-
ahojda
AHOJDA LIDI CO POSLOUCHATE KELLYS TAK JSEM POSLECHLA NEJAKE TY JEJICH NOVE SONGY A TEDA ZDA MAM BYT HODNE UPRIMNA TAK TO UZ NENI CO TO BYVALO CHYBI TAM TA JEJICH STAVA.ASPON PODLE NEHO NAZORU SI TAKY NYSLIM ZE ZA 10 LET UZ O NICH NIKDO SKORO VEDET NEBUDE.A TO JE SKODA,VITE SAKRA PROC SE ROZPADLI NIKDE TO SKORO NENI MEDIALIZOVANY.KDE BYLA TA HLAVNI PRICINA.NEKTERI S TOHO OBVINUJI KATHY A NEKDO ZAS PADDYHO A DOKONCE I ANGELA TAK KDE JE PRAVDA??? -
-
Re: ahojda
no nemyslím si , že jeto něčí chyba ti lidičky jen zestárly a už bylo horší se domluvit co vlastně chtějíjako celek tak šel každej svojí cestou *3* Nikdy konec nebo rozpad neohlásily tak to prostě ani já neberu *4* ale myslím si že odedne kdy odešel Paddy šlo všechno do kopru *9* zažila jsem hodně koncíku sním a pak i bez něho a po jeho odchodu tam zbyla dost velká prázdnota která nešla anikdy nepujde zaplnit...on tam prostě chybí a myslím že si toho byli i ostatní vědomi.....ale pro mě jsou to lidičky který moc obdivuju páč toho dokázaly fakt hodně a tvrdě si to vydřeli a vždycky jim za to bude patřit můj oébdiv *14* -
Re: ahojda
Podle mě za to může jeho milovanej papínek, protože si z vlastních dětí udělal továrnu na peníze........Paddy a Barby jsou z nich nejcitlivější, a taky kde skončili, že..... *13* *13*
-
-
true love
Kdo zpívá písničku true love? -
-
Re: true love
Joey
-
-
písničky
Ahojky, nevíte, na kterých stránkách si můžu stáhnout písničky never gonna break me down a mystic knight? -
-
Re: písničky
aHOJDA LIDI TAKY DLOUHO POSLOUCHAM kELLY FAMILY SISE JE MI O NEJAKYCH 10 LET VÍC ALE TO NEVA TAK A TED K VECI NEKDE JSEM CETLA OD NEJAKY FANINKY ZE BY MEL BYT PADDY PO SMRTI KDYZ JSEM SE JI NA TO CHTELA ZEPTAT PO EMAILU TAK TO ANI NESLO ODESLAT MOC SE MI TOMU NECHCE VERIT TO JE ZASE NEJAKY ATAK NA KELLYS??POKUD VIM TAK JE NEKDE V KLASTERE NEE -
-
Re: Re: písničky
No vzhledem k tomu, že se před týdnem objevil v Medjugorje, kde zpíval, mluvil k lidu, dokonce i poskytl rozhovor, tak pokud ho někdo za ten týden nezabil, žije*1* jenom pro zajímavost:už to není Paddy Kelly, ale bratr John Paul Mary, jak se teď nechal přejmenovat.... -
-
Re: Re: Re: písničky
Diky za info.Tak koukam ze to s tim klasterem mysli vasne co skoda ho ponevac takovi pekny kluk hi no nic hlavne aby tam nasel co hlada.Jen aby to nebyla nejaka ta sekta.A co rodina snad je snima v kontaktu nevis??Ze by se na nej vykaslal i Angelo??A kterym spousta roku prozil?? -
Re: Re: Re: písničky
nesouhlasím s jeho rozhodnutím, ale vzhledem k tomu, že je to jeho ži¨vot a my ho nemůžeme žít za něj, jen do toho. -
-
Re: Re: Re: Re: písničky
NO JÁ MYSLÍM, ŽE S JEHO ROZHODNUTÍM NESOUHLASÍ SNAD NIKDO... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: písničky
Třeba nikdo neslouhlasí, ale pokud je to jeho volba a je šťastný tak mu to neberme!!! On sám je za sebe zodpovědný a my nemáme právo : "mu do toho kecat" :)
Ať je šťastný *4*
-
-
-
-
-
-
?
Nevíte někdo kde teď bydlí Kellyovci? Odstěhovali se do Dánska, ale které město? -
-
Re: ?
a Francie -
-
Re: Re: ?
A barby neznámo kde.... *4*
-
-
Re: ?
Köln
-
-
hladam
Kto by daroval alebo predal nieco o Kellys?
Hladam hlavne fotky, postery, clanky. Stare i nove veci. Dakujem! -
-
Re: hladam
Ahoj...
mam nejake videa a kazety od kellys a este aj postery pohladnice atd....vsetky su starsie...
...ak mas este zaujem napis mi na mail vsetko darujem...staci ked zaplatis postovne...
...barbicek
-
-
Info
Zdravím všetých fanšikov Kelly Family. Zháňam album In exile od Paddyho. Nevie mi niekto poradiť kde ho zoženiem?? BOhužiaľ u nás na Slovensku je dávno stiahnutý z predaja a neviem kde už mám hľadať.. Ďalej ešte zháňam noty na klavír k niektorým piesňam od Kellys. Neviete mi daj nejaký tip na koho sa mám obrátiť?? Moc ďakujem a prosím napíšte mi odpoveď na môj mail. tanierik11@azet.sk -
Sbirka o K.F.
Ahoj lidi,nemate nekdo zajem o plakaty, samolepky a clanky o K.F.?Za postovny poslu vse co o nich mam!PS Dospela jsem *1* -
-
Re: Sbirka o K.F.
No, já jsem sice ještě nedospěla *15* *15* *15* , ale za to jsem Kellys v době jejich největší slávy nezažila a mám je stejně ráda jako kdyby ANO a nic se na tom nezměnííí... -
-
Patty na solové dráze
http://www.patricia-kelly.com/ -
-
Re: Patty na solové dráze
Nebůj, ona na tý sólo dráze moc dlouho nevydrží *13* *4* kdo by tu machnu chtěl poslouchat *5* -
-
Re: Re: Patty na solové dráze
My.......... *3* *3* *14* *15* -
Re: Re: Patty na solové dráze
*13* -
-
Re: Re: Re: Patty na solové dráze
*1* jj *1* *15*
-
-
-
-
-
dík já jsem taky dospěla a bohužel i když Kellys Miluju *14* oblepovat pokoj už nebudu *1* to se radši pojedu podívat na živí Kellys *1* -
To my jsme tady dospěli už všichni a většina jsme mamimky, ale to nemění nic na tom, že Kellys jsou stále skvělí lidé a dobří hudebníci a že je nepřestanem mít bezdůvodně rádi...
Takže já bych napsala tohle: Kelly family miluju, PS:Dospěla jsem *1*
-
-
Crisis
Nevíte někdo kde bych mohla stáhnout Crisis? Vím, že je to stará písnička, ale objevila jsem ji teprve nedávno a moc se mi líbí. Dííík za odpovědi *4* *4* -
-
Re: Crisis
Ahojky, no já mám písničku Crisis v pc, tak jestli chceš, tak ti ji můžu poslat na mail. -
-
Re: Re: Crisis
prosím pošlete mi také písničku CRISIS.děkuji moc petra *3* -
Re: Re: Crisis
Děkuji....mám tě na Skype, jestli si to ještě pamatuješ.... -
-
Re: Re: Re: Crisis
Jasně, že jo, ale mně teď skype blbne, tak musíš chvilku počkat, než to spravím. -
-
Re: Re: Re: Re: Crisis
Jasně *3* *3* *3*
-
-
-
-
-
Jimmy
koukam ze Jimmy je slusnej nabijec *15* -
ANGELO
ANGELO KELLY BUDE V PRAZE V RETRU 22.11.!!DORAŽTE VŠICHNI!! -
-
Re: ANGELO
a přidávám že Kathy Bude 10.10.2008 v Plzni a 11.10v Brně doražte taky všichni *14* -
Re: ANGELO
Je ten termín 100%?Okud to víš,že bude koncertovat v Praze? -
-
Re: Re: ANGELO
je to 100 procent. Má to na stránkách Angelo a taky mi to od něho přišlo na mail!Takže Hani jedeeeeem. Lístek už mám! -
-
Re: Re: Re: ANGELO
jasně že jedem!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ANGELO
joooo jedem už mám i Lístek *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ANGELO
Lístek ještě nemám, na to ještě času dost, ale už se chystám...... *14* *14* *14* *14* *3* *3*
-
-
-
-
-