-
CD / DVD na predaj.
Čavte. Mám nejaké DVD-čka od Kelly Family na predaj, ale žiaľ, iba na Slovensku (dobierka do Čiech je hrozne drahá). Ak sa tu nájde niekto zo Slovenska, kto by chcel nejaké DVD-čka alebo CD-čka kúpiť, nech sa mi ozve na mail: monikakoln@centrum.sk *3* -
Kathy Kelly
Ahoj, shanim mp3 od Kathy Kelly. Nejlepe The Best Of Kathy Kelly. Pls napiste odkaz kde bych to mohla bez problemu stahnout. Libi se mi jaky ma kathy hlas. Jinak na Kellyovi taky rada vzpominam *4* *4* -
Hampejz
Zdravím všechny nadržený holčinky bez hudebního sluchu a dobrého vkusu. *14* -
-
Re: Hampejz
víš kam jdi jo??? *13* -
-
Re: Re: Hampejz
vydrýsku, nehádej se s ním..ono to nemá cenu...nad lidsou blbostí nezvítězíš...kašli na něj, ono ho to přestane bavit..... *3* *3* *14* *14*
-
-
no zase nákej primitiv...vlezl kam neměl..nechápu proč to ty lidi dělaj..no jo že se ptám...žijeme v čechách a tady to asi fakt jiný nebude *9* -
Kde si sebral to, že nemáme hudební sluch?? Já už 5 let zpívám a 8 let hraju na klavír, 2 roky na kytaru a to se bez hudebního sluchu dost dobře nedá,a le t je jedno........mimochodem, co posloucháš ty?? *4* *4* -
-
Nenechaj sa vyprovokovať, uraziť nás môže iba inteligent a nie primitív *3* -
-
Re: Re: Re: Hampejz
Přeně tak.... *1* *1* Já jsem úplně klidná..takovej ma*or mě nerozhází *14* *14* *14* *14* a Paddy 4ever!!
-
-
Ten už se tu asi neobjeví... Aspoň doufám! *16*
-
-
-
TRIČKO-MIKINA
Zdravím,sháním jakékoliv oblečení s Kelly Family,trička,mikiny...díky -
-
Mám černou mikinu ;) ale nedááám!
-
-
Prodám KF věci
Prodám věci s KF hl VHS (nektere jednou,jine vubec nehrane), sala, trika... seznam poslu na mail. Hezky den Lenka -
-
Re: Prodám KF věci
Bolo by to ešte aktuálne?mala by som vážny záujem.ďakujem
-
-
Angelo Brno
Ahojky koukněte ne net na regionální zprávy RTA jižní Morava 15.10 2007
Je tam záznam z Brna. -
Reklama
se omluvuju předem, ale když je to zadarmo *14* tak si sem hodím reklamu svému bločku: blessedmary.blog.cz - nejen o Kellycích, Páddínkovi *3* děkujíí a budu se na vás těšit. A nehádejte se pořád *13* není to hezký pusinky *4* -
-
Re: Reklama
Díky,my se podíváme *3* .Nikdo by se tu nehádal,nebýt těch indiviuí *9* .
-
-
Ahoj, zdravím všechny KF fans! Mám na prodej spoustu věcí ... originál CD, VHS, singly, MC kazety, spoustu fotek, original klíčenku, nahrané VHS i DVD s koncertama. Pište si!!!
-
-
Ahoj. Máš stále ještě něco o Kelly Family? Pokud ano, napiš prosím na Drahocam@seznam.cz
Děkuji moc. Zdenka *14*
-
-
Dobrý den.
Sháním cokoliv s tématikou Kelly Family. Přišla jsem o většinu své sbírky a tak se snažím jí obnovit. Jsem jejich fanynka ještě od dob, kdy v ČR nebyli známí a já jako maličká dostala MC kazetu od Německých známých. Moc prosím, ozvěte se na Drahocam@seznam.cz budu Vám nesmírně vděčná. Děkuji Zdenka -
Hledání odpovědí
Ahoj, vůbec nechápu systém tohoto bloku. Když si totiž chci přečíst odpovědi, či dotazy na mé příspěvky, tak abych prolistoval všechny stránky. Tak se také stává, že zde najdu třeba dotaz starý 2-3 měsíce na 6. stránce a Vy si pak můžete myslet, že na Vás třeba kašlu. Nevím, co s tím udělat,nejlépe asi bude psát přímo na mail. Na normálních fórech mě vždy přijde zpráva, že tam je nový příspěvek a hned jej najdu, tady je neustálé hledání. Tak zatím ahoj
*3* -
-
Re: Hledání odpovědí
Tak jedině chodit někam jinam na fórum. Mě taky nějak extra tohle fórum nevyhovuje.
-