-
Sbirka o K.F.
Ahoj lidi,nemate nekdo zajem o plakaty, samolepky a clanky o K.F.?Za postovny poslu vse co o nich mam!PS Dospela jsem *1* -
-
Re: Sbirka o K.F.
No, já jsem sice ještě nedospěla *15* *15* *15* , ale za to jsem Kellys v době jejich největší slávy nezažila a mám je stejně ráda jako kdyby ANO a nic se na tom nezměnííí... -
-
Patty na solové dráze
http://www.patricia-kelly.com/ -
-
Re: Patty na solové dráze
Nebůj, ona na tý sólo dráze moc dlouho nevydrží *13* *4* kdo by tu machnu chtěl poslouchat *5* -
-
Re: Re: Patty na solové dráze
My.......... *3* *3* *14* *15* -
Re: Re: Patty na solové dráze
*13* -
-
Re: Re: Re: Patty na solové dráze
*1* jj *1* *15*
-
-
-
-
-
dík já jsem taky dospěla a bohužel i když Kellys Miluju *14* oblepovat pokoj už nebudu *1* to se radši pojedu podívat na živí Kellys *1* -
To my jsme tady dospěli už všichni a většina jsme mamimky, ale to nemění nic na tom, že Kellys jsou stále skvělí lidé a dobří hudebníci a že je nepřestanem mít bezdůvodně rádi...
Takže já bych napsala tohle: Kelly family miluju, PS:Dospěla jsem *1*
-
-
hladam
Kto by daroval alebo predal nieco o Kellys?
Hladam hlavne fotky, postery, clanky. Stare i nove veci. Dakujem! -
-
Re: hladam
Ahoj...
mam nejake videa a kazety od kellys a este aj postery pohladnice atd....vsetky su starsie...
...ak mas este zaujem napis mi na mail vsetko darujem...staci ked zaplatis postovne...
...barbicek
-
-
Neví někdo?
Ahojky! Neví někdo, kde bych mohla sehnat písničku - Never gonna break me down....v mp3? *3* *4* -
-
Re: Neví někdo?
”Never gonna break me down”
Ahoj, dej na sebe kontakt a písničku ti pošlu mailem, ICQ, Skype.
-
-
Prodám materiál
Ahoj prodám - originální CD Keep on singing, Street life, Honest workers, Live, Gold, From their hearts, Live, live, live, Growing up, Almost heaven, Over the hump, Wow.
- originální singly One more song, Because It´s love, I can´t help myself
- originální kazety Street life, Wholl come with me, Over the hump, Almost heaven, Keep on singing, The very best of 10 years, Honest workers
- originál videokazety Over the hump, Live at Lorelay
- knížky příběh jedné hudební legendy, Sometimes I wish I were an Angel a další.
Cena dohodou na tel 736 257 201 -
-
Re: Prodám materiál
Ahoj kači,máš jěště něco na prodej..evík
-
-
Životopis plnej chyb
Vím, že je Kelláčů jak psů a pořád jsou okolo nich nějaké změny, ale chtěla bych upozornit, že Angelo už má 3 děti, stejně tak jako Joey a Jimmy s Maite maj po jednom dítěti. *5* *14* -
-
Re: Životopis plnej chyb
aktualizace: Maite už má nějakou dobu 2 holčičky *14*
-
-
Johnny
Ahojky lidičky nechcete někdo na Johnnyho do Grimmi 10.2 máme volný místečko dyštak co nejdřív písněte na mejlíka...díky káta *3* -
AHOJ VŠICHNI!!!
Ahoj všichni!Jsem moc ráda že jsem našla tyhle stránky.Je to tu super,patřím také k těm co dospěli, ale moje závislost na téhle rodince se nějak nemění.Určitě dorazím jak na Kathy tak Angela.Už se moc těším.TAk ahoj a doufám že Vás tam bude hodně *3* *13* -
ahojda
Nazdarek Paddy a Agelo byly dobre sehrany to ze nikdo s faninek nemel sanci to je ti snad jasny nee.Uprime receno jen se zajimavosti.Pochopila jsem dobre ze tim barbinkou myslis Angelela ci Barbí??? -
-
Re: ahojda
Tou Barby jsem myslela Barby,Angelo je doufám chlap *7* .Bylo mi už odpovězeno...Stále nechápu,proč se tu pořád řeší Paddyho odchod.Je to citlivej kluk,asi už chtěl mít od toho zasranýho globalizovaně-sobeckýho světa za zdí dost.Toť vše..a basta *10* .
-
-
prosba
ahojky Zdeňku52,mohl by ses mi prosím ozvat jestli sem na tuhle stránku ještě chodíš?mám velikou prosbu na Tebe.mail soudnejden@seznam.cz
kuji moc,moc by mi to bodlo *4* *4* -
-
Re: prosba
Občas jsem tady a odkaz jsem zaslal na tvůj mail *3*
-
-
PADDY
Dekuju za odpovedi