-
Nutně sháním nová CDs
Ahojte lidičky,
už je to pár let, co se mi má milovaná skupina Kelly Family vytratila z dohledu, ale naštěstí ne z povědomí. Vzhledem k delšímu pobytu v zahraničí jsem se nedostala k žádným informacím o nich. Nedávno jsem ale objevila pár songů na netu a byla jsem nadšená. Krásně jsem si zavzpomínala a znovu mě to zahřálo u srdíčka. Proto budu vděčná komukoli, kdo mi nabídne (za přijatelnou cenu-lze se domluvit) pro mě "nová" CD: La Patata, Homerun (netuším, zda existuje 1 či 2), Hope a hlavně In Exile. Budu vděčná za jakékoli info (prodej originál. nebo vyp. CD, popř. jak a kde to lze stáhnout). Předem děkuji všem za pomoc, těším se na nabídky na mém mailu. Mějte se krásně, páček. -
-
Re: Nutně sháním nová CDs
Ahoj!Máš ještě zájem o cd kelly family-la patata?Já bych ti ho mohl orodat za 500,-kč, pokud ho chceš tak se ozvi. *4* -
Re: Nutně sháním nová CDs
Ahoj Zuzko! Já jsem taky znovuobjevená fanynka Kellys. Zatím polovinu La Pataty jsem si stáhla z i-legálně.cz. Polovinu protože jsem neměla dostatek bodů... Sbírám body z coca coly a ty se dají použít právě na i-legálně. Ale jestli nejsi přívržencem coly, můžeš si to na i-legálně i nomálně koupit. Ale s tím už Ti neporadím, ale určitě se tam podívej a dej vědět...
Pa, Andrea -
-
Re: Re: Nutně sháním nová CDs
Ahojky, Andrejko,na ty stránky jsem se koukla, ale moc mi to nepomohlo. Nesbírám body a ani si to tak draze nechci kupovat. To u ž mi to vyjde levněji, když si to objednám z Německa.Děsný, jak jsou u nás CDs drahý. Takže sháňka pokračuje... Ale i přesto díky za snahu. Teď" však k něčemu jinému. Velice mě těší, že tady nacházím spoustu "znovunalezených" fanoušků. Já je znám od svých 14, takže to už je nějakých 11 let. Myslela jsem, že jsem jediná, kdo se Kellys na pár let přestal věnovat "na plný úvazek", ale jak vidím, nejsem. Je zajímavé, že teď se nějak ta vlna fans "ze staré gardy" vrací.Ani jsem totiž nedoufala, že nás ještě tolik je. Moc mě to těší!! Já mezitím prodělala několik životních změn, teď studuju, ale jako asi všichni pořád doma opatruji poklady ze své drahocené sbírky. Nedávno jsem byla nucena ji prohrabat, což se neobešlo bez několikahodinového rozjímání a vzpomínání. Byla to krásná doba! No nic, vidíš Andry, nejsi sama, kdo rád píše romány. Já se prostě jednou větou nevyjádřím a už vůbec ne o Kelláčcích. Tak se višchni mějte, zdarec, Zuza. -
-
Re: Re: Re: Nutně sháním nová CDs
Ahoj Zuzko! Je pravda, že nic levnýho to není, ale když už jsem jen tak ze zvědavosti ty body nasbírala, tak proč je nevyužít? Normálně za kačky bych to asi nekupovala. Ale jak jsem zjistila, CD Kelly Family, ani Paddyho, Angela, nebude jednoduchý sehnat. Asi fakt jenom přes to Německo. Je pravda, že už dlouho plánujeme s rodinkou výlet do Německa. Objednávat přes net se mi to nechce už z jednoho prostého důvodu: němčina není můj jazyk. Když to někde seženu, určitě dám vědět.
Tak pa, zase písnu, Andy
*8*
-
-
-
-
Angelo
Tak Angelo má v plánu v dubnu navštívit opět ČR. Není on úžasnej...?
Jedinej s kellys,kdo má ještě rozum a nezanevřel na nás!!!!!!§ *4* -
-
Re: Angelo
Angelo bude v čr::kdy ??napiš mi na mail please -
Měla by to bejt Praha Lucerna-Mucic Bar Nééé??no jen aby to klaplo...už sem pěkně natěšená tetka *3* *1* -
Ahoj, to jsi mě hned po ránu potěšila!Jestli opravdu přijede, tak to bude super!!Odkud to víš?Brno bylo super, myslím , že tam jezdí nejvíc fanoušků, protože to mají blízko z Prahy i z Ostravy i ze Slovenska se to dá, tak doufám, že to bude zase tam.Těěěěšššííímmm se!Dík za zprávu -
Čauky! Tak to je celkem fajn zpráva. Kdyby to bylo v Praze, bylo by to úplně ideální... Jenom bych je ráda ještě někdy u nás (v ČR) viděla všechny dohromady (nebo ten celej zbytek)...
Páčko
-
-
Ahojky
Ahojky Holky stavte se někdy na forum na lidé.cz Kellys...Paddy,Angelo,Patricia....nebo na Kelly Chatu *1* zatím zase se zastavím:) -
MAMA
To jsem zase já... Mám jenom krátký dotaz: Z jakého alba je skladba Mama? Předem dík! Andy -
-
Re: MAMA
Ahoj, Mama je z alba The best of the Kelly family 2. -
-
Re: Re: MAMA
Čauky! Veroniko, díky za info...
-
-
-
Ozvěte se!
Ahojky! Taky jsem si dopisovala se spoustou holek a když jsem se pokoušela obnovit dopisování, už se mi neozvaly... Je to škoda. Tak teď bych byla ráda, jestli máte zájem, a bydlíte v Praze a máte v plánu navštěvovat koncerty a srazy v Praze, dejte vědět na můj mail...
Zatím se mějte fajn. Páčko Andy *3* -
-
Re: Ozvěte se!
ahoj,,, jafně měla bych zájem,, kellys se mi ztratili z dohledu je to taky už pár let,, spousta lidí na ně zanevřela ale já sem tu pořád,, na sratíky a tak se ráda k tobě připojím.. :) kdyžtak písni na maila.. *1* -
Re: Ozvěte se!
Ahojky,já jsem kousek od Prahy a jestli si chceš psát tak se ozvi na mail.
jsem Kell fan 10 let. -
-
Re: Re: Ozvěte se!
Ahojtě! Po prvním přečtení jsem měla pocit, že Ti je 10 let. Ale chci se ujistit, jestli jsem to dobře pochopila: Jsi 10 let fanynkou, je to tak?
A kde bydlíš? Stačí okres. Já totiž nejsem rodilá pražanda. Taky pocházím z "mimoprahy"(konkrétně z okresu Praha-západ). A dá se říct, že už jsem fanynkou Kellys taky těch 10 let. Je pravda, že po tom, co jsem skončila učňák, našla si přítele a narodila se nám dcera jsem Kellys zanedbávala a až teď se zase po delší době vracím do starých kolejí. Musím uznat, že to se mnou celkem lomcuje.
Tak pro dnešek končím, ty příspěvky ode mě jsou asi nepřehlédnutelný, co?
Já prostě potřebuju o těchhle věcech s někým pokecat... Tak sorry, jestli Vám to vadí. Andrea *8*
-
-
-
Klidně pošlu:)
Ahojky...kdo chcete klidně fotečky počlu není problém:)písněte na mejíka...a napište mi icq:)..ten Koncert byl vážně Boží:)Jinak taky scháním holčiny co byly stály v Brně předemnou venku...Jena byla Bára...a druhá..no to mám výpadek...každopádně já Báře šla pro Pívo:)Tak se mi dyštak ozvěte:)Zatím pápá *3* -
Koncert Angela
Čauky!Tojsem zase já. Jak je patrno z minulého příspěvku,navštívila jsem You Tube... Tam jsem zaslechla tvorbu Angelo-solo... Je to fajn muzika. A jestli v Brně přidal nějakou Kelly klasiku, tak o dalším Angelově koncertu v Čechách není pochyb, že bych ho nenavštívila...
Dejte echo, jak to probíhalo...
Je pravda, že jsem po Angelovi nikdy nějak extra neprahla-vždycky se mi líbili starší chlapi, je mi momentálně 24 a vžycky se mi líbil Jimmy, Johnny apod. -taky jsem u toho zůstala- mám přítele o 15 let staršího a máme spolu krásnou, šikovnou a hlavně zdravou dcerušku Kačenku...
Tak pro dnešek asi fakt končím! U toho vzpomínání jsem se nějak mírně ovínila...
No, jak říká přítel, to je život!
Tak papa... -
YouTube
Kdo vložil na You Tube příspěvky, je génius. Je to fakt super a vždycky najduněco nového! Je to už dlouho co jsem šílela po Kellys, ale mám pocit, že přišla doba, kdy se k něm vracím. Jsou fakt úžasný! Je spousta věcí, co se změnila. Jak u Kellíků, tak u mě, ale stále mají u mě v srdíčku svoje místo...Mějte se všichni moc fajn a nezoufejte, Kelly Family se ještě vrátí... Aspoň doufám! Toužím po návštěvě jejich koncertu v Praze. Vždyť my tu "sportovku" v Praze zase naplníme. Bohužel kontakty do Německa na ně nemám, ale spousta z Vás by to určitě dokázala zařídit.
Tak čauky a já se zase někdy ozvu... -
Kellys:-)
Náhodou jsem narazila na tyto stránky, Kellys byli moje velká láska, kdysi dávno... zůstalo mi mnoho krásných vzpomínek, taky spousty a spousty zážitků a dodnes mám plno kamarádek, které jsem si díky Kels našla. Vzpomíná někdo na ty příšerné Polky?:-))) Ty jsem teda nesnášela:-))) Agniezska, Kasia, Natalka:-))) Když si vybavím Kellys, tak si vybavím tyto tři:-))) Sbírku mám pořád schovanou, fotky, podpisy, MC z koncertů, VHS z koncertů, všechny vstupenky... teď už mám dvě děti, ale Kellys si občas taky ještě pustím... Vlastně jsem si na ně vzpomněla, protože mi tento týden poslala kamarádka ze Švédska 3 CD, bylo to taková nostalgie, pustit si to znova, ach jo:-))) Jsem ráda, že nejsem sama, kdo si občas zavzpomíná!!!! *1* *1* *1* *1* -
Angelo Brno
Ahojky koukněte ne net na regionální zprávy RTA jižní Morava 15.10 2007
Je tam záznam z Brna.