-
Re: Angelo
holky nebojte on přijede ještě je volnej termín před Polskem...takže budem *3* -
Re: Re: Koupím CD-Kellys
ahoj koupim od tebe almost heaven a best of kelly family 2 kdyztak napis na icq 443 679 850 -
Re: Re: Koupím CD-Kellys
koupila bych od tebe cd almost heaven a best of kelly family 2 mas? kdyztak mi napis na mail chodim tam kazdej den a nebo na icq 443 679 850.dik moc a cekam *1* -
Říkal, že přijede!!! Vždyť tam má zatím jen pár termínů!!! Já myslím, že zatím nic nepadá... -
Angelo
Tak lidi, asi ten Angelo v dubnu padá co??do 20. 4.v tour žádnou ČR nemá *9* .Kdy ho teda uvidíme?Nevíte někdo něco?Je nám smutno!!!! -
Re: Re: OH MY GOD
hovado -
Re: Re: Homerun DVD
Ahoj vydrýsku!
Mám toto:imation DVD+R 8x
4,7GB-120 min
Napiš na můj mail ještě dnes,atˇ to můžu zítra poslat
Tomáš -
Re: Re: Re: Angelo
Opravdu někdo z Frýdku? Nemůžu uvěřit, že někdo v mém okolí má taky rád Kellys!! Kdybys někdy měla čas, tak napiš...fakt jsem v šoku...někdo ve Frýdku má rád Kellys... *3* -
Re: Re: Re: Angelo
To nic, jen jsem to zkusila. S touhle Verčou jsem si totiž kdysi psala... -
Re: Re: Angelo
Ahojky, musím tě zklamat, ale já nejsem ta Veronika, kterou jsi čekala. Jsem z Frýdku *9* -
Ahojky! Novinky pro Tebe nemám, ale mám na Tebe jednu otázku: Nejsi náhodou Veronika Zálišová? Doufám, že sem brzo nakoukneš a odpovíš mi.
Papa a dík... -
Re: Homerun DVD
tome můžeš...pošli jen cd prázdný...a hned pošlu zpět....Katka Vydrová,Americká 1311,Stříbro 34901 -
nové forum
nové forum na lidé.cz přijdte na pokec.....................http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=66601&auth=&ID_from=0&dir=1 -
Angelo
Ahojky! Nevíte nějaké novinky o Angelovi a jeho koncertu v dubnu?Doufám, že to klapne!Nemůžu se dočkat. A nevíte taky něco o Barby? -
Homerun DVD
Ahoj vydrísku!
Mužu si u tebe nechat vypálit dvd HOMERUN,kolik bych zaplatil za vypálení,napiš mi na email.Tomáš -
kellys
lidičky kellys jsou ti nej! a nechápu,jak je nějakej inteligent může urážet.. *8* -
ach jo
víš co???já ti dám že je to sračka!!!!!!asi neznáš jejich hudbu tak laskavě sklapni!!!kelly family jsou ti nej na světě! *4* -
Nebereme urážky
Přesně tak Vydrisku 83 jwn jim to pořádně nandej. Kdo o Kelly Famili nic neví, tak ať je neuráží.
Nemáte náhodou někdo to nejnovější CD na vypálení? Nemusí být original. Moc o to stojím... Díky. Pište mi na mail.
papa Silva -
Re: Homerun
já mám ale neni to origoš jestli ti to neva *3* -
Re: Re: OH MY GOD
Naprosto souhlasím...lepší skupinu nikde nenajdete.....