Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: plakát

Ahoj, mám plakát Almost Heaven.. zakoupený na koncertě (baleno v tubě), zarámovaný (černý rám)... rozměry: výška 87 cm, šířka 60 cm... V případě zájmu, se mi ozvi na e-mail: michalka_b@volny.cz
  • blog

ahoj lidi zkuste juknout na můj a mí kámošky blog o kelly family dištak nám tam i něco okomentujte :)
    a hlásněte v anketě :D http://kellyfamilylove.blog.cz/

*3* *1*
  • Re: plakát

http://aukro.cz/kelly-family-i15085 03816.html
  • Re: Nabízím k prodeji CD, VHS, Knihy - vše originál

Ahoj,ozvi se mi na email prosím, určitě si něco od tebe koupím.Pája *4*
  • Re: fujjjjš

Ty seš debil... Oni maj nádherné písničky. Proslavily se tvrdou dřinou a vysledek je úžasný... Já mám radši metal a nebo symfonickej metal ale ráda si poslech i takovéhle písničky co mají duši ....
  • plakát

ahojte, nemate prosim vas nekdo nejaky plakat kelly family?koupim ho.. nemuzu nikde sehnat *9*
  • Prodám

Ahoj,prodám originální videokazety Kelly Family Over the hump,Growin up 1,Growin up 2,Almost heaven 1ks 100kč+dobírka
  • Nabízím k prodeji CD, VHS, Knihy - vše originál

Prodám originál CD:
    - Christmas for all (94)
    - Who'll Come With Me (78-80)
    - Street Life (92)
    - From Their Hearts (98)
    - Over The Hump (94)

Prodám orginál VHS:
    - Growin'Up: The Concert In East Europe (98)
    - European Stadium Tour (97)
    - Almost Heaven (97)
    - Backstage: Tough Road (95)
    - Over The Hump (96)
    - Searching For The Magic GOLDEN HARP (81)

Prodám knihy:
    - Příběh jedné hudební legendy (Peter Wending, 1995)
    - "Sometimes I wish I were an Angel" (Lisa Reinhard, 1996)
  • Prodám

Ahoj, prodám originální cd Kelly Family Christmas all year a cd Paddy Kelly In exile obě cena 100kč+dobírka
  • Prodám MC The Kelly Family

Ahoj, prodám originál MC The Kelly Family: Christmas for all, New world, Growin up, Wow, Over the hump a Almost Heaven. Cena za kus 50 Kč + poštovné. *3*
  • plagáty

Ahojte, kto predá, resp. pošle za cenu poštovného plagáty KF (z čias plnej zostavy)? prípadní záujemcovia píšte na mail. ďakujem.
  • the kelly family mc

prodám kazetu the kelly family festliche stunden,who'll come with me,live keep on singing,new world,growin up, christmas for all, almost heaven za kus 50 kč
  • Fotky Kelly Family

Mám na prodej asi 500 ks fotek Kelly Family. Od časů streetlife do 2005. Fotky jsou z Německa, většina originál!!! Kdo má zájem, pište. Cena dohodou!
  • kelly family

koupim the kelly family dvd
  • kelly family cd,lp.sp

koupim The Kelly Family a nahrané kazety z TV
  • kelly family cd,lp.sp

koupim the kelly family cd,lp,sp orginal
  • Re: Re: KF

Paddy už z kláštera odešel ;)
  • Re: fujjjjš

Di do háje, tahle stránka není věnovaná lidem, kteří se předvádí a myslí si co nejsou .. Já sem proti nim nikdy nic neměla a mít nebudu. Teprve nedávno jsem zjistila, že mají úžasné songy !
    To co si oni prožily ti přeju ! Mimochodem je to úplně normální skupina,tak jako každá jiná navíc se o hodně zasloužily! Zřejmě o nich vůbec nic nevíš,tak se vrať na píseček .. Kyblík a lopatka Tě čekaj !! *1*
  • Sháním CD of Best KF

Ahoj fanoušci KF.Má někdo na prodej CD Best of KF a nebo ví, kde by se dalo koupit ? Za info děkuji.
    Mějte se hezky. *4*
  • jimmy kelly

Ahoj fanoušci Jimmyho. Neměl byste někdo na stažení nové cd The Hometown Sessions.Dík moc O. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit