Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Koupím CD-Kellys

A jaké máš CD?
  • Re: Angelo

Měla by to bejt Praha Lucerna-Mucic Bar Nééé??no jen aby to klaplo...už sem pěkně natěšená tetka *3* *1*
  • Re: lukáš

Ahoj Luky!!
    Mám tyto CD Kelly's:LA PATATA,WHO¨LL COME
    WITH ME,GROWIN-UP,BEST OF 1,FROM THEIR HRARTS 500,-ks

Tak pokud máš zájem tak mi napiš na e-mail TOMALEA@SEZNAM.CZ

Tomáš *3* *14* *4* *1* *15*
  • Nutně sháním nová CDs

Ahojte lidičky,
    už je to pár let, co se mi má milovaná skupina Kelly Family vytratila z dohledu, ale naštěstí ne z povědomí. Vzhledem k delšímu pobytu v zahraničí jsem se nedostala k žádným informacím o nich. Nedávno jsem ale objevila pár songů na netu a byla jsem nadšená. Krásně jsem si zavzpomínala a znovu mě to zahřálo u srdíčka. Proto budu vděčná komukoli, kdo mi nabídne (za přijatelnou cenu-lze se domluvit) pro mě "nová" CD: La Patata, Homerun (netuším, zda existuje 1 či 2), Hope a hlavně In Exile. Budu vděčná za jakékoli info (prodej originál. nebo vyp. CD, popř. jak a kde to lze stáhnout). Předem děkuji všem za pomoc, těším se na nabídky na mém mailu. Mějte se krásně, páček.
  • Re: Re: Ozvěte se!

Ahojtě! Po prvním přečtení jsem měla pocit, že Ti je 10 let. Ale chci se ujistit, jestli jsem to dobře pochopila: Jsi 10 let fanynkou, je to tak?
    A kde bydlíš? Stačí okres. Já totiž nejsem rodilá pražanda. Taky pocházím z "mimoprahy"(konkrétně z okresu Praha-západ). A dá se říct, že už jsem fanynkou Kellys taky těch 10 let. Je pravda, že po tom, co jsem skončila učňák, našla si přítele a narodila se nám dcera jsem Kellys zanedbávala a až teď se zase po delší době vracím do starých kolejí. Musím uznat, že to se mnou celkem lomcuje.
    Tak pro dnešek končím, ty příspěvky ode mě jsou asi nepřehlédnutelný, co?
    Já prostě potřebuju o těchhle věcech s někým pokecat... Tak sorry, jestli Vám to vadí. Andrea *8*
  • Re: Re: MAMA

Čauky! Veroniko, díky za info...

Ahoj, to jsi mě hned po ránu potěšila!Jestli opravdu přijede, tak to bude super!!Odkud to víš?Brno bylo super, myslím , že tam jezdí nejvíc fanoušků, protože to mají blízko z Prahy i z Ostravy i ze Slovenska se to dá, tak doufám, že to bude zase tam.Těěěěšššííímmm se!Dík za zprávu

Čauky! Tak to je celkem fajn zpráva. Kdyby to bylo v Praze, bylo by to úplně ideální... Jenom bych je ráda ještě někdy u nás (v ČR) viděla všechny dohromady (nebo ten celej zbytek)...
    Páčko
  • Angelo

Tak Angelo má v plánu v dubnu navštívit opět ČR. Není on úžasnej...?
    Jedinej s kellys,kdo má ještě rozum a nezanevřel na nás!!!!!!§ *4*
  • Ahojky

Ahojky Holky stavte se někdy na forum na lidé.cz Kellys...Paddy,Angelo,Patricia....nebo na Kelly Chatu *1* zatím zase se zastavím:)
  • Re: chcete doplnit svou sbírku?

ahoj sháním cd a dvd od Kelly Family mužete mi poslat seznam titulů které máte a já odepíši co bych si vybrala doraka@seznam.cz dekuju moc dora *15* *15*
  • Re: Ozvěte se!

