-
Re: CD/VHS - originál, prodám
Zdravím, měla bych zájem o CD "Christmas for all". Bylo by tohle CD ještě k mání? Dík moc. Zdíška -
Prodám KF věci
Prodám věci s KF hl VHS (nektere jednou,jine vubec nehrane), sala, trika... seznam poslu na mail. Hezky den Lenka -
TRIČKO-MIKINA
Zdravím,sháním jakékoliv oblečení s Kelly Family,trička,mikiny...díky -
Prodám
Ahoj,levně prodám originální videokazety Kelly family a to Over the hump,Stadium tour,Tough road 1,Tough road 3,Growin up 1,Growin up 2,Golden harp,pošlete mi email a já videa pošlu na dobírku.Spěchá! -
Re: VHS, CD... prodej
Tak už zmizelo CD Christmas for all... ostatní zatím platí... :-) -
VHS, CD... prodej
Ahoj, prodám originál CD = Christmas for all a Street Life. A originál VHS = Over The Hump; Almost Heaven a Growin'Up: The Concert In East Europe. V případě zájmu, dejte vědět na e-mail. Čauky. -
seznam cd
dobry den napis nam seznam par mam doma s pozdravem kosek -
Re: sháním
prodám audiokatu dobry stavu the kelly family new world,over the hump,festliche stunden,keep on singing who ll,live,growin up,almost heaven s pozdarvem kosek -
sháním
sháním cokoliv od Kelly Family - dcera si tuto skupinu oblíbila a rád bych jí udělal radost. Koupím cokoliv, za rozumnou cenu. Navrhněte, díky Lukys -
Re: Prodám
tento arch by mi taky zajímal. -
měl bych zájem o nějaké VHS, máš stále k prodeji? -
fotky bych bral, kolik ks nabízíš? -
Re: Koupím
ahoj, toto cd mám, pokud chceš, napiš. -
Koupím
Koupím cd Kelly family Over the hump -
CD/VHS - originál, prodám
Prodám originál CD 130,-/ks:
- Christmas for all (94)
- Street Life (92)
- From Their Hearts (98)
Prodám orginál VHS 200,-/ks:
- Growin'Up: The Concert In East Europe (98)
- European Stadium Tour (97)
- Almost Heaven (97)
- Over The Hump (96)
Prodám plakát Almost Heaven
- rozměry: výška 87 cm, šířka 60 cm -
Prodám
Ahoj prodám fotky KF 9x13cm za 4kč/kus,nejvíc Jimmy,Joey,Paddy,Angelo. -
Prodám
Ahoj,prodám jeden arch z kalendáře Kelly family,konkrétně Barby,lze to použít i jako plakát.Cena 50kč+dobírka -
soutěž o kazetu KF
Ahojte lidi. Můj kamarád má blog o stylu o módě a o životě a má tam soutěž o originální kazetu Nejkrásnější písně Kelly Family takže jestli někdo chcete tak běžte na encyklopediestylu.cz -
Re: Koupím
Ahoj, prodávám Christmas for all, Street Life, Over The Hump, From their Hearts... -
Koupím
Koupím originální cd Kelly family Almost heaven,Live live live,New world,Over the hump,Christmas all year,Best of 1,2,The very best