-
Angelo
Ahojky! Nevíte nějaké novinky o Angelovi a jeho koncertu v dubnu?Doufám, že to klapne!Nemůžu se dočkat. A nevíte taky něco o Barby? -
-
Re: Angelo
Ahojky! Novinky pro Tebe nemám, ale mám na Tebe jednu otázku: Nejsi náhodou Veronika Zálišová? Doufám, že sem brzo nakoukneš a odpovíš mi.
Papa a dík... -
-
Re: Re: Angelo
Ahojky, musím tě zklamat, ale já nejsem ta Veronika, kterou jsi čekala. Jsem z Frýdku *9* -
-
Re: Re: Re: Angelo
Opravdu někdo z Frýdku? Nemůžu uvěřit, že někdo v mém okolí má taky rád Kellys!! Kdybys někdy měla čas, tak napiš...fakt jsem v šoku...někdo ve Frýdku má rád Kellys... *3* -
Re: Re: Re: Angelo
To nic, jen jsem to zkusila. S touhle Verčou jsem si totiž kdysi psala...
-
-
-
-
kellys
lidičky kellys jsou ti nej! a nechápu,jak je nějakej inteligent může urážet.. *8* -
Nebereme urážky
Přesně tak Vydrisku 83 jwn jim to pořádně nandej. Kdo o Kelly Famili nic neví, tak ať je neuráží.
Nemáte náhodou někdo to nejnovější CD na vypálení? Nemusí být original. Moc o to stojím... Díky. Pište mi na mail.
papa Silva -
Homerun
Ahojky všichni.Nemáte někdo Homerun dvd na vypálení?Klidně koupím!!!Prosím!! *9* -
-
Re: Homerun
já mám ale neni to origoš jestli ti to neva *3* -
-
Homerun DVD
Ahoj vydrísku!
Mužu si u tebe nechat vypálit dvd HOMERUN,kolik bych zaplatil za vypálení,napiš mi na email.Tomáš -
-
Re: Homerun DVD
tome můžeš...pošli jen cd prázdný...a hned pošlu zpět....Katka Vydrová,Americká 1311,Stříbro 34901 -
-
Re: Re: Homerun DVD
Ahoj vydrýsku!
Mám toto:imation DVD+R 8x
4,7GB-120 min
Napiš na můj mail ještě dnes,atˇ to můžu zítra poslat
Tomáš -
-
Kelly
Ahoj vydrýsku!!
Děkuji ti za dvd HOMERUN,v sobotu si to vyzvednu na poště a pustím si ho.Snad to půjde.Tom
-
-
-
-
-
-
OH MY GOD
Jezis nejvetsi sracka pdo sluncem, je to jako eva a vasek v americe... omg *8* -
-
ach jo
víš co???já ti dám že je to sračka!!!!!!asi neznáš jejich hudbu tak laskavě sklapni!!!kelly family jsou ti nej na světě! *4* -
Re: OH MY GOD
Oh my god - je to ta nejlepší hudba pod sluncem *1*
a ostatní závistivci jen záviďte, bo nic lepšího není ... *5* *5* -
-
Re: Re: OH MY GOD
Naprosto souhlasím...lepší skupinu nikde nenajdete.....
-
-
nej skupina
Ty co jsi psal(a)že nejlepší skupina na světě Kelly Family jsou sračky,tak jsi sračka ty.Urážíš a nevíš co píšeš.Jdi se vysrat. -
-
Re: nej skupina
Doufám, žes pochopil, že já Kellys hájím. To nějaká lulu měla nějakej problém... Já Kellys nedám...
-
-
Hle pokud chceš prudit jdi jinam....tady nejsi Vítán na urážky tady nikdo neni zvědavej....a kord když nic nevíš jo???takže v klidu poslouchej si tvoje věci a nás nech na pokoji... *13* -
-
hovado -
Vydrysku, skvěle jsi to uhrála. Mě tohle vždycky naštve. Tak proč sem leze? Jenom aby prudil/a...
-
-
Nekomentuj to co neznáš. Bůh ví, co za sr... posloucháš ty...
-
-
kelly family
Kdo prodá DVD HOMERUN,za kolik?Pište na můj email. *3* -
Kelly Family
Ahoj lidičky!!
Kdo by koupil tyto CD:LA PATATA,GROWIN'UP,BEST OF-500,-ks.MC:ALMOST HEAVEN,BEST OF 2,THE BONUS-TRACKS ALBUM-100,-ks.
*4* *4* *4* -
-
Re: Kelly Family
Ahoj hele ty by si mi prodal Bonus track album a Best of 2 kazdy za 100,-?Prosim odpovez bych mela zajem dekuju
-
-
Kellys
Ahojky, jsem ráda, že ještě existujou lidičky, kteří Kellíky úplně nezavrhly. :) Taky jsem kdysi bývala veliká fanynka. I dnes když si pustím jejich video nebo CD,tak mi běhá mráz po zádech. Prý stále ještět koncertujou?? Mám ještě doma několik stovek starých fotek, plakátů apod. kdyby jste některá měla zájem, prodám. Jsem z Prahy. -
Kelly fans
Ahojky všichni!
Zajímalo by mě, jestli v Praze zbyly nějaký Kelly fan. Co jsem tak zkoumala, tak jsou všechny z Brna, Ústí nad Labem apod. Takže pokud jste někdo z Prahy a máte zájem si pro začátek mailovat, písněte na můj mail.
Zatím páček, Andrea -
-
Re: Kelly fans
Andy já jich tám znám Pár:) *3* a docela dost často tam jezdím:) -
-
Re: Re: Kelly fans
Ahojky Vydrysku!
Tak až budeš v Praze dej vědět. Mohly bysme se sejít...
-
-
-
Lidi
Haloo lidi, napište někdo něco!Nemáte žádné novinky?? *9*