-
Plzen 11.4
Tak je to tady Angelo 11.4 bude dunět v Plzni juchu tak doufám že nezklamete a darazíte všichni *3* *13* *14* -
-
Re: Plzen 11.4
Tak to bohužel není pro mě dobrá zpráva. To je dááááleko. Vypadá to, že pojedu do Krakowa. A to jsem měla překecaných 10 lidí, kteří by jeli, kdyby byl v Brně, Olomouc nebo tak.Já toho Angela přerazím *16*
-
-
potřebuji info
Ahojky všem fandům Kell. CHystá se někdo z okolí Olomouce na Angieho koncert do Plzně, že bych se přidala nemám s kým jet. Když tak se mi ozvěte dík všem -
-
Re: potřebuji info
Ahojky mám kámošku která jede z Frýdku a vuběc holky z moravi:) *4* stav se Lidé.cz tam je forum Patrick Michael Kelly a tam nás všechny najdeš:)tady je odkaz http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=66816
-
-
Odkaz ke stažení CD-DVD
Ahoj, jelikož jsem zde delší dobu nebyl, mám tu nějaké resty. Takže pro Vás kdo něco hledáte z CD či DVD, je tu znovu adresa ke stažení odkazu na stažení.
http://rapidshare.com/f iles/322334879/POSLAN___NA_RAPIDA__ www.ardesy_.xls
t.j 31 CD + 15 DVD včetně stále ještě hledaného Live At Loreley (2DVD)
Adresy jsem zde již dával,ale je to již asi na 8 stránce a tak tam již asi nikdo nechodí.
Zatím pěkný den a také příjemné Vánoční svátky všem *3* -
odkaz na stahování
Zdenku, ten odkaz http://rapidshare.com/f iles/322334879/POSLAN___NA_RAPIDA__ www.ardesy_.xls mi nefunguje, stránku to nechce najít. Není tam někde chyba? -
-
Re: odkaz na stahování
Ahoj a omlouvám se ale já za to nemohu. Tato stránka je totiž úplně na .... Dělá si totiž s odkazama, co chce. Takže si přidává do adres mezery a tak to potom nemůže fungovat. Tak tedy zkopíruj si adresu někam, třeba - poznámkový blok a ve slově files je mezera, tu smaž a dále jestě mezera před www. Když tato přidané mezery, touto blbou stránkou smažeš, bude ti odkaz fungovat.
-
-
otázka
jen taková menší otázka...co dělá paddy v klášteře? *7* -
Kathy
Dotaz: Kdo je tedy matka Kathy, když se narodila v pořadí jako třetí? -
-
Re: Kathy
No matkou Kathy a jejich prvních dvou sourozenců je Danova první žena .... -
-
Re: Re: Kathy
Tak to je pro me novinka, ze mel 2 zeny. -
-
Re: Re: Re: Kathy
Její pravá matka se jmenuje Joanne... viděla jsem pár fotek ale moc o ní jinak nevím. -
-
Re: Re: Re: Re: Kathy
není náhodou i čtvrté dítě, Paul, který nedávno s Kellys začal vystupovat, taky dítě první ženy?
-
-
-
-
-
Nabízím knihu Kelly Family "Sometimes I wish I were an Angel" (z r. 1996), perfektní stav, jako nová. Pište na us1234@seznam.cz
-
nazev songu
zdravim vsechny, chci se zeptat jestli nevite jak se jmenuje pisnicka ktera hraje u videa "The Kelly Family over the years" umistena na youtube.com. Tady je odkaz http://www.youtube.com/watch?v=0wrC Jxgbpho diky za odpoved *3* -
-
Re: nazev songu
to je flip a coin :) -
-
Re: Re: nazev songu
Nadherna pisnicka. Nevite, odkud bych ji mohla stahnout? *3* *14* -
-
Re: Re: Re: nazev songu
Tak mi pošli adresu,já ti pošlu celý Cd mám doma jedno vypálený navíc
Tam je Flip a coin
Jo tvuj inzerat jsem našla na Kelly stránkách -
-
: Re: Re: nazev songu
mohla bych tě poprosit taky o CD?
-
-
-
-
-
noviny
Patricie na koncerte . Mam tu neco v novinach v bildu lzi lzi lzi . No mam jednoho bratra ktery je tak trochu blazen . Paddy kelly zije jako mnich v klastere vidite je tu fotka s dlouhymi vlasy . Ted uz nema skoro zadne vlasy . Ne ja jsem strasne moc pysna na sveho bratra . Paddy je ctyri roky v klastere to neni lez to je pravda a modli se a modli za nas vsechny: Z celeho srdce ho miluji a jsem na nej silene hrda! -
Rozhovor
MILY BRATRE KDYZ JSTE NAM PRED 4 LETY TADY V MEDJUGORJE DAVAL ROZHOVOR BYL JSE MEZINARODNE ZNAMY JAKO ZPEVAK PRED 2 DNY JSEM VAS ZAHLEDL NA FESTIVALU U OLTARE MOHL BYSTE NAM RICI CO TED DELATE: Vztoupil jsem pred 4 lety do spolecenstvi sv Jana noviciat priprava na vztup do katol. rehol. spolecenstvi a vzdelavani jsem absolvoval v jednom z nasich klasteru ve francii. Tam zacnu v zari svuj 5 rok . Je to ted uplne jiny zivot nez jsem vedl Mam 4 a pul az 5 hodin modleni denne a 5 hod studia k tomu patri jeste manualni prace. JAK DOSLO K TOMU ZE I PRES VAS UMELECKY USPECH DELATE TED ZJEVNE ZCELA NECO JINEHO : Cely svuj zivot jsem delal hudbu a to s moji rodinou . Pred nekolika lety jsem take rozjel svuj solovy projekt hudba byla muj zivot centrum meho zivota. V roce 1999 nastal zlomovy bod to byl zacatek meho navratu k cirkvy . Bylo to v Lurdes od te doby se staval Buh vice avice centrem meho zivota . Bylo to tak sylne ze me to vtahlo do sveceneho zivota protoze jsem chtel patrit jenom jemu a drzet se ho jak nejlepe bude mozne . Tak je pro me sveceny zivot ta nejlepsi volba kterou mohu najit abych mohl poznat jednotu s jezisem uz na zemi. JAK JSTE SE DOSTAL DO MEDJUGORJE? Bylo to v roce 2000 nekolik pratel nas pozvalo abychom prijeli na festival mladeze tady jsem byl velmi skepticky . Zjeveni ktera ktera se udala pred 150 lety byla cirkvi uznana a tady v medjugorje melo byt udajne 6 deti ktere meli zjeveni . Meli jsme 1 clena rodiny kteremu se nevedlo dobre tak jsme doufali ze bychom mohli na takovem miste najit uzdraveni nebo potkat lidi kteri by nam dali duchovni radu jak si mame pocinat v nasi situaci a ne jen radu z mediciny. Tak jsme sem prijeli 3 tou dobou se konal festival mladeze . Udelalo na nas velky doijem jak krestanske nadseni rozzarilo obliceje mladych lidi bylo to nakazlive byli jsme jen tri stravili jsme zde 4 dny ale setkali jsme se take s P Jozo Zovkou ktery nam svou radou velmi pomohl . Kratce na to asi o mesic pozdeji jsme si uvedomili ze v teto dobe muzeme zazit neco co se udalo pred 150 lety v lordes . Zpetne verim ze to pro me a moji rodinu byl urcity druh volani kdy jsme citili ze se mame znovu vratit . To navrhl P Jozo Tak jsme prijeli znovu a od te doby se vytvoril urcity vztah k tomuto mistu . Ja sam jsem se sem pote vypravil kazdy rok alespon dvakrat to pak uvedlo neco ve mne do pohybu rekl bych . Obraceni k Bohu skrz na skrz. Opsane z jednoho blogu Muzete psat co si o tom myslite.