Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosba

Ahoj Zdendo prosím tě jde mi stáhnou jen Angelo, ty starší odkazi co jsi sem dal, už jsou všechny promazaný. Mohl by jsi je prosím ještě jednou doplnit, nebo mi napiš na JackDason@seznam.cz. Budu moc rád
    • Re: Prosba

Když už sem dáváš svůj mail, tak dej takový, který existuje!!!!!!!! *10*
      • Re: Re: Prosba

Ahoj Zdendo omlouvám se vypadlo mi písmeno, správnej mail je JackDawson@seznam.cz. Ty odkazy mi prostě nejdou, píše mi to file no found, např odkaz na cd wow. Napiš mi kdyžtak prosím na maila
        • Re: Re: Re: Prosba

Už to tu písali veľakrát, máš si z toho odkazu odstrániť všetky prebytočné medzery, potom Ti to pôjde stiahnuť! Nedávaš pozor! Na týchto stránkach z nejakého divného dôvodu do odkazov na rapid nabiehajú medzery, ktoré potom znemožňujú súbor stiahnuť.
          • Re: Re: Re: Re: Prosba

Děkuji Ti za vysvětlení, mě to už nebaví stále opakovat, že toto fóru si dělá s příspěvky co chce a háže do odkazů mezery, jak se mu zachce. *4*
    • Re: Prosba

Ahoj, teď jsem si zkoušel mé odkazy a fungují všechny. Jelikož to mám na placeným Rapidu a to se nemaže. Napiš, prosím konkrétně který odkaz ti nefunguje. *3* čus Zdeněk
  • blog

ahoj lidi zkuste juknout na můj a mí kámošky blog o kelly family dištak nám tam i něco okomentujte :)
    a hlásněte v anketě :D http://kellyfamilylove.blog.cz/

*3* *1*
  • ALBA

zdarec lidi, nevíte kde by se daly sehant kellyovický alba.. jde mi hlavně o from their hearts a homerun... ale jinak i o starší.. nemyslím na stáhnutí, ale na koupi...
  • YouTube

Kdo vložil na You Tube příspěvky, je génius. Je to fakt super a vždycky najduněco nového! Je to už dlouho co jsem šílela po Kellys, ale mám pocit, že přišla doba, kdy se k něm vracím. Jsou fakt úžasný! Je spousta věcí, co se změnila. Jak u Kellíků, tak u mě, ale stále mají u mě v srdíčku svoje místo...Mějte se všichni moc fajn a nezoufejte, Kelly Family se ještě vrátí... Aspoň doufám! Toužím po návštěvě jejich koncertu v Praze. Vždyť my tu "sportovku" v Praze zase naplníme. Bohužel kontakty do Německa na ně nemám, ale spousta z Vás by to určitě dokázala zařídit.
    Tak čauky a já se zase někdy ozvu...
  • DVD Live at Loreley 1995

Zdravím všechny!Chtěla bych Vás poprosit, jestli nevíte, kde bych mohla sehnat dvd z koncertu Live at Loreley 1995?nebo klidně i kazetu...Opravdu moc ho sháním,ale bez úspěchu *9* Dejte mi prosím vědět na e-mail(kdokoliv) *4* Díky!
    • Re: DVD Live at Loreley 1995

Podívej se na můj příspěvek, tam je i toto DVD. *4*
  • Kelly Family

Prodám CD KF:Best of KF1,Growin'Up,La Patata 500,-ks *4* *14* *4* *1* *8* *15* *1* *4*
    Pro zájem pište na e-mail.

Tomáš
  • koncert

Tak jakej byl vcerejsi koncert Angela napiste nekdo kdo jste tam byli . Diky moc
    • Re: koncert

Ten koncert byl moc prííma , my jsem si ho s kámoška užily na 110% ale je pravda, že ne kadžá chvíle se mi vybavuje *5* *1* ale letošní photo se mi taky moc nevyvedlo *3* ale za to bylo mnohem víc zážitků. Docela mě mrzí, že ten další bude v divaldle, páč nevím jestli tam se můžem takhle rozjet *7* mno uvidíme a necháme se překvapit *3*
    • Re: koncert

Ahoj, já tam byla, bylo to bomba, během zítřka by se měly na mém blogu objevit fotky nebo reportáž, případně obojí, taže,..s ekdyž tak mrkni *4*
  • kelly family

Kdo prodá DVD HOMERUN,za kolik?Pište na můj email. *3*
  • Crisis

Nevíte někdo kde bych mohla stáhnout Crisis? Vím, že je to stará písnička, ale objevila jsem ji teprve nedávno a moc se mi líbí. Dííík za odpovědi *4* *4*
    • Re: Crisis

Ahojky, no já mám písničku Crisis v pc, tak jestli chceš, tak ti ji můžu poslat na mail.
      • Re: Re: Crisis

prosím pošlete mi také písničku CRISIS.děkuji moc petra *3*
      • Re: Re: Crisis

Děkuji....mám tě na Skype, jestli si to ještě pamatuješ....
        • Re: Re: Re: Crisis

Jasně, že jo, ale mně teď skype blbne, tak musíš chvilku počkat, než to spravím.
          • Re: Re: Re: Re: Crisis

Jasně *3* *3* *3*
  • Fan

Ahojte fans, nenajden sa nejaky cloviecik zo Slovenska, konkretne z Kosic, alebo jeho okolia? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší