Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dotaz

Ahojky lidičky neví někdo z vás jestli nebudou Kelly´s koncertovat v létě třeba v Gymnichu nebo někde v Německu??? Moc moc díky za info
    • Re: dotaz

Jsně že budou..mrkni na oficky, už je tam i datum Gymnichu......tučím, že je to v září....já se nechystám, tajže přesně nevím.....
  • klip Mama

No lidi, po dlouhé době jsem si pustila klip Mama a už po pár vteřinach jsem se rozbulila jako želva *9* A když jsem si přeložila text, tak jsem málem vytopila místnost *9* *9* možná je to tím, že mám zrovna chytit krámy, to jsem taková přecitlivělá a rozbulí mě snad všechno... *4*
  • Dotaz

Ahoj, chtěla bych se zeptat zde přítomných fanoušků i antifanoušků The Kelly Family, jaký názor máte na rodiče Kellyových - na otce Dana a jeho ženu Barbaru.
    • Re: Dotaz

jako teď dobře nevím, co chceš slyšet.........O Barbaře trochu nevím, co si mám myslet, pže přivést na svět ještě jedno dítě, když věděla, že je smrtelně nemocná...........svým způsobem to byla ale výjiměčnážena....a jsem ráda, že si to poslední nenechala vzít, pže to bysme neměli Angina...... *14* *14* A papa Kelly ........... bněkdy zbytečně dost tvrdej, ale zase na druhou stranu, ne že by to Kelly´s uškodilo.............. *3*
      • Re: Re: Dotaz

no co si myslím o rodičích kellyku???Pro mě byli vyjímeční lidé páč nam splodily vyjímečný lidičky a jen mě mrzí že takových lidí jako jsou Kellys neni víc *9* Myslím , že Barbara...byla hodný člověk a mám takovej pocit že zjistila tu nemoc až když byla z Angelem těhotná je pochopitelný že ho dát prič nechtěla a v tý době nebyla zrovna doba kdy se chodilo na potraty.... *9* No a co se týče Otce Dana...myslím že jím hodně diktoval co maj dělat...co maj nosit co hrát ...no nevím až po jeho smrti si mohli dělat co chtěli *3* ale jinak si nemyslím že je nijak využíval měli ho rádi a je krásný jak se o něj starali *14*
        • Re: Re: Re: Dotaz

Na potraty se chodilo už za dob mé prababičky, která ho prodělala, takže vím o čem píšu. *5* To že tam Barbara nešla.., no myslím si, že v tom hrála asi velkou roli nějaká náboženská víra *4* Při Angelovi asi stál anděl strážnej, že se narodil jako zdravý dítě *3*
          • Re: Re: Re: Re: Dotaz

Na potraty se chodilo, to je pravda. Taky lidi vymýšleli různý fígle jak vyvolat potrat uměle, ale kdysi ty "provedený" potraty byly hrůza a děs a hodně žen potom "přinejlepším jen" nemohlo mít děti ....

Jasně že se na potraty chodilo, jenže.....takhle - já osobně bych si to nelajsla.........ale že při Anginovi stáli všichni svatý, pže nemá žádný vážný zdravotní problémy, to je fakt. Celá rodina je silně věřící, to beru, jsem taky, jenže......Dan ..trochu nevím co si o něm mám myslet...každopádně si myslím, že ho měli jeho děti rády. A navíc sinemyslím, že yb Barbara Ann nevěděla co dělá. Byla to silná žena, která když si něco umanula, takto udělala - a myslím, že i kdyby se Dan stavěl na hlavu, nic na tom nezmění.
      • Re: Re: Dotaz

Ahoj, no víš, já si o tom jejich tatíčkovi myslím, že to byl takový novodobý otrokář.. Barbaru využíval jen jako takovou věc, která mu rodila jedno dítě za druhým a makala až se z ní kouřilo a děcka mu udělaly slávu a vydělávaly peníze *9* A on byl takový macho, který je všechny řídil. TO JE HNUS! *16*

Amber,plně s tebou souhlasím!!!!!Kellys sami uvedly,že žily jako zajatci vlastní slávy,a že to bylo hrozné období.Tam šlo o velký prachy a sám papa Kellys řekl,kdo odejde-nedostane nic.Věřící neuznávají antikoncepci tak proto mají tolik dětí.A navíc oni to s tou vírou nijak nepřeháněly,když jim občas uklouzlo sprosté slovo a proč Paddy zpívá o vlastní sebevraždě,myslím,že spoustu věcí kolem Kellys byl od Dana jenom pouhý reklamní tah na zvýšení prodeje alb a tudíž většího zisku.Milagros jsi naivka a dost mě tvé odpovědi baví,ale omlouvá tě jenom věk.Nemaluj si toho tolik o Kellys,jsou to stejně stejní lidi jako my,nejsou to bozi a čůrají stejně jako ty tak o nic nejde.Fakt mě dost bavíš,díky,mám hned hezčí den. *1* *1* *5* *5* *4*

A ty mě zase docela bavíš svými "velmi pravdivými " informacemi o Barbyiných a Johnových dětech...vyloženě si musíš vymýšlet, že?? *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Bla bla bla

Promiň, ale na mě působí Danny Kelly jako nějaký sektář. Barbara byla pouze naivní žena, která podlehla. A děti to odnesly ze všeho nejvíc /viz. Barby/ *8*

myslím, že kdyby Barbara děti nechtěla, tak by je neměla - navíc si musíš vzít, že celá The Kelly family je silně věřící, takže je celkem logocké, že maj hodně dětí. Kamarádky rodina je taky silně věřící a má 6 sourotenců - tkže to z toho trochu vyplývá. Dětičky mu peníze vydělávaly, to je pravda, ale nemyslím si, že by z toho nějak těžil........pořád si myslím, že i přes ti slávu zůstali normální lidi. *4*
  • :-))))

*1* Je to poznat na první pohled, že vás nerozhazuju slípky *1* *15* Číst si vaše příspěvky, to je prostě požitek *3*
    • Re: :-))))

jak já se vždycky u těch tvých velmi inteligentních příspěvků ze srdcě zasměji...jsi ubohej.... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: :-))))

Umíš psát i něco jiného než "jsi ubohej, jaké máš vzdělání apod.? *1* To Tě nenaučili mluvit? *15*
        • Re: Re: Re: :-))))

Já ti napíšu něco jiného. Jednou si to přečteš a snad si uvědomíš jaký si byl i...t. Pak sem zase přijď *1*
        • Re: Re: Re: :-))))

Narozdíl od tebe naučili.......jenže s takovejma pařezama jako ty se nebavím... *5* *5* Nemám to zapotřebí *4*
          • Re: Re: Re: Re: :-))))

Ty mě vážně vzrušuješ svou inteligencí *13* Dodrž prosím to, co si teď napsala *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :-))))

Teď tě asi zklamu..nejsem jediná, koumu lezeš na nervy..... *5*

Proč jiný podpis Mili *1* *15*

Přestaň tu prosím prudit a hleď si laskavě svýho. Unavuje mě se tady s Tebou zabejvat... Jdi si prudit jinam, nebo si zalez někam mezi svý.
              Od srdce díky!
  • Hampejz

Zdravím všechny nadržený holčinky bez hudebního sluchu a dobrého vkusu. *14*
    • Re: Hampejz

víš kam jdi jo??? *13*
      • Re: Re: Hampejz

vydrýsku, nehádej se s ním..ono to nemá cenu...nad lidsou blbostí nezvítězíš...kašli na něj, ono ho to přestane bavit..... *3* *3* *14* *14*

no zase nákej primitiv...vlezl kam neměl..nechápu proč to ty lidi dělaj..no jo že se ptám...žijeme v čechách a tady to asi fakt jiný nebude *9*

Kde si sebral to, že nemáme hudební sluch?? Já už 5 let zpívám a 8 let hraju na klavír, 2 roky na kytaru a to se bez hudebního sluchu dost dobře nedá,a le t je jedno........mimochodem, co posloucháš ty?? *4* *4*

Nenechaj sa vyprovokovať, uraziť nás môže iba inteligent a nie primitív *3*
        • Re: Re: Re: Hampejz

Přeně tak.... *1* *1* Já jsem úplně klidná..takovej ma*or mě nerozhází *14* *14* *14* *14* a Paddy 4ever!!

Ten už se tu asi neobjeví... Aspoň doufám! *16*
  • CD / DVD na predaj.

Čavte. Mám nejaké DVD-čka od Kelly Family na predaj, ale žiaľ, iba na Slovensku (dobierka do Čiech je hrozne drahá). Ak sa tu nájde niekto zo Slovenska, kto by chcel nejaké DVD-čka alebo CD-čka kúpiť, nech sa mi ozve na mail: monikakoln@centrum.sk *3*
  • DVD Kelly Family

Ahoj sháním dvd Kelly Family, hlavně ty neoficiální. Hodně mě zaujalo Live in Wien z roku 1995. Jestli to někdo máte, nebo cokoliv jinýho, dám za to cokoliv. Děkuju za reakci
    • Re: DVD Kelly Family

Hmmm taky bych brala...nebo náký dvd z jeho posledních solových koncíků:)
  • kelly family

lidi znovu vás prosím,abyste se koukli na blog www.kellysdreams.blog.cz .jde o to oživit fanoušky kelly family.a tak když nás bude víc kellys sem budou jezdit časteji a všecí. prosím kouknite se na článek interwiew2 .komu na kellys aspon trochu záleží
  • prosím prosím

Ahoj všichni!mám velkou prosbu!Nedávno mi vykradli auto a z něj i skvělé album la patata a z homerunu jen home!Našel by se tu nějaký dobrák,který by mi to vypálil a posla?Samozřejmě zaplatím!Dík Čau
    • Re: prosím prosím

jé já to mám klidně pošlu:) *3*
      • Re: Re: prosím prosím

No to je fajn!A mohla bych se s Tebou nějak spojit?Momentálně mi nefunguje mail,moje tel č. je 724 807 969,na prozvonění zavolám zpět!!!Dík moc
    • Re: prosím prosím

To by mě jeblo!!!!! Lidi jsou strašný prasata....
  • tour 97

A nemá někdo prosím celý nesestříhaný záznam koncertu Kelly Family ze skvělého stadionového turné z roku 1997? Mám jen european Satdium tour,ale moc bych si přál celej koncert. Je to můj velkej sen
    • Re: tour 97

Já nemám ani to..... *9* *9*
      • Re: Re: tour 97

Ale děkuju moc za reakci.krásná přezdívka *5*
        • Re: Re: Re: tour 97

Díky..... *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: tour 97

Ty asi nemáš moc velkou slovní zásobu, že? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit