Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kelly fans

Ahojky všichni!
    Zajímalo by mě, jestli v Praze zbyly nějaký Kelly fan. Co jsem tak zkoumala, tak jsou všechny z Brna, Ústí nad Labem apod. Takže pokud jste někdo z Prahy a máte zájem si pro začátek mailovat, písněte na můj mail.
    Zatím páček, Andrea
    • Re: Kelly fans

Andy já jich tám znám Pár:) *3* a docela dost často tam jezdím:)
      • Re: Re: Kelly fans

Ahojky Vydrysku!
        Tak až budeš v Praze dej vědět. Mohly bysme se sejít...
  • OH MY GOD

Jezis nejvetsi sracka pdo sluncem, je to jako eva a vasek v americe... omg *8*
    • ach jo

víš co???já ti dám že je to sračka!!!!!!asi neznáš jejich hudbu tak laskavě sklapni!!!kelly family jsou ti nej na světě! *4*
    • Re: OH MY GOD

Oh my god - je to ta nejlepší hudba pod sluncem *1*
      a ostatní závistivci jen záviďte, bo nic lepšího není ... *5* *5*
      • Re: Re: OH MY GOD

Naprosto souhlasím...lepší skupinu nikde nenajdete.....
    • nej skupina

Ty co jsi psal(a)že nejlepší skupina na světě Kelly Family jsou sračky,tak jsi sračka ty.Urážíš a nevíš co píšeš.Jdi se vysrat.
      • Re: nej skupina

Doufám, žes pochopil, že já Kellys hájím. To nějaká lulu měla nějakej problém... Já Kellys nedám...

Hle pokud chceš prudit jdi jinam....tady nejsi Vítán na urážky tady nikdo neni zvědavej....a kord když nic nevíš jo???takže v klidu poslouchej si tvoje věci a nás nech na pokoji... *13*

hovado

Vydrysku, skvěle jsi to uhrála. Mě tohle vždycky naštve. Tak proč sem leze? Jenom aby prudil/a...

Nekomentuj to co neznáš. Bůh ví, co za sr... posloucháš ty...
  • kam až to dojde

Koukám, že sem chodí teď jen anti fandové, pro které to vůbec není určeno *9* No ať si poslouží, když jim to udělá dobře, já se o jiných interpretech špatně vyjadřovat nebudu, je to pod mojí úroveň. Jsem tu poprvé a naposled, tohle nemám zapotřebí.
    • Re: kam až to dojde

já se radši nebudu vyjadřovat tady k tomu foru...nicméně vás obě zdravím vydrysek a pavlinda :-)a kdo má rád kellys třeba něco najdete na mých stánkách www.blessedmary.blog.cz ..pááček a pořád neprudte ,-)
    • Re: kam až to dojde

chodí se páč to tady nemá žádnýho správce kterej by je vyprovodil *9* ale poku chceš tak se stav na lidé.cz tak je forum Michael Patrick kelly ale je to převážně o Kellys tak celkově *4* tak se dyštak zastav *3* tam takový exoti jako tady nechodí *3*
  • Kelloušci

Čau všichni kelly's fandové!!
    Nedávno jsem se díval na stránky kelly's,a
    viděl jsem tam na fotkách nějakého staršího chlapa jak zpívá s kelly's,nebude to ten jejich sourozenec Paul?Odpovědˇte mi někdo na mou otázku,jsem veliký fanda teto SUPER rodinky,tak by mě to dost zajímalo.Díky

Tomáš *4* *14* *3*
    • Re: Kelloušci

Jo, je to jejich bratránek Paul.
      • Re: Re: Kelloušci

to je brácha Paul *3*
        • Re: Re: Re: Kelloušci

Jasně, bratr... Jsem se do toho nějak zamotala.
      • Re: Re: Kelloušci

bratr, ne?!
  • Angelo

Tak lidi už se okolo Angela něco Děje but Chce do Olomouce nebo Do Hradce *3* Ale jak to znám tak nakonec ho Praha nemine *3*
    • Re: Angelo

Tybláho ... to je jedno, hlavně ať se už ví kam vlastně pojede a můžu si už pomaly plánovat volno v práci ... *1*
      A taky aby vůbec přijel ... *7* *5*
      • Re: Re: Angelo

No já už mám na celej týden dovču tak doufám že nepřijede třeba o měsíc dýl *9* no to je jedno kam ale už chci vidět na oficialkách to Czech republic a budu klidná.... *3* jinak pokud neklapne čr jedu asi Mnichov....protože tohle turný bude fakt bomba *5*
  • Ahoj lidi, nemáte někdo odkaz,...atp. ke stažení Crossroads? Mamča má narozeniny, a tak bych ji ti rada predala...:-) dekuji za všechny info.
  • a

já toho o nich moc nevím. proč se vůbec rozpadli nebo jak to bylo?
  • Místnost TKF na www.lide.cz

Ahojte ..... na www.lide.cz v sekci Chat - Hudba je už nějaký ten čas funkční místnost s názvem The Kelly Family. Takže jestli budete mít zájem tak klidně doražte. Jen se asi budete muset zaregistrovat na seznamu - pokud tam nemáte e-majl, ale to by snad nevadilo ne? *1*
    Takže www.lide.cz - Chat - Hudba - The Kelly Family .... a tam najdete spoustu supa lidiček na pokec .... *3* *1*
  • informace

Zase me po delsi dobe zacali zajimat KF Posledni dny se od jejich stranek nemuzu odtrhnout . Zatim se kemne denonesli zadny novinky onich. kolik jich teda spolu koncertuje a kdo jede solo . Jak je to vlastne S tim Paddym . . Predem dekuju.
  • odpověď

Drahý či drahá jjjj tak to přesně nikdo neví pokud vím tak se o tom zmiňoval jen hodně ale hodně okrajově.Nějak va stylu že jim peníze zaslepili oči a zapoměli na Boha,ale nic konkrétního.Jinak nic o tom blišího nevim. *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit