Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach jo...

Bože... to si říkáte dospělý lidi...?????To co tu píšete je spíš na úrovni 5ti letých dětí...Nevím proč nadáváte a przníte něco co se vám nelíbí...Já taky nějaký kapely nemusím, ale tohle bych si nedovolila!!!!Měli byste se nad sebou zamyslet...A Kellyš náhodou byli výborní... Poslouchala jsem je jako malá 12ti letá holka, ted je mi sice o nějakej ten pátek víc, ale s chutí si je poslechnu znova... Měli skvělou muziku... Náhodou nic podobnýho v tý době nebylo...Myslím, že každej kdo je měl nebo má rád se v jejich písničkách našel... PS: Pro fandy Kelly's: nemáte někdo čirou náhodou kompletní diskografii Kelly Family...?Klidně i v MP3. Díky. Mějte se krásně :o)
  • fans

náhodou jsem objevila tyto stránky a překvapilo mě,že ještě nějací fanoušči jsou,dlouho jsem o nich neslyšela,vždycky jsem jim fandila. Ale to co se tady děje v příspěvcích je pod úroveň,divím se,že to tady nikdo nemaže,vždyť to se nedá ani číst.A pokud vím,tak tyto stránky jsou pro fanoušky a ne nefanoušky,takže tu radši ani nechodte papa M
  • Re: Moc se mi nelíbí

Ahoj není nic nejjednodužšího,než si zadat do vyhladávače třeba Kelly Family. Tady máš třeba odkaz na jednu stránku. Odtaz si zkopíruj do poznámkového bloku (třeba) a odstraň všechny mezery v řádku. Ty si tam přidává tato stránka, nevím proč. Potom to nefunguje. No a opravený řádek zadej to vyhledávače. (Zpívá se píše se ”Z”) *3*
    http://www.youtube.com/watch?v=gV kDf6brE3E

Ahoj není nic nejjednodužšího,než si zadat do vyhladávače třeba Kelly Family. Tady máš třeba odkaz na jednu stránku. Odtaz si zkopíruj do poznámkového bloku (třeba) a odstraň všechny mezery v řádku. Ty si tam přidává tato stránka, nevím proč. Potom to nefunguje. No a opravený řádek zadej to vyhledávače. (Zpívá se píše se ”Z”) *3*
  • Re: Neví někdo?

”Never gonna break me down”
    Ahoj, dej na sebe kontakt a písničku ti pošlu mailem, ICQ, Skype.
  • Re: Prodám materiál

jéé měla bych zájem onký ty starší cd zakolik prodáš??? *3*
  • Prodám materiál

Ahoj prodám - originální CD Keep on singing, Street life, Honest workers, Live, Gold, From their hearts, Live, live, live, Growing up, Almost heaven, Over the hump, Wow.
    - originální singly One more song, Because It´s love, I can´t help myself
    - originální kazety Street life, Wholl come with me, Over the hump, Almost heaven, Keep on singing, The very best of 10 years, Honest workers
    - originál videokazety Over the hump, Live at Lorelay
    - knížky příběh jedné hudební legendy, Sometimes I wish I were an Angel a další.

Cena dohodou na tel 736 257 201
  • Prodám materiál

Ahoj prodám - originální CD Keep on singing, Street life, Honest workers, Live, Gold, From their hearts, Live, live, live, Growing up, Almost heaven, Over the hump, Wow.
    - originální singly One more song, Because It´s love, I can´t help myself
    - originální kazety Street life, Wholl come with me, Over the hump, Almost heaven, Keep on singing, The very best of 10 years, Honest workers
    - originál videokazety Over the hump, Live at Lorelay
    - knížky příběh jedné hudební legendy, Sometimes I wish I were an Angel a další.

Cena dohodou na tel 736 257 201

Ty jsi to napsala v pohodě, akorát si myslím, že těžko můžeš někoho soudit, když nemáš tucha o tom jak dělají svou práci. To se mi zdá trochu uhozený, nemyslíš?
    Já jsem jejich fan, ale k jejich tehdejšímu oblečení mám taky výhrady. Každý z fans má určitě ke každýmu nějakou výhradu. Třeba malou, ale kdyby to tak nebylo, asi by to nebylo v pořádku. Takže doufám, že už sem konečně přestanete lézt! Celkem mi to vadí!
    Hezký Nový rok všem přeju!
  • Re: kam až to dojde

chodí se páč to tady nemá žádnýho správce kterej by je vyprovodil *9* ale poku chceš tak se stav na lidé.cz tak je forum Michael Patrick kelly ale je to převážně o Kellys tak celkově *4* tak se dyštak zastav *3* tam takový exoti jako tady nechodí *3*
  • Re: CD

Já ti to můžu poslat jestli chceš *3* tak mi písni na mejlíka a domluvíme se *3*
  • Re: CD

Já ti to můžu poslat jestli chceš *3* tak mi písni na mejlíka a domluvíme se *3*
  • kam až to dojde

Koukám, že sem chodí teď jen anti fandové, pro které to vůbec není určeno *9* No ať si poslouží, když jim to udělá dobře, já se o jiných interpretech špatně vyjadřovat nebudu, je to pod mojí úroveň. Jsem tu poprvé a naposled, tohle nemám zapotřebí.
  • CD

Dobrý den, našel by se tu prosím někdo, kdo by mi mohl " poskytnout " CD Homerun a La Patata. Odepiště kdyžtak, prosím, na můj email. Děkuju.
  • Neví někdo?

Ahojky! Neví někdo, kde bych mohla sehnat písničku - Never gonna break me down....v mp3? *3* *4*
  • Re: Re: hrůza

Fakt a odkud jsi???
  • Re: Re: Crisis

prosím pošlete mi také písničku CRISIS.děkuji moc petra *3*
  • Re: hrůza

Ahoj rád bych jel do toho regensburgu sváma.
  • hrůza

No dlouho sem tu nebyla ,ale jak koukám vůbec se to tu nezměnilo furt ty samí blbí keci od chudáků..no jo no...jinak sem se chtěla zeptat jestli nechcete někdo jet na Angela do Regensburgu 28.2.2009 chybí nám jeden človíček do party *3* pokud budete mít někdo zájem ozvěte se mi co nejdřív nejlépe hned na mejlíka *3*
  • Hele, takže vážení

Zase se trochu zklidněte, kolik vám proboha je, že to máte vůbec zapotřebí se takhle vyjadřovat?? Pokud se vám nelíbí, takje nechte bejt nebo klidně i vyjádřete svůj negativní postoj, ale rozhodně to jde i slušně!!!! Chováte se jako puberťáci.Panebože, tady ale klesá úroveň

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit