-
Re: Re: Re: Re: Supporti: best
chcípni -
clanek o KF
Ahoj! V breznovem casopisu Filter je 3. str. clanek o KF. *3* -
Re: prosba
Občas jsem tady a odkaz jsem zaslal na tvůj mail *3* -
prosba
ahojky Zdeňku52,mohl by ses mi prosím ozvat jestli sem na tuhle stránku ještě chodíš?mám velikou prosbu na Tebe.mail soudnejden@seznam.cz
kuji moc,moc by mi to bodlo *4* *4* -
Re: Prodám materiál
Ahoj kači,máš jěště něco na prodej..evík -
Re: Sbírka Kelly family
Ahoj Miri,máš ještě něco k prodeji?Díky evík -
Re: Seznam adres ke stažení
Ahoj prosím když zkoupíruju tvuj odkaz na seznam hodí mne to že to neexistuje ty jsi to smazal? -
Re:
kdyby se ti zdáli tak trapný tak sem nelezeš *8* -
Re: Re: CD
Ahoj,nejsem tady přihlášená,ale kellys mám ráda,ale hodně let jsem o nich nevěděla.Poslední album které mám je La patata.Chtěla jsem se tě zeptat,jestli bych mohla od tebe získat cd Homerun?mohli bychom se nějak domluvit?nemám tolik peněz abych si mohla koupit nové,ůplně mi to stačí vypálené.poslouchám jejich nové písničky jen přes pč,ale není to ůplně ono.Jsem už maminka,ale pořád spomínám na ty jejich koncerty a tu dobu co byli tak slavní.Zatím ti děkuju Jana -
Re: fakt děs
opět to musím napsat...gramatiku zlati zopakuj si českou gramatiku *3* -
Re: Re: Re: Re: Moc se mi nelíbí
www.blessedmary.blog.cz
Asi se budu opakovat a nevím jestli to píše ten samý člověk...ale opět ta gramatika je na úrovni třeťáčka na základní škole...bohužel -
Re: Re: Moc se mi nelíbí
www.blessedmary.blog.cz
Kriste pane, ty taky šmudlo...máš tam gramatický chyby. Měla by jsi se nejdřív naučit svůj mateřský jazyk, než začneš někoho kritizovat. *14* -
Re: Moc se mi nelíbí
www.blessedmary.blog.cz
No, zlatíčko já ti dávám hlavně velký mínus za gramatiku, doufám, že jsi na základní škole, jinak si takový chyby nedokážu vysvětlit!? *8* -
Re: Hele, takže vážení
mate pravdu. ačkoliv jsem
dospěla tak jsem dost dost slušna. potažmo zaplat pan buh.......... rozum........ nikoho neuražim. .mislim si že je to naučili kamoši ve škole. nebo jejich parta. nebo familie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* ja tuhle skupinu zasveho děctvi milovala aj miluju. aj ostatn . osobnosti.ct *14* *14* *14* *14* *14* ja tedy neznala slovo lumparni a gresivitu.%%%% -
Sbírka Kelly family
Co se týče této kapely - mám toho nepřeberné množství (vše originály)- cca 10
MC, 10 VHS, knihy, sety úplně nových pohlednic -fotek, látkovou vlajku třeba nad
postel.Určitě bych toho našla víc.
Pokud by byl stále zájem, ráda zašlu seznam i fotky. Byla jsem velká
fanynka a sháněla jsem, co se dalo. Ozvi se/ Ozvěte se na můj email:
lauden@seznam.cz a můžeme se domluvit. Budu ráda, když se alespoň část mé
sbírky dostane k někomu, kdo o to má stále zájem.
S pozdravem Mirka Šípová. -
Kelly Family
Mají pěkné písničky. Ráda si je poslechnu. -
Re: Re: Re: Re: Re: kEly debily
vr:zaspi kryple *9* -
Kellly family jsou nej!!!!!
Kelly family sou nejlepší na svetě maj ty nejhezčí pisnicky co muzou bejt mam je moc ráda *14* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: fans
no problém asi je že tu není žádný zprávce ale klidně bych si to vzala na starosti a dala to tu do pořádku páč je to fakt hnus co se tady děje...beztak sem chodí prdudit malý smradi co ani neví Kdo Kelly Family..no fakt hnus holky nechápu proč śem takový paka lezou *9* -
Re: Ach jo...
jo a Angel byl totální megahit *3* *14*