-
NHL
Finové mají skvělé hráče v NHL.
OBRÁNCI: Teppo Numinen,Sami Salo,Joni Pitkanen,Toni Lydmam,Kimmo Timonen,Ossi Vaananen.
BRANKÁŘI: Miika Kiprusoff,Niklas Backstrom,Kari Lehtonen,Vesa Toskala,Antero Niitymaki.
ÚTOČNÍCI: Olli Jokinen,Saku Koivu,Mikko Koivu,Niklas Hagman,Teemu Selanne,Tuomo a Jarkko Ruutu. -
Re: kEly debily
Nevím, co tady stále děláš *9* . Proč si nejdeš na diskusní fórum té tvé vynikající kapely. Tam se můžeš rozplývat jak chceš, protože to tam nikdo nečtě.*13* 3 příspěvky a z toho jeden je také nesouhlasný. Tak si tam udělej pořádek a nepruď tady, kde tě nido nechce *13* -
Re: Re: Re: Re: tak co
Nechci to zakřiknout,ale snad už je to přestalo bavit...zjistili,že se jen tak nedáme.Nejhorší je,že ty telátka vlastně KF ani pořádně neznají...to pak zamrzí,když někdo uráží něco,co vlastně vůbec nezná. *16* -
Re: Re: Re: tak co
Ono toho nakonec nechají, když ukážeme, že nám to nevadí - hele, jako víš co..já se ještě pořád akorát divím, že je to ještě baví...po těch letech *9* -
Re: Re: Re: Supporti: best
Zpamatuj se azamysli se nad sebou!!!!!!! *16* *16* *16* Už drž tu svou debylní hubu *13* *9* *1* *5* -
Rozhovor
MILY BRATRE KDYZ JSTE NAM PRED 4 LETY TADY V MEDJUGORJE DAVAL ROZHOVOR BYL JSE MEZINARODNE ZNAMY JAKO ZPEVAK PRED 2 DNY JSEM VAS ZAHLEDL NA FESTIVALU U OLTARE MOHL BYSTE NAM RICI CO TED DELATE: Vztoupil jsem pred 4 lety do spolecenstvi sv Jana noviciat priprava na vztup do katol. rehol. spolecenstvi a vzdelavani jsem absolvoval v jednom z nasich klasteru ve francii. Tam zacnu v zari svuj 5 rok . Je to ted uplne jiny zivot nez jsem vedl Mam 4 a pul az 5 hodin modleni denne a 5 hod studia k tomu patri jeste manualni prace. JAK DOSLO K TOMU ZE I PRES VAS UMELECKY USPECH DELATE TED ZJEVNE ZCELA NECO JINEHO : Cely svuj zivot jsem delal hudbu a to s moji rodinou . Pred nekolika lety jsem take rozjel svuj solovy projekt hudba byla muj zivot centrum meho zivota. V roce 1999 nastal zlomovy bod to byl zacatek meho navratu k cirkvy . Bylo to v Lurdes od te doby se staval Buh vice avice centrem meho zivota . Bylo to tak sylne ze me to vtahlo do sveceneho zivota protoze jsem chtel patrit jenom jemu a drzet se ho jak nejlepe bude mozne . Tak je pro me sveceny zivot ta nejlepsi volba kterou mohu najit abych mohl poznat jednotu s jezisem uz na zemi. JAK JSTE SE DOSTAL DO MEDJUGORJE? Bylo to v roce 2000 nekolik pratel nas pozvalo abychom prijeli na festival mladeze tady jsem byl velmi skepticky . Zjeveni ktera ktera se udala pred 150 lety byla cirkvi uznana a tady v medjugorje melo byt udajne 6 deti ktere meli zjeveni . Meli jsme 1 clena rodiny kteremu se nevedlo dobre tak jsme doufali ze bychom mohli na takovem miste najit uzdraveni nebo potkat lidi kteri by nam dali duchovni radu jak si mame pocinat v nasi situaci a ne jen radu z mediciny. Tak jsme sem prijeli 3 tou dobou se konal festival mladeze . Udelalo na nas velky doijem jak krestanske nadseni rozzarilo obliceje mladych lidi bylo to nakazlive byli jsme jen tri stravili jsme zde 4 dny ale setkali jsme se take s P Jozo Zovkou ktery nam svou radou velmi pomohl . Kratce na to asi o mesic pozdeji jsme si uvedomili ze v teto dobe muzeme zazit neco co se udalo pred 150 lety v lordes . Zpetne verim ze to pro me a moji rodinu byl urcity druh volani kdy jsme citili ze se mame znovu vratit . To navrhl P Jozo Tak jsme prijeli znovu a od te doby se vytvoril urcity vztah k tomuto mistu . Ja sam jsem se sem pote vypravil kazdy rok alespon dvakrat to pak uvedlo neco ve mne do pohybu rekl bych . Obraceni k Bohu skrz na skrz. Opsane z jednoho blogu Muzete psat co si o tom myslite. -
noviny
Patricie na koncerte . Mam tu neco v novinach v bildu lzi lzi lzi . No mam jednoho bratra ktery je tak trochu blazen . Paddy kelly zije jako mnich v klastere vidite je tu fotka s dlouhymi vlasy . Ted uz nema skoro zadne vlasy . Ne ja jsem strasne moc pysna na sveho bratra . Paddy je ctyri roky v klastere to neni lez to je pravda a modli se a modli za nas vsechny: Z celeho srdce ho miluji a jsem na nej silene hrda! -
Dodatek
Jinak Valerii(doufám,že jsem tě dobře sklonila)zkusil jsis někdy přeložit jen tak orientačně o čem že tak zpívají.Možná by ses divil.Ono některé překlady nejsou ty přesné doporučuju buď přeložit sám pokud,si na to troufáš nebo alespoň dva lidi nezávisle na sobě protože taky záleží jakou má člověk kapacitu slovíček ale co je důležite je abys pochopil co tím vlastně autor myslí a to je všdy důležité poněvač každý video-klip ti pomůže naznačït co tím daná skopina myslí nebo vyvrací *3* *3* *3* *15* -
tak už dost
Hele ty Kokotěnko víš co??Lez teda na stánky Supportů,a nekecej. My taky nežijeme jen pro KF.Taky máme rádi jiný skupiny.Víš co jdi třeba na Lunetici co ty na to???.A nevnucuj nám ať uznáme tvojí skupinu když ty neuznáváš NÁS.A o tom souzení,jsi to vyfasoval sám když se neumíš chovat a jen píšeš sprostý narážky tak co jsi čekal??? *16* Jinak taky se měj dobře *15* -
Re: Re: Supporti: best
Už drž tu svou debylní hubu pan Kokotěnko má naprostou pravdu.
Ty jsi best debil.Zpamatuj se azamysli se nad sebou!!!!!!! *16* *16* *16*
Kelly Familly= totální chumaji a kokoti!! *16* -
Re: Re: tak co
Aby ses nedivila!Takoví týpci jsou neúnavní.Ale když nebudene reagovat,třeba toho časem nechají *7* . -
Re: Supporti: best
Ty jsi best...best tele *3* ! -
Supporti: best
To jsme idioti jenom, proto ,že se nám nelíbí KF!!! Navíc musíte uznat,že Supporti jsou špica!!!
Chtěl jsem se zeptat líbí se vám jejich nové album Lick It???
Pan Kokotěnko netrpí žádným kompleksem jak si napsala navíc tam máš chybu!!
Navíc nevím proč mě kurv* do hajz** soudíš když mě vůbec neznáš.Ty nádhero jedna.Supporti mají skvělé propracované písně a dobře se poslouchají.Navíc jsou v nominaci na O´čku jako skupina roku!!!
Tak už konečně uznejte že Supporti jsou best!!!
Pan Kokotěnko vás všechny zdraví mějte se dobře *3* *3* *3* *15* *15* -
Re: tak co
Žanetko, nerozčiluj se.................hele, to nemá cenu, pže takovejhle idiotů už jsem potkala......... *4* ono je to za chvíli přestane bavit... *5* -
Re: Re: Re: omluva
Klikni si na hlavu,Supporte *3* . -
tak co
Hele vy jantaři kolikrát to máme psát když jsem nechcete tak jsem sakra neleste jste jak navedený vždyď vám je nikdo nevnucuje *16* *8* Jďete prudit tam kde vám na to budou zvedaní jste jak pitralon vlezlí.A pan Kokotěnko ať si dá konečně pohov či snad trpíš nějakým kopleksem *16* *8* Jediny kdo se tu projevuje jak jašci tak to jste vy a vám podobni.Ono kritizovat je lehke ale něco vymyslet to je víc.Teda zda by se ve vašem mozku zrodilo něco čemu se říká nápad.Po bitvě je každý generál *15*Žeee *16* -
Re: Re: omluva
Nědělej si prdel se Supportů, je to jedna z nejlepších kapel u nás, ty jeden šašku,nejsem u tebe belzezub!!!! *15* *15*
Šašku Supporti existují 16.roků !!!
A už uznej,že KF stojí za nic!!
Klikni na www.supportlesbiens.cz a zajdi si na jejich koncert.Myslím si,že ti to tady napsalo víc lidí co si myslí o KF!!
Víz. pánové Ruutu a Allen.
Všechny vás zdraví Valerij Kokotěnko,dejte si domácí slivovici ta je nejlepší na neduhy můžu vřele doporučit!!!
P.S: Supporti jsou nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*16* *16* *3* *3* -
Re: Re: Ahojda
Danny je autista. -
Re: omluva
Ti už belzezube fungují přes třicet let *3*!!! -
Re: Re: Re: omluva
Nevíš?Supporti ti určitě poradí *5* *5* .