Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím prosím

Ahoj všichni!mám velkou prosbu!Nedávno mi vykradli auto a z něj i skvělé album la patata a z homerunu jen home!Našel by se tu nějaký dobrák,který by mi to vypálil a posla?Samozřejmě zaplatím!Dík Čau
    • Re: prosím prosím

jé já to mám klidně pošlu:) *3*
      • Re: Re: prosím prosím

No to je fajn!A mohla bych se s Tebou nějak spojit?Momentálně mi nefunguje mail,moje tel č. je 724 807 969,na prozvonění zavolám zpět!!!Dík moc
    • Re: prosím prosím

To by mě jeblo!!!!! Lidi jsou strašný prasata....
  • Paddy

Hej jak je to snim, porad si ho honi v klastere? *15*
    • Re: Paddy

Paddy byl nekdy v klastere?? On nema zenu a deti?? *7*
  • soutěž o kazetu KF

Ahojte lidi. Můj kamarád má blog o stylu o módě a o životě a má tam soutěž o originální kazetu Nejkrásnější písně Kelly Family takže jestli někdo chcete tak běžte na encyklopediestylu.cz
  • Supporti: best

To jsme idioti jenom, proto ,že se nám nelíbí KF!!! Navíc musíte uznat,že Supporti jsou špica!!!
    Chtěl jsem se zeptat líbí se vám jejich nové album Lick It???
    Pan Kokotěnko netrpí žádným kompleksem jak si napsala navíc tam máš chybu!!
    Navíc nevím proč mě kurv* do hajz** soudíš když mě vůbec neznáš.Ty nádhero jedna.Supporti mají skvělé propracované písně a dobře se poslouchají.Navíc jsou v nominaci na O´čku jako skupina roku!!!
    Tak už konečně uznejte že Supporti jsou best!!!
    Pan Kokotěnko vás všechny zdraví mějte se dobře *3* *3* *3* *15* *15*
    • Re: Supporti: best

to já radši Kelly Family,než ty angličtináře s českým přízvukem
      • Re: Re: Supporti: best

Přeně tak. *3*
        • Re: Re: Re: Supporti: best

Totiž přesně *9* .
    • Re: Supporti: best

Ty jsi best...best tele *3* !

ty se už uklidni!kolik ti je prosimtě 12?! *9* se nech vyšetřit si uplně šibnutej na mozek,fakt tobě doporučuju pobyt na psychiatrii *4*

*3* *1* *9*
          • Re: Re: Re: Re: Supporti: best

chcípni

souhlasim s panem Kokotěnkem a Jarkko Ruutu! ty seš pěknej chuj- ty otazníku! když umíš akorát opakovat příspěvky!fakt tvoje inteligence je na úrovni igelitový tašku ty buzno! *15*

Doufám,že se ti o Kelly´s zdají sladké sny,brouku *14* !
            • Re: Re: Re: Re: Re: Supporti: best

no jasně že zdaj *14* *14* jen tak mimochodem sem holka víš ty "chytrej" *15* já ti na nějaký chyby seru,panebože udělala sem chybu a co jako aby si se z toho neudělal:D ,dohaduješ se jenom o kravinách prostě píšu rychle tak tam ty chyby občas udělám a tobě to může bejt upřímně u prdele zlato *14* *1* *1*
              mimochodem jaktože píšeš příspěvky v půl jedenáctý večer ?! *7* nemáš už dávno spinkat coo?!večerníček ti dávno zkončil *15* sladký sny *14* *1* *1* *1*

sorry taškY! *15* aby zas někdo neměl keci typu :neumíš pravopis *15*

nene já to nepotřebuju! *3* a mimochodem tvůj věk tipuju maximálně na 12 let,podle tvých trapně ironických příspěvků který se rovnaj tomuhle věku,tvůj slepičí mozek se na nic lepšího nezmůže než na ironický komenty?! *9* děvče kdybys aspoň používala tu kulatou věc co máš na krku,třeba by to bylo lěpší!mě ničim urazit nemůžeš, najdi si lepší způsoby nebo rozumně diskutuj *5* chováš se jako malý děcko!takže laskavě přemýšlej než něco z tý tvý tlamy vypustíš,ale už vidim ža mi na to odepíšeš zas něco strašně "chytrýho!tim si mě jenom utvrdila v názoru že si totální namyšlená debilka! *5* zdar!... a už tolik nehul nedělá ti to dobře!!! *1*

Jak vidím,tak tobě moc nepomohli.Neměla bys změnit ústav *9* ?

*1* *1* *14* *14* ohh díky ale to nemuselo bejt,se celá červenám! *1*
              mám pro tebe nabídku,nabízim ti vyšetření na psychiatri,možná máš ještě naději že ti pomůžou,jsou tam specializovaný na zvlášt retardovaný a opožděný jedince,myslim že si tam budeš se všema dobře rozumět *5* zvaž to! *5* *5*

Já žeru tebe *14* !

ale ale to se nedělá *13* tak utíkej za maminkou ať tě přebalý páč máš tam naděláno a teče ti ještě mlíko u brady ty děcko!!! *5*
              ty vole já tě žeru a ty tvoje "úchvatný komenty taky"!! *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Zkončil mi,zkončil.Já jsem ale zlobivá holka a neposlouchám maminku.Tak pa,puso *14* !

Netrefil a netrefil *15*!Zase chyby *9* .Vzdej to,mateřštinu prostě nezvládáš.Zkus to příště třeba maďarsky,snad to vyjde *3* *3* *3* .

Už drž tu svou debylní hubu pan Kokotěnko má naprostou pravdu.
        Ty jsi best debil.Zpamatuj se azamysli se nad sebou!!!!!!! *16* *16* *16*
        Kelly Familly= totální chumaji a kokoti!! *16*

Zpamatuj se azamysli se nad sebou!!!!!!! *16* *16* *16* Už drž tu svou debylní hubu *13* *9* *1* *5*

Debil se píše s měkkým i...schválně, jestli jsou negramotnější fanoušci, nebo odpůrci...
  • Prodám

Ahoj,prodám jeden arch z kalendáře Kelly family,konkrétně Barby,lze to použít i jako plakát.Cena 50kč+dobírka
    • Re: Prodám

tento arch by mi taky zajímal.
  • Prodám

Ahoj prodám fotky KF 9x13cm za 4kč/kus,nejvíc Jimmy,Joey,Paddy,Angelo.
    • Re: Prodám

fotky bych bral, kolik ks nabízíš?
  • lukáš

neměl bi někdo víc cédéček mám jenom 1a2 *5*
    • Re: lukáš

Ahoj Luky!!
      Mám tyto CD Kelly's:LA PATATA,WHO¨LL COME
      WITH ME,GROWIN-UP,BEST OF 1,FROM THEIR HRARTS 500,-ks

Tak pokud máš zájem tak mi napiš na e-mail TOMALEA@SEZNAM.CZ

Tomáš *3* *14* *4* *1* *15*
  • Koupím

Koupím cd Kelly family Over the hump
    • Re: Koupím

ahoj, toto cd mám, pokud chceš, napiš.
      • seznam cd

dobry den napis nam seznam par mam doma s pozdravem kosek
  • kelly family

lidi znovu vás prosím,abyste se koukli na blog www.kellysdreams.blog.cz .jde o to oživit fanoušky kelly family.a tak když nás bude víc kellys sem budou jezdit časteji a všecí. prosím kouknite se na článek interwiew2 .komu na kellys aspon trochu záleží
  • tak už dost

Hele ty Kokotěnko víš co??Lez teda na stánky Supportů,a nekecej. My taky nežijeme jen pro KF.Taky máme rádi jiný skupiny.Víš co jdi třeba na Lunetici co ty na to???.A nevnucuj nám ať uznáme tvojí skupinu když ty neuznáváš NÁS.A o tom souzení,jsi to vyfasoval sám když se neumíš chovat a jen píšeš sprostý narážky tak co jsi čekal??? *16* Jinak taky se měj dobře *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit