Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: OH MY GOD

Oh my god - je to ta nejlepší hudba pod sluncem *1*
    a ostatní závistivci jen záviďte, bo nic lepšího není ... *5* *5*
  • Re: nej skupina

Doufám, žes pochopil, že já Kellys hájím. To nějaká lulu měla nějakej problém... Já Kellys nedám...
  • nej skupina

Ty co jsi psal(a)že nejlepší skupina na světě Kelly Family jsou sračky,tak jsi sračka ty.Urážíš a nevíš co píšeš.Jdi se vysrat.
  • Homerun

Ahojky všichni.Nemáte někdo Homerun dvd na vypálení?Klidně koupím!!!Prosím!! *9*
  • Re: Re: OH MY GOD

Vydrysku, skvěle jsi to uhrála. Mě tohle vždycky naštve. Tak proč sem leze? Jenom aby prudil/a...
  • : Re: Re: nazev songu

mohla bych tě poprosit taky o CD?

Hle pokud chceš prudit jdi jinam....tady nejsi Vítán na urážky tady nikdo neni zvědavej....a kord když nic nevíš jo???takže v klidu poslouchej si tvoje věci a nás nech na pokoji... *13*

Nekomentuj to co neznáš. Bůh ví, co za sr... posloucháš ty...
  • OH MY GOD

Jezis nejvetsi sracka pdo sluncem, je to jako eva a vasek v americe... omg *8*
  • kelly family

Kdo prodá DVD HOMERUN,za kolik?Pište na můj email. *3*
  • kelly family

Kolik chceš za těch 500 fotek?
    Napiš na mail.
  • Re: Re: Kelly fans

Ahojky Vydrysku!
    Tak až budeš v Praze dej vědět. Mohly bysme se sejít...
  • Re: Kelly Family

Ahoj hele ty by si mi prodal Bonus track album a Best of 2 kazdy za 100,-?Prosim odpovez bych mela zajem dekuju
  • Kelly Family

Ahoj lidičky!!
    Kdo by koupil tyto CD:LA PATATA,GROWIN'UP,BEST OF-500,-ks.MC:ALMOST HEAVEN,BEST OF 2,THE BONUS-TRACKS ALBUM-100,-ks.
    *4* *4* *4*
  • Kelly Family

Ahoj!!!!!!
    Mám už jen tyto CD:La Patata a Growin'up
    za 5OO,-ks,pro zájem mi napiš na e-mail,čekám.
    *4* *4*
  • Kellys

Ahojky, jsem ráda, že ještě existujou lidičky, kteří Kellíky úplně nezavrhly. :) Taky jsem kdysi bývala veliká fanynka. I dnes když si pustím jejich video nebo CD,tak mi běhá mráz po zádech. Prý stále ještět koncertujou?? Mám ještě doma několik stovek starých fotek, plakátů apod. kdyby jste některá měla zájem, prodám. Jsem z Prahy.
  • Re: Re: Ráda pomůžu:)

ježiš nevěděla jsem že mezi námy jsou taci....co to berou takhle:) *1* No jo hold asi jo...jinak Holky furt tam pište zdá se že se začínaj chytat:) *3* mužete psát i na to Forum:)ale jak říká Andy hlavně s klidem *3*
  • Re: Kelly fans

Andy já jich tám znám Pár:) *3* a docela dost často tam jezdím:)
  • Re: Není to divný?

Andy tam se jen zaregistruješ a můžeš stahovat jak chceš a co chceš:) *3*
  • Kelly fans

Ahojky všichni!
    Zajímalo by mě, jestli v Praze zbyly nějaký Kelly fan. Co jsem tak zkoumala, tak jsou všechny z Brna, Ústí nad Labem apod. Takže pokud jste někdo z Prahy a máte zájem si pro začátek mailovat, písněte na můj mail.
    Zatím páček, Andrea

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit