Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dotaz

Ahojky lidičky neví někdo z vás jestli nebudou Kelly´s koncertovat v létě třeba v Gymnichu nebo někde v Německu??? Moc moc díky za info
    • Re: dotaz

Jsně že budou..mrkni na oficky, už je tam i datum Gymnichu......tučím, že je to v září....já se nechystám, tajže přesně nevím.....
  • Dobry den shanim jaky koli plakat kelly family a cd s jejich vybery diky
    • piste na anna-w@email.cz Mam toho doma spoustu. Diky!
  • dotaz

ahoj lidičky, nemohl by mi někdo vypálit album In Exile a Homerum? Díky *8*

ahoj, klidně ti to vypálím. Pošli adresu
  • Prodám

Prodám kompletní sbírku o The Kelly Family, dále prodám plakáty, knihy, cd, mc, vhs. Vše dohromady za 2000,-. Jinak plakáty po 30,-,knihy 100,-, cd za 150,-, mc za 120,- a vhs za 200,-. *9*
    Odpovědi na rits@seznam.cz *9*
  • Kde koupit CD

Ahojtě! Objevila jsem prodejnu CD, kde by se dalo koupit CD La Patata. Momentálně je vyprodané, ale bude naskladněno. Prodejna se jmenuje SUPERSTARSHOP a sídlí v pražském Karlíně, Vítkova ulice, č.p. 28. Chce to sledovat, kdy bude CD na skladě a hned si ho objednat. Možnost zaslat poštou, nebo vyzvednout osobně.
    Tak páčko, Andy
  • dotaz

Je pravda že se Kathy vrátila ke skupině? Co já vím tak chce prý zpívat solo a se sourozenci se nestýká

JJ, vrátila se - kdy, to ti neřeknu, ale teď vystupuje zase s nimi......sólo jela - vydala 3 desky, ale to asi každej ví, že.... *3*
  • všechny CD

Ahoj kromě over the hump a almost heaven jsem při stěhování přišla o všechny plakáty a CD týhle bezva skupinky,,, pokud někdo už nemá zájem tyto Cd nebo plakátky vlastnit
    klidně se ozvěte odkoupím cokoli... :) *14*
  • Prodám zbytek své sbírky Kelly Family : MC kazeta Chrismas for all, Keep on singign, VHS koncert Street Life, Over the hump a CD - Almost Heaven, Growin´up, Who Come with me, Honest Workers, Over the hump (bez obalu), 2cd LIVE, LIVE, LIVE. Cenu nabídněte.
    sokolka@centrum.cz
  • Ráda pomůžu:)

Holky mám všechny Cd co Scháníte stačí se domluvit a můžu přepálit:)nebo taky můžete stahovat zadáčo z Keep on singing:)Jinak vás chci poprosit aby jste všichni psaly do Lucerny mucic Baru aby pozvaly Angela je to Pro dobrou věc...a mělo by to pomoct:)Musíme je zavalit co nevíce mejlíkama:) *5*
    • Re: Ráda pomůžu:)

Ahoj Vydrysku i všichni ostatní! Pište maily do Lucerny,ale zamyslete se co píšete. Když jsem včera četla rozhovor na mf dnes s Angelem, vstávaly mi vlasy hrůzou. Některé osoby prý v mailech vyhrožovaly, že jestli se nedostanou na Angelův koncert v Brně, něco si udělají. Tak to je fakt síla... Proto prosím, aby jste si to po sobě přečetli a zamysleli se, jak to vypadá a jestli jste to napsali přesně tak, jak jste mínili. Nechci někoho poučovat. To v žádném případě, ale to naše fanouškovství musí mít určité hranice. Do Lucerny bych posílala maily typu dotazu... Ale to už je na Vás.
      Mějte se krásně a pište... Andy *7*
      • Re: Re: Ráda pomůžu:)

ježiš nevěděla jsem že mezi námy jsou taci....co to berou takhle:) *1* No jo hold asi jo...jinak Holky furt tam pište zdá se že se začínaj chytat:) *3* mužete psát i na to Forum:)ale jak říká Andy hlavně s klidem *3*
  • Není to divný?

Ahojky! Tak mi to zase nedalo a pídila jsem se po tom, kde je možné objednat La Patatu. Narazila jsem na Audio 3 a nevěřila svým očím. Mají v nabídce album La Patata za 117,-. Samozřejmě plus poštovné apod., ale stejně je to nějaký divný, ne? Máte s touto firmou nějaký zkušenosti? Má sídlo v Brně. Tituly dováží ze zahraničí podle aktuálních objednávek každých 14 dní... Nevím, jestli to mám risknout. Poraďte mi. Jo, a ještě mě napadlo, že u již zmíněného alba (special edition) je uvedené datum vydání 26.6.2007.
    Tak páček, Andy
    PS: Vydrýsku, jak jsi to myslela, stahovat z Keep on singing? Dík *8*
    • Re: Není to divný?

Andy tam se jen zaregistruješ a můžeš stahovat jak chceš a co chceš:) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit