-
Re: Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee
A jak víš,že jsem žena,starej mládenče *3* ? -
Re: Administrátor
Sranda vypadá určitě jinak, než to co tady někteří plodí... -
Administrátor
Hele kdo tu dělá admina, že by se ty " nechutný" příspěvky mazaly...mě teda nevadí, když si někdo dělá z Kellyků srandu já to dělám taky a docela často, ale příspěky typu "zkundyksichti..atd" bych tady odtud samázla ( mimochodem autore zkundyksichti ty si přišel na svět prdelí?) *1* -
Re: Seznam adres ke stažení
Ahojky, mně ten Tvůj seznam nejde zobrazit. *9* Je to ten nový excelovský soubor a když to stáhnu, tak se mi to stáhne jako zip a ten se mi pak vyextrahuje do několika nesouvislých souborů ze kterých nejde nic vyčíst. *13* -
Re: Re: Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee
*15* *15* já jenom slušně konverzuji *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee
Nechceš se trochu zklidnit? Co si to dovoluješ? ... -
Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee
ty to rozhodně nejsi frigidní stará panno!!! *9* -
Re: bleeeeeeeeeeeeee
Co tě trápí kuní ksichte? *9* -
Re: Re: bleeeeeeeeeeeeee
Tak tak *3* . -
Re: bleeeeeeeeeeeeee
Na tebe jsme tady tak zvědaví. Jdi si do těch míst sama/sám. Jebale... -
bleeeeeeeeeeeeee
sou to zkundyksichti zajebaní at pakujou do prdele cirkusáci pojebaný -
Příběh
smaragdovypribeh.blog.cz Tady najdete příběh o Kelly Family. Jsem si jistá, že se bude líbit *3* -
Re: Rádio
Pořád jsem se ho ještě nenaučila řádně ovládat podle mých představ, ale je to super, že je tu... -
Rádio
Doufám,že jste zaregistrovali,že máme nové rádio *14* :?Nic lepšího nemohli udělat,je to úžasné *14* *3* ! -
Re: Support lesbiens-best czech band!!
Taky se měj fajn,Slavíku.Teď běž zase chvíli prudit k Supportům *1* . -
kelly family
Kdo by mi stáhl koncert z Loreley na dvd disk? *1* -
OBALY
Pro ty kdož hledají obaly a nemohou je najít mám tady několik, které jsem našel na netu. Po několika měsíčním hledání jsem našel zatím tyto obaly - CD, DVD, VHS - Front, Back, Inlay, Insay, Booklet. No je jich celkem 186. Prosím, kdyby měl někdo ještě nějaké, které nemám, dejtě vědět. Díky. *3* Ještě opět upozornění v ADRESE NESMÍ BÝT MEZERA, ty si dělá tato stránka a potom odkaz nefunguje. POZOR na to *13*
Odkaz ke stažení: http://rapidshare.com/files/1708488 72/OBALY.rar
Zatím ahoj - Zdeněk -
Re: Re: Re: Re: Supporti: best
Debil se píše s měkkým i...schválně, jestli jsou negramotnější fanoušci, nebo odpůrci... -
Re: Re: Re: Support lesbiens-best czech band!!
jak pro koho šmoulo *5* -
Re: Re: Support lesbiens-best czech band!!
Tak tohle jsou trochu silný slova...