-
Re: Support lesbiens-best czech band!!
český slavík je jen pro sráče a Karla Gotta *3* jo sorry a ještě takový hvězdy jako je Leoš Mareš, ten jen srovnatelný svým anglickým zpěveme se Suppory *15* -
Re: koncert
Ten koncert byl moc prííma , my jsem si ho s kámoška užily na 110% ale je pravda, že ne kadžá chvíle se mi vybavuje *5* *1* ale letošní photo se mi taky moc nevyvedlo *3* ale za to bylo mnohem víc zážitků. Docela mě mrzí, že ten další bude v divaldle, páč nevím jestli tam se můžem takhle rozjet *7* mno uvidíme a necháme se překvapit *3* -
Re: Re: Re: Co se Angelova koncertu týká
Ahoj! Uz jsem to konecne nasla :-). Ono to tam neni Michael Patrick, ale Patrick Michael *1* Diky! Ahoj! -
ale nějaké předky tam asi mít budetenebo žeby někde dále na východě *7* -
Tak si to prosím piš někam na jejich stránky a nech nás tady řešit naše záležitosti. Dík za všechny! -
Support lesbiens-best czech band!!
Kurva nenávážejte se do mně Já už ty vaše
slavné KF taky neurážím,a uznejte,že
SL-je vynikající kapela.A ta ty ty ?????
si pěkný trapný zklidni se!!!
Supporti by si letos zasloužily vyhrát Českého Slavíka,určitě na to maj.
Mimochodem nejsem z Ukrajiny tak držte laskavě vaše huby.Atˇ se vám daří a mějte se fajn.nashle. *15* *15* *3* -
Příběh
Ahoj, objevila jsem právě se rýsující příběh o Kellys, spíš tedy o Paddym. Je na smaragdovypribeh.blog.cz. Je to spíš pro ty "lidi bez zdravého rozumu", než pro 13ti letý děcka *1* ...takže spíš asi pro starší generaci (teda původní fans), které je teď tak nějak po dvaceti letech *8* . No, každopádně se vám určitě bude líbit. -
Re: koncert
Ahoj, já tam byla, bylo to bomba, během zítřka by se měly na mém blogu objevit fotky nebo reportáž, případně obojí, taže,..s ekdyž tak mrkni *4* -
koncert
Tak jakej byl vcerejsi koncert Angela napiste nekdo kdo jste tam byli . Diky moc -
Re: Re: Dodatek
Vrrr,jen se ne*** *15* . -
Re: Re: nazdar jak se máte
Proč sem teda lezeš,když tě KF tak pobuřují?Že nás tím nějak nasereš?Omyl,na takové dementní řeči tu jsme už zvyklí.Odpůrci KF mají takový podivný koníček,prudit fanoušky KF.Nevím co si zoufalci jako ty slibují?Že budeme plakat?Omyl,namáháš se zbytečně,raději šetři časem a energií na nějakou smysluplnější práci.Zdar a sílu,ty bolševiku *1* *9* . -
Zuzka
Ahojky Zdendo. Prosím tě mohl bys mi nějak vysvětli jak se dají z tvých příspěvků stáhnout dvd?Po zadání adresy nevím jak dál pořád zkouším vše možné, ale nic ke stažení mi to nenabídne.Jak to vlastně probíhá, nebo k tomu potřebuji něco speciálního na PC? Koukám na stránky Kelly Family jestli se nedá někde dvd koupit a přivedlo mě to až sem. Děkuji za radu, jinak zdravím všechny fandíky KF. *4* -
Re: Re: Co se Angelova koncertu týká
To je jednoduchý - najedeš na lide.cz a mrkneš do záložky Diskuze a v sekci hudba ve složce lidé od hudby je Michael Patrick Kelly, už?? *3* -
Re: nazdar jak se máte
pan Kokotěnko dělá čest svému jménu *1* -
Re: nazdar jak se máte
Naprosto s tebou souhlasím,naprosto nechápu jak může někdo poslouchat takový
sračky jako KF.KF poslouchají naivní 13-letá děcka nebo lidé bez zdravého rozumu.
Supporti se mi taky líbí!!!!!!!!!! *16* *16* -
nazdar jak se máte
Můžete my říct,co natěch KF vidíte,dyt jsou trapný to už Eva s Vaškem zpívají líp.Nevím,který čuráček to psal nevite jestli existují Support Gayens to je fakt
ubohost.Komentáře pana Kokotěnka se mi líbí. -
Re: konečně že vám to řekli
S.L. jsou na té Ukrajině nějak populární -
Re: Co se Angelova koncertu týká
Ahoj! Promin, asi jsem trochu natvrdla, ale nevim, kde mam to forum hledat. Koukala jsem se na www.seznam.cz, ale nenasla jsem to. www.osobnosti.cz znam jen chvilku. Listky na koncert uz mam, tak by me to zajimalo. Diky! *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: kEly debily
je tam překlepů plno *4* -
Re: Dodatek
Opět ne,správně je to Valeriji *1*