Ahojky,já jsem kousek od Prahy a jestli si chceš psát tak se ozvi na mail.
    jsem Kell fan 10 let.
  • Re: Koupím CD-Kellys

Ahoj Petro!!
    Odpovídám na tvůj dotaz že koupíš CD a HVS
    KELLY FAMILY.Já mám tyto CD:WHO¨LL COME WITH ME,BEST OF KF 1,FROM THEIR HEARDS,GROVIN'UP,LA PATATA.Mám tyto HVS:
    GROVIN'UP 1 a 2,ALMOST HEAVEN.Tak pokud to vše opravdu chceš,pošlu ti to vše za 3500 kč.Napiš na tento e-mail.

Tomáš
  • Re: MAMA

Ahoj, Mama je z alba The best of the Kelly family 2.
  • MAMA

To jsem zase já... Mám jenom krátký dotaz: Z jakého alba je skladba Mama? Předem dík! Andy
  • Ozvěte se!

Ahojky! Taky jsem si dopisovala se spoustou holek a když jsem se pokoušela obnovit dopisování, už se mi neozvaly... Je to škoda. Tak teď bych byla ráda, jestli máte zájem, a bydlíte v Praze a máte v plánu navštěvovat koncerty a srazy v Praze, dejte vědět na můj mail...
    Zatím se mějte fajn. Páčko Andy *3*
  • Klidně pošlu:)

Ahojky...kdo chcete klidně fotečky počlu není problém:)písněte na mejíka...a napište mi icq:)..ten Koncert byl vážně Boží:)Jinak taky scháním holčiny co byly stály v Brně předemnou venku...Jena byla Bára...a druhá..no to mám výpadek...každopádně já Báře šla pro Pívo:)Tak se mi dyštak ozvěte:)Zatím pápá *3*
  • Koncert Angela

Čauky!Tojsem zase já. Jak je patrno z minulého příspěvku,navštívila jsem You Tube... Tam jsem zaslechla tvorbu Angelo-solo... Je to fajn muzika. A jestli v Brně přidal nějakou Kelly klasiku, tak o dalším Angelově koncertu v Čechách není pochyb, že bych ho nenavštívila...
    Dejte echo, jak to probíhalo...
    Je pravda, že jsem po Angelovi nikdy nějak extra neprahla-vždycky se mi líbili starší chlapi, je mi momentálně 24 a vžycky se mi líbil Jimmy, Johnny apod. -taky jsem u toho zůstala- mám přítele o 15 let staršího a máme spolu krásnou, šikovnou a hlavně zdravou dcerušku Kačenku...
    Tak pro dnešek asi fakt končím! U toho vzpomínání jsem se nějak mírně ovínila...
    No, jak říká přítel, to je život!
    Tak papa...
  • YouTube

Kdo vložil na You Tube příspěvky, je génius. Je to fakt super a vždycky najduněco nového! Je to už dlouho co jsem šílela po Kellys, ale mám pocit, že přišla doba, kdy se k něm vracím. Jsou fakt úžasný! Je spousta věcí, co se změnila. Jak u Kellíků, tak u mě, ale stále mají u mě v srdíčku svoje místo...Mějte se všichni moc fajn a nezoufejte, Kelly Family se ještě vrátí... Aspoň doufám! Toužím po návštěvě jejich koncertu v Praze. Vždyť my tu "sportovku" v Praze zase naplníme. Bohužel kontakty do Německa na ně nemám, ale spousta z Vás by to určitě dokázala zařídit.
    Tak čauky a já se zase někdy ozvu...
  • Kellys:-)

Náhodou jsem narazila na tyto stránky, Kellys byli moje velká láska, kdysi dávno... zůstalo mi mnoho krásných vzpomínek, taky spousty a spousty zážitků a dodnes mám plno kamarádek, které jsem si díky Kels našla. Vzpomíná někdo na ty příšerné Polky?:-))) Ty jsem teda nesnášela:-))) Agniezska, Kasia, Natalka:-))) Když si vybavím Kellys, tak si vybavím tyto tři:-))) Sbírku mám pořád schovanou, fotky, podpisy, MC z koncertů, VHS z koncertů, všechny vstupenky... teď už mám dvě děti, ale Kellys si občas taky ještě pustím... Vlastně jsem si na ně vzpomněla, protože mi tento týden poslala kamarádka ze Švédska 3 CD, bylo to taková nostalgie, pustit si to znova, ach jo:-))) Jsem ráda, že nejsem sama, kdo si občas zavzpomíná!!!! *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit