Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dodatek

Jinak Valerii(doufám,že jsem tě dobře sklonila)zkusil jsis někdy přeložit jen tak orientačně o čem že tak zpívají.Možná by ses divil.Ono některé překlady nejsou ty přesné doporučuju buď přeložit sám pokud,si na to troufáš nebo alespoň dva lidi nezávisle na sobě protože taky záleží jakou má člověk kapacitu slovíček ale co je důležite je abys pochopil co tím vlastně autor myslí a to je všdy důležité poněvač každý video-klip ti pomůže naznačït co tím daná skopina myslí nebo vyvrací *3* *3* *3* *15*
    • Re: Dodatek

Opět ne,správně je to Valeriji *1*
      • Re: Re: Dodatek

Vrrr,jen se ne*** *15* .
  • kellys

nabízím svoji sbírku fotografii,mc,texty písní.........je toho dost.stačí se ozvat na muj email.jediná podmínka je abyste si pro to přijely. *3*
    • Re: kellys

Ahojky,můžeš mi napsat co prodáváš.
      Měla bych zájem.
  • DVD Kelly Family

Ahoj sháním dvd Kelly Family, hlavně ty neoficiální. Hodně mě zaujalo Live in Wien z roku 1995. Jestli to někdo máte, nebo cokoliv jinýho, dám za to cokoliv. Děkuju za reakci
    • Re: DVD Kelly Family

Hmmm taky bych brala...nebo náký dvd z jeho posledních solových koncíků:)
  • sháním

sháním cokoliv od Kelly Family - dcera si tuto skupinu oblíbila a rád bych jí udělal radost. Koupím cokoliv, za rozumnou cenu. Navrhněte, díky Lukys
    • Re: sháním

prodám audiokatu dobry stavu the kelly family new world,over the hump,festliche stunden,keep on singing who ll,live,growin up,almost heaven s pozdarvem kosek
  • Ráda vzpomínám

Ahojky lidičky,tak po moc dlouhatánské době jsem se koukla na stránky Kellys a nějak mě to bere za srdíčko.Začala jsem je poslouchat v 15letech a teď už je mi 26let a stále na tu dobu vzpomínám.Byla to ta nejhezčí doba v mém životě.I když te'd už poslouchám úplně něco jiného,Kellys mají stále své místo v mém srdci a nikdy na ně nezapomenu.Všechny jejich věci mám schované v krabici na půdě a když mě to chytne,tak tam zalezu,probírám to,vzpomínám a taky sem tam uroním slzu,protože bych to chtěla vrátit a zažívat to všechno zase znova,ta atmosféra na koncertech byla nezapomenutelná a ještě teď mi běhá mráz po zádech,hlavně když si vzpomenu na nejkrásnějšího a nejvíc sexy chlapa ne světě Joeyho *14* Kellys jsou v mém srdci NAVŽDY *14* PS-mohl by mi někdo poradit,kde bych mohla najít nějaké novinky,vůbec nic o nich nevím.Diky moc.Ema
    • Re: Ráda vzpomínám

ahoj,jsem taky fans od svych 14 let.Nyní je mi 25 a furt je zbožnuju.Jejich posledni CD Homerun je super.Tvuj email se mi libi,je to něco jako muj případ. *4* můžeme někdy pokecat,když tak mi písni na email a já ti obratem pošlu stránky kam chodím.s pozdravem lucie
  • NHL

Finové mají skvělé hráče v NHL.
    OBRÁNCI: Teppo Numinen,Sami Salo,Joni Pitkanen,Toni Lydmam,Kimmo Timonen,Ossi Vaananen.
    BRANKÁŘI: Miika Kiprusoff,Niklas Backstrom,Kari Lehtonen,Vesa Toskala,Antero Niitymaki.
    ÚTOČNÍCI: Olli Jokinen,Saku Koivu,Mikko Koivu,Niklas Hagman,Teemu Selanne,Tuomo a Jarkko Ruutu.
    • Re: NHL

*3* *3* *3*
  • Prodám

Ahoj,levně prodám originální videokazety Kelly family a to Over the hump,Stadium tour,Tough road 1,Tough road 3,Growin up 1,Growin up 2,Golden harp,pošlete mi email a já videa pošlu na dobírku.Spěchá!
  • Ahoj, mam plno kazet, videokazet, CD, clanku, fotek, knizek, plakatu... s Kelly Family. Nechtel by to nekdo? Je mi lito to vyhodit. anna-w@email.cz
  • chcete doplnit svou sbírku?

Čaute lidičky pokud někdo chcete doplnit svou Kelly´s sbírku tak se ozvěte. Mám na prodej snad všechny jejich videokazety, kazety, singlovky, plakáty a články (i ze zahraničních časopisů - v té době měly velikou cenu), fůru fotek,...
    • Re: chcete doplnit svou sbírku?

ahoj sháním cd a dvd od Kelly Family mužete mi poslat seznam titulů které máte a já odepíši co bych si vybrala doraka@seznam.cz dekuju moc dora *15* *15*
      • Kelly Family

Ahoj!!!!!!
        Mám už jen tyto CD:La Patata a Growin'up
        za 5OO,-ks,pro zájem mi napiš na e-mail,čekám.
        *4* *4*
      • Re: Re: chcete doplnit svou sbírku?

Ahoj pokud shaniš něco od Kelly Family tak napiš moji přítelkyní a ona ti to sežene napiš ji na čislo 607580561.
  • Angelo

Ahojky lidičky,prosim prosim najde se někdo, kdo by mi poslal nějaké krásné fotky nebo video z koncertu Angela v Brně včera 14.10.? jaksi sem si tam nemohla vzit fotak nic.plosim plosim *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit