-
Hele, takže vážení
Zase se trochu zklidněte, kolik vám proboha je, že to máte vůbec zapotřebí se takhle vyjadřovat?? Pokud se vám nelíbí, takje nechte bejt nebo klidně i vyjádřete svůj negativní postoj, ale rozhodně to jde i slušně!!!! Chováte se jako puberťáci.Panebože, tady ale klesá úroveň -
-
Re: Hele, takže vážení
mate pravdu. ačkoliv jsem
dospěla tak jsem dost dost slušna. potažmo zaplat pan buh.......... rozum........ nikoho neuražim. .mislim si že je to naučili kamoši ve škole. nebo jejich parta. nebo familie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* ja tuhle skupinu zasveho děctvi milovala aj miluju. aj ostatn . osobnosti.ct *14* *14* *14* *14* *14* ja tedy neznala slovo lumparni a gresivitu.%%%%
-
-
CD
Dobrý den, našel by se tu prosím někdo, kdo by mi mohl " poskytnout " CD Homerun a La Patata. Odepiště kdyžtak, prosím, na můj email. Děkuju. -
-
Re: CD
Já ti to můžu poslat jestli chceš *3* tak mi písni na mejlíka a domluvíme se *3* -
-
Re: Re: CD
Ahoj,nejsem tady přihlášená,ale kellys mám ráda,ale hodně let jsem o nich nevěděla.Poslední album které mám je La patata.Chtěla jsem se tě zeptat,jestli bych mohla od tebe získat cd Homerun?mohli bychom se nějak domluvit?nemám tolik peněz abych si mohla koupit nové,ůplně mi to stačí vypálené.poslouchám jejich nové písničky jen přes pč,ale není to ůplně ono.Jsem už maminka,ale pořád spomínám na ty jejich koncerty a tu dobu co byli tak slavní.Zatím ti děkuju Jana
-
-
Re: CD
Já ti to můžu poslat jestli chceš *3* tak mi písni na mejlíka a domluvíme se *3*
-
-
Prodám KF
AHojky lidičky, na stránkách "kellyswbs" jsem vyhrála první cenu KF - 20 fotek, dvě placky, kšiltovkua origiální podpis Maite a Joey, pokud máte zájem, PRODÁÁM!!! *3* -
-
Re: Prodám KF
Ahojky,měla bych zájem o placky s Kelly,za kolik by jsi mi je poslala? -
Za kolik to prodáš??Tom -
-
Prodám
Prodám fotky, podpis, kšiltovky, plakáty, placky atd...KELLY FAMILY *1*
-
-
Ahojky, ty mas ale stesti! A za kolik bys to chtela prodat? Jestli to teda jeste plati:)Iris -
Re: Prodám KFC
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Kelly Family
Mají pěkné písničky. Ráda si je poslechnu. -
Make Love Not War
Nějak jsem nikdy nechápala ty vulgární reakce na KF *8*.Jistě-někomu se nemusela líbit jejich hudba,jistě-někomu mohl vadit jejich styl života nebo image,ale to nevysvětluje ty někdy až agresivní reakce některých lidí *13* .Nevím,že by svou hudbou někomu ubližovali,spíš naopak-mě jejich písničky pomohly v mnoha těžkých situacích a jsou se mnou stále,i když už moc nejsou slyšet *14* .Takže být vámi,doopravdy bych zasklívala negativní reakce některých lidí tady,v podstatě jsou docela politováníhodní *9* . -
-
Re: Make Love Not War
přesně tak taky mi tady ti prudičové vyloženě prudí....ale co když nebudem reagovat tak přestanou...dělaj to jen znudy a myslí si jak nejsou vtipný....já se za Kellys nestidím ba naopak jsem na ně pišná a vždycky budu stát při nich *4* -
Re: Make Love Not War
Říkám, tphle neřešit. Nejsem fanynka jenom Kelláčů, ale i jiných skupin, které nejsou zrovna moc v oblibě. Vždycky jenomvyvrítitoči v sloup, pže na nic jiného se nejde zmoci.................aždej je nemusí, ale urážky vypovídají jenom o inteligenci a charakteru toho určitého člověka. Ber to s nadhledem.... *3* *1* *5* *5* *4* -
-
Re: Re: Make Love Not War
Jasně, že to nemá cenu řešit.Ale když jsi v Německu na jejich koncertě,těšíš se na ně a pak se tam objeví šmejdi,kteří na ně hážou nebezpečný věci a vulgárně jim nadávají-to mi hlava nebere...a ochranka u vchodu dělá co?... *5* .Ty imbecilové dají peníze na to,aby pak v záchvatu imbecility házeli na zpěváky,co jim nikdy neublížili a na lidi kolem třeba flašky...taky jsem jednou dostala do hlavy *10* *9* *9*
-
-
-
DIVX Live at Loreley.
Ahojte, ľudkovia. Hoďte sem link aj na stiahnutie divx koncertu Live at Loreley (originál vyšiel ako VHS. *4* *3* *4* -
CD/VHS - originál, prodám
Prodám originál CD 130,-/ks:
- Christmas for all (94)
- Street Life (92)
- From Their Hearts (98)
Prodám orginál VHS 200,-/ks:
- Growin'Up: The Concert In East Europe (98)
- European Stadium Tour (97)
- Almost Heaven (97)
- Over The Hump (96)
Prodám plakát Almost Heaven
- rozměry: výška 87 cm, šířka 60 cm -
-
Je to sice dlouho ale mas jeste ty cd?
-
Re: CD/VHS - originál, prodám
Zdravím, měla bych zájem o CD "Christmas for all". Bylo by tohle CD ještě k mání? Dík moc. Zdíška
-
-
Kelly´s FOREVER
Já Kelly´s milovala. Bylo mi 14, když začala ta šílená Kellymánie v ČR, které jsem propadla. Teď je mi 26 a stále ráda vzpomínám jaké to bylo mít idol a někomu tak fandit. Bylo to moc fajn. Vzpomínám na to ráda. I teď si ráda pustím občas nějakou písničku.Celou sbírku fotek a všeho možného mám schovanou. Sice už je krabice pěkně zaprášená,ale zbavovat jsem se jí nechtěla.Jednou si ráda zavzpomínám.Vždy jsem měla heslo Kellyś forever :-) *3* -
VHS, CD... prodej
Ahoj, prodám originál CD = Christmas for all a Street Life. A originál VHS = Over The Hump; Almost Heaven a Growin'Up: The Concert In East Europe. V případě zájmu, dejte vědět na e-mail. Čauky. -
-
Re: VHS, CD... prodej
Ahoj JM máš ještě to CD Chrismas for all a Street Life? A za kolik? -
Re: VHS, CD... prodej
Tak už zmizelo CD Christmas for all... ostatní zatím platí... :-)
-
-
Jimmy
koukam ze Jimmy je slusnej nabijec *15*