Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: kEly debily

*1* ahaha hahahahaha hahahahahahahaha!! *15* *15* *15* *15* no co dalo od tebe čekat, od burana!na nic lepšího se jako nezmůžeš?!!to má bejt všechno!?? *15* *15* nee v Bohnicích maj plno ale to jedno místo sem ti tam ještě rezervovala-říkali mi,ža takovou krávu tam ještě nemaj tak se na tebe moc těšej!!
    a propo:když neveříš tak si zajdi za moji učitelkou nebo já nevim *1* už si s tim pravopisem trapná,prostě píšu rychle tak tam dělám špatně mezery mezi slovama a je mi u prdele že ti to vadí *3* a žádný pravopisný chyby tam nemám,tak se s tim di třeba vysrat *9* bože ještě sem neviděla vetší namyšlenou děvu jako seš ty!když se rozdával rozum stála si hodně vzadu že?! *1* a říkám ti ještě jednou:nějaký chyby mě sou volný tak se pakuj!ty by si si zasloužila nějaký ocení za tvoje "rádoby chytrý žvásty!"-třeba pořádnou dávku ze samopalu! *5* *1* já sem stoprocentní flegmouš taková slepička jako ty mě nerozhodí! *5* si jenom namyšlená coura! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Supporti: best

nene já to nepotřebuju! *3* a mimochodem tvůj věk tipuju maximálně na 12 let,podle tvých trapně ironických příspěvků který se rovnaj tomuhle věku,tvůj slepičí mozek se na nic lepšího nezmůže než na ironický komenty?! *9* děvče kdybys aspoň používala tu kulatou věc co máš na krku,třeba by to bylo lěpší!mě ničim urazit nemůžeš, najdi si lepší způsoby nebo rozumně diskutuj *5* chováš se jako malý děcko!takže laskavě přemýšlej než něco z tý tvý tlamy vypustíš,ale už vidim ža mi na to odepíšeš zas něco strašně "chytrýho!tim si mě jenom utvrdila v názoru že si totální namyšlená debilka! *5* zdar!... a už tolik nehul nedělá ti to dobře!!! *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: kEly debily

Když si to myslíš,nemá cenu ti to vyvracet *3*. Na Bohnice je to náhodou slušnej výkon *5* .

Jak vidím,tak tobě moc nepomohli.Neměla bys změnit ústav *9* ?
  • kelly famili

Ahoj lidi, chci jenom říct, že když tahle rodinka byla na vrcholu kolem toho roku 95 bylo mi pouhých šest let, a řeknu vám, že si toho moc nepamatuju, ale když jsem je viděla poprvé v televizi zanechalo to ve mně něco neuvěřitelného a síla a energie vložená to tech písniček mě naprosto uchvátila mimo samozřejmě krásných chlapců angela, johnyho, paddyho jimyho a joyho..sice už je to několik leta čas nezastavím můj angelo, už sice neni ten krásný andílek, ale ráda si je s nostalgií poslechnu ...myslim si, že kelly family je ikona a pojem 90 let, a je smutný, že hodně lidí na ně zapomnělo nebo zanevřelo..co dokázala tahle vlasatá rodinka by mělo každýho chytnout za srdce..

*1* *1* *14* *14* ohh díky ale to nemuselo bejt,se celá červenám! *1*
    mám pro tebe nabídku,nabízim ti vyšetření na psychiatri,možná máš ještě naději že ti pomůžou,jsou tam specializovaný na zvlášt retardovaný a opožděný jedince,myslim že si tam budeš se všema dobře rozumět *5* zvaž to! *5* *5*

Já žeru tebe *14* !
  • Re: Reklama

Díky,my se podíváme *3* .Nikdo by se tu nehádal,nebýt těch indiviuí *9* .

ale ale to se nedělá *13* tak utíkej za maminkou ať tě přebalý páč máš tam naděláno a teče ti ještě mlíko u brady ty děcko!!! *5*
    ty vole já tě žeru a ty tvoje "úchvatný komenty taky"!! *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Reklama

se omluvuju předem, ale když je to zadarmo *14* tak si sem hodím reklamu svému bločku: blessedmary.blog.cz - nejen o Kellycích, Páddínkovi *3* děkujíí a budu se na vás těšit. A nehádejte se pořád *13* není to hezký pusinky *4*

Zkončil mi,zkončil.Já jsem ale zlobivá holka a neposlouchám maminku.Tak pa,puso *14* !

no jasně že zdaj *14* *14* jen tak mimochodem sem holka víš ty "chytrej" *15* já ti na nějaký chyby seru,panebože udělala sem chybu a co jako aby si se z toho neudělal:D ,dohaduješ se jenom o kravinách prostě píšu rychle tak tam ty chyby občas udělám a tobě to může bejt upřímně u prdele zlato *14* *1* *1*
    mimochodem jaktože píšeš příspěvky v půl jedenáctý večer ?! *7* nemáš už dávno spinkat coo?!večerníček ti dávno zkončil *15* sladký sny *14* *1* *1* *1*
  • Re: NHL

*3* *3* *3*

Netrefil a netrefil *15*!Zase chyby *9* .Vzdej to,mateřštinu prostě nezvládáš.Zkus to příště třeba maďarsky,snad to vyjde *3* *3* *3* .
  • Re: Re: Re: Re: Supporti: best

Doufám,že se ti o Kelly´s zdají sladké sny,brouku *14* !
  • Re: Re: Re: Supporti: best

*3* *1* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Supporti: best

sorry taškY! *15* aby zas někdo neměl keci typu :neumíš pravopis *15*
  • Re: Re: Re: Supporti: best

souhlasim s panem Kokotěnkem a Jarkko Ruutu! ty seš pěknej chuj- ty otazníku! když umíš akorát opakovat příspěvky!fakt tvoje inteligence je na úrovni igelitový tašku ty buzno! *15*
  • Re: Re: Supporti: best

ty se už uklidni!kolik ti je prosimtě 12?! *9* se nech vyšetřit si uplně šibnutej na mozek,fakt tobě doporučuju pobyt na psychiatrii *4*
  • Re: Re: Re: Re: kEly debily

děvče pro tvoje info z ČJ mám za jedna a žádný pravopisný chyby tam nemám jenom špatně mezery mezi slovama takže klídek ju?! *5* radim ti dobře najdi si něco lepšího než argumenty typu:nauč se pravopis!trošku trapný a ohraný protože nedokážeš odpovedět nic rozumnýho tak utočíš na tohle a tak je to vždycky! *5* mnoo ale odpovídá to tvý inteligenci 13náctiletý holčičky! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit