Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nazdar jak se máte

Můžete my říct,co natěch KF vidíte,dyt jsou trapný to už Eva s Vaškem zpívají líp.Nevím,který čuráček to psal nevite jestli existují Support Gayens to je fakt
    ubohost.Komentáře pana Kokotěnka se mi líbí.
    • Re: nazdar jak se máte

pan Kokotěnko dělá čest svému jménu *1*
    • Re: nazdar jak se máte

Naprosto s tebou souhlasím,naprosto nechápu jak může někdo poslouchat takový
      sračky jako KF.KF poslouchají naivní 13-letá děcka nebo lidé bez zdravého rozumu.
      Supporti se mi taky líbí!!!!!!!!!! *16* *16*
      • Re: Re: nazdar jak se máte

Proč sem teda lezeš,když tě KF tak pobuřují?Že nás tím nějak nasereš?Omyl,na takové dementní řeči tu jsme už zvyklí.Odpůrci KF mají takový podivný koníček,prudit fanoušky KF.Nevím co si zoufalci jako ty slibují?Že budeme plakat?Omyl,namáháš se zbytečně,raději šetři časem a energií na nějakou smysluplnější práci.Zdar a sílu,ty bolševiku *1* *9* .
  • sháním cd, vhs

Ahojky všichni, zbožňuju KElly už taky pěknou řádku let a mám radost, že tady na ně tak všichni krásně vzpomínáte. Mocinky sháním poslední Vhs - The best of 1,2 a taky CD - The very best of 10 years, Christmas for all a cokoliv se Kelly týká (články, plakáty atd.), kdyby někdo něco měl, prosím ozvěte se na mail. Děkuji Z
    • Re: sháním cd, vhs

ahoj mam CD CHRISTMAS FOR ALL,BEST OFF, BOTSCHAFTER IN MUSIC, WHOLL COME WITH ME,,VHS - CHRISTMAS AU YEAR
  • MC

Ahojky, měl byste někdo zájem o 3 originální MC - Over The Hump, Almost Heaven & Growin' Up ?? Jsou docela v dobrém stavu. Kdyžtak mi napište na mejla nebo na ICQ: 340-346-217
  • Zuzka

Ahojky Zdendo. Prosím tě mohl bys mi nějak vysvětli jak se dají z tvých příspěvků stáhnout dvd?Po zadání adresy nevím jak dál pořád zkouším vše možné, ale nic ke stažení mi to nenabídne.Jak to vlastně probíhá, nebo k tomu potřebuji něco speciálního na PC? Koukám na stránky Kelly Family jestli se nedá někde dvd koupit a přivedlo mě to až sem. Děkuji za radu, jinak zdravím všechny fandíky KF. *4*
  • Kellys

Lidičky nevíte kdy budou kellys mít koncert v ČR?napište mi na mail 29A.Kelly@seznam.cz
    a nevíte něco o Paddym??
    • Re: Kellys

Kéž by měli, ale obávám se, že se asi nedočkáme. *9*
  • Lidi

Haloo lidi, napište někdo něco!Nemáte žádné novinky?? *9*
  • Příběh

Ahoj, objevila jsem právě se rýsující příběh o Kellys, spíš tedy o Paddym. Je na smaragdovypribeh.blog.cz. Je to spíš pro ty "lidi bez zdravého rozumu", než pro 13ti letý děcka *1* ...takže spíš asi pro starší generaci (teda původní fans), které je teď tak nějak po dvaceti letech *8* . No, každopádně se vám určitě bude líbit.
  • Support lesbiens-best czech band!!

Kurva nenávážejte se do mně Já už ty vaše
    slavné KF taky neurážím,a uznejte,že
    SL-je vynikající kapela.A ta ty ty ?????
    si pěkný trapný zklidni se!!!
    Supporti by si letos zasloužily vyhrát Českého Slavíka,určitě na to maj.
    Mimochodem nejsem z Ukrajiny tak držte laskavě vaše huby.Atˇ se vám daří a mějte se fajn.nashle. *15* *15* *3*
    • Re: Support lesbiens-best czech band!!

Taky se měj fajn,Slavíku.Teď běž zase chvíli prudit k Supportům *1* .

český slavík je jen pro sráče a Karla Gotta *3* jo sorry a ještě takový hvězdy jako je Leoš Mareš, ten jen srovnatelný svým anglickým zpěveme se Suppory *15*
      • Re: Re: Support lesbiens-best czech band!!

Tak tohle jsou trochu silný slova...
        • Re: Re: Re: Support lesbiens-best czech band!!

jak pro koho šmoulo *5*

ale nějaké předky tam asi mít budetenebo žeby někde dále na východě *7*

Tak si to prosím piš někam na jejich stránky a nech nás tady řešit naše záležitosti. Dík za všechny!
  • Kellys

Ahojky, jsem ráda, že ještě existujou lidičky, kteří Kellíky úplně nezavrhly. :) Taky jsem kdysi bývala veliká fanynka. I dnes když si pustím jejich video nebo CD,tak mi běhá mráz po zádech. Prý stále ještět koncertujou?? Mám ještě doma několik stovek starých fotek, plakátů apod. kdyby jste některá měla zájem, prodám. Jsem z Prahy.
  • Kelly Family

Ahoj lidičky!!
    Kdo by koupil tyto CD:LA PATATA,GROWIN'UP,BEST OF-500,-ks.MC:ALMOST HEAVEN,BEST OF 2,THE BONUS-TRACKS ALBUM-100,-ks.
    *4* *4* *4*
    • Re: Kelly Family

Ahoj hele ty by si mi prodal Bonus track album a Best of 2 kazdy za 100,-?Prosim odpovez bych mela zajem dekuju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit