Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Supporti: best

Totiž přesně *9* .
  • Re: Re: Supporti: best

Přeně tak. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

MNo tak alespoň v lednu!!
  • Re: Re: Re: Seznam adres ke stažení

Děkuji Ti velice :) už to funguje, tak jsem ráda.
  • Re: Re: Seznam adres ke stažení

Omlouvám se heslo je buď zdenek52 nebo Zdenek52
  • Re: Re: Re: Re: ...

Mně to bohužel časově vůbec nevychází,jinak bych určitě jela *4* .
  • Re: Seznam adres ke stažení

ahoj Zdendo. Mám prosbu, stáhla jsem si DVD Live at Loreley z tvých odkazů, ale nejde mi to extrahovat, chce to heslo. Prosím tě, jaký je to heslo, abych to mohla extrahovat? díky :)
  • Re: Re: Re: omluva

nevíte,zda existuje i Support Gayiens *7*
  • Re: Supporti: best

to já radši Kelly Family,než ty angličtináře s českým přízvukem
  • Co se Angelova koncertu týká

Co se našeho Angina týká, přijede 22.11.08 do pražského klubu Retra. protože vždycky dělámě nějaké překvápko, tenhle koncert nebude výjimkou a proto bych vás poprosila, abyste se koukli na lidé - Diskuse, sekce lidé od hudby a jukli na fórum Michael Patrick Kelly. Jukněte tam, případně přijďte se svou troškou do mlýna. Děkuju, a uvidíme se na koncíku..

Kelly´s zdar!! *3* *14* *14*
  • Re: Re: Re: ...

Přesně tak.......já se jenom divím, že je to ještě po těch letech baví...každopádně já se těším jak blecha na Angelův koncík a nic mě nemůže rozházet.. *14* *14*
  • Re: Re: ...

Nech to být,nemá to smysl.Nemá cenu se hádat s negramotným člověkem.Jednou je to musí unavit.Doufejme. *3*
  • Re: proč už je nehrajou?

No, takovej pocit má spousta fanoušků. Občas od nich něco v rádiu zahrajou, ale nic novýho to teda není. Hrát už asi všichni spolu nikdy nebudou, ale jejich sola jsou taky fajn, i když už to není úplně ono.
    Ale myslím, že se spousta fans k nim vrací, tak mezi ně patřím...
  • proč už je nehrajou?

Achjo to je tak hloupý, jak se tady hádáte a urážite KF. Byla to úžasná skupina a hrozně moc lidí ji milovalo a spousta ji miluje i ted. Mně jen není jasný, proč už sem v rádiu něco od KF neslyšela několik let. Tenkrát se to tak strašně prožívalo a ted se o nich už vůbec nemluví. Přijde mi to trochu smutný...
  • Re: ...

Bože, ty jsi tak drůbeží, až to bolí.....
  • Re: DVD Live at Loreley 1995

Podívej se na můj příspěvek, tam je i toto DVD. *4*
  • Seznam adres ke stažení

Je vidět, že se v těchto příspěvcích opravdu nedá hledat. To aby člověk procházel všechny stránky, aby nalezl co hledá. Někde v dalších stránkách je můj odkaz ke stažení diskografie KF. Dnes jsem ale po 15ti hodinách uploaudoval další DVD - "Live 1988" a tak dávám nový odkaz na seznam adres ke stažení. *4*
    POZOR na mezery v adrese, která si tam tato fórum samo přidává. - Nemuselo by vám to fungovat.*10*
    http://rapidshare.com /files/159723172/FAMILY_-_ADRESY.xl sx
  • Re: ...

*5*
  • DVD Live at Loreley 1995

Zdravím všechny!Chtěla bych Vás poprosit, jestli nevíte, kde bych mohla sehnat dvd z koncertu Live at Loreley 1995?nebo klidně i kazetu...Opravdu moc ho sháním,ale bez úspěchu *9* Dejte mi prosím vědět na e-mail(kdokoliv) *4* Díky!
  • ...

ten otazník je obyčejná namyšlená coura!! *15* pchee já tě potkat rozbiju ti tu tvoji namyšlenou držku ty nanynko! *9* *9* za to jak se chováš!!jinak ANTI serte na otazníka a další retardovaný individua na tomhle foru!
    KF sou totální šmejdy,píčoviny sračky..atd!poslouchaj je jenom negramotný lidi! *3* a otázníku nehul tolik nedělá ti to dobře! *5* FUCK OFF!! POSRANÝ KF A FANS!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit