím že je nijak využíval měli ho rádi a je krásný jak se o něj starali *14*
  • Re: Hampejz

víš kam jdi jo??? *13*
  • Re: Hampejz

no zase nákej primitiv...vlezl kam neměl..nechápu proč to ty lidi dělaj..no jo že se ptám...žijeme v čechách a tady to asi fakt jiný nebude *9*
  • klip Mama

No lidi, po dlouhé době jsem si pustila klip Mama a už po pár vteřinach jsem se rozbulila jako želva *9* A když jsem si přeložila text, tak jsem málem vytopila místnost *9* *9* možná je to tím, že mám zrovna chytit krámy, to jsem taková přecitlivělá a rozbulí mě snad všechno... *4*
  • Re: Re: Re: Dotaz

Promiň, ale na mě působí Danny Kelly jako nějaký sektář. Barbara byla pouze naivní žena, která podlehla. A děti to odnesly ze všeho nejvíc /viz. Barby/ *8*

Proč jiný podpis Mili *1* *15*

Přestaň tu prosím prudit a hleď si laskavě svýho. Unavuje mě se tady s Tebou zabejvat... Jdi si prudit jinam, nebo si zalez někam mezi svý.
    Od srdce díky!
  • Re: Re: Re: Re: :-))))

Ty mě vážně vzrušuješ svou inteligencí *13* Dodrž prosím to, co si teď napsala *1*
  • Re: Re: Re: Dotaz

myslím, že kdyby Barbara děti nechtěla, tak by je neměla - navíc si musíš vzít, že celá The Kelly family je silně věřící, takže je celkem logocké, že maj hodně dětí. Kamarádky rodina je taky silně věřící a má 6 sourotenců - tkže to z toho trochu vyplývá. Dětičky mu peníze vydělávaly, to je pravda, ale nemyslím si, že by z toho nějak těžil........pořád si myslím, že i přes ti slávu zůstali normální lidi. *4*
  • Re: Re: Dotaz

Ahoj, no víš, já si o tom jejich tatíčkovi myslím, že to byl takový novodobý otrokář.. Barbaru využíval jen jako takovou věc, která mu rodila jedno dítě za druhým a makala až se z ní kouřilo a děcka mu udělaly slávu a vydělávaly peníze *9* A on byl takový macho, který je všechny řídil. TO JE HNUS! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit