-
lukáš
neměl bi někdo víc cédéček mám jenom 1a2 *5* -
-
Re: lukáš
Ahoj Luky!!
Mám tyto CD Kelly's:LA PATATA,WHO¨LL COME
WITH ME,GROWIN-UP,BEST OF 1,FROM THEIR HRARTS 500,-ks
Tak pokud máš zájem tak mi napiš na e-mail TOMALEA@SEZNAM.CZ
Tomáš *3* *14* *4* *1* *15*
-
-
nazev songu
zdravim vsechny, chci se zeptat jestli nevite jak se jmenuje pisnicka ktera hraje u videa "The Kelly Family over the years" umistena na youtube.com. Tady je odkaz http://www.youtube.com/watch?v=0wrC Jxgbpho diky za odpoved *3* -
-
Re: nazev songu
to je flip a coin :) -
-
Re: Re: nazev songu
Nadherna pisnicka. Nevite, odkud bych ji mohla stahnout? *3* *14* -
-
Re: Re: Re: nazev songu
Tak mi pošli adresu,já ti pošlu celý Cd mám doma jedno vypálený navíc
Tam je Flip a coin
Jo tvuj inzerat jsem našla na Kelly stránkách -
-
: Re: Re: nazev songu
mohla bych tě poprosit taky o CD?
-
-
-
-
-
ALBA
zdarec lidi, nevíte kde by se daly sehant kellyovický alba.. jde mi hlavně o from their hearts a homerun... ale jinak i o starší.. nemyslím na stáhnutí, ale na koupi... -
Paddy
Hej jak je to snim, porad si ho honi v klastere? *15* -
-
Re: Paddy
Paddy byl nekdy v klastere?? On nema zenu a deti?? *7*
-
-
Angelo Kelly
Ahojky mám volná místa v autě na koncert Angelo Kelly 14.10 2007 Brno. Odjezd z Prahy a okolí brzo ráno.tel 776030482 *3* -
Ozvěte se!!!
Ahojky lidičky. Zajímalo by mě jestli je někdo kolem 12ti až 17-ti komu se líbí Kelly Family? Mě se to hrozně líbí ale většina lidí v mým věku to ani nezná, Tak jestli jste tak se pls ozvěte na mejl. Díky *7* -
-
Re: Ozvěte se!!!
ne nelíbí narazil sem na to náhodou a koukam co to je za kktinu *13* -
Re: Ozvěte se!!!
Ahojky sice nejsem ta kterou hledáš, je mi 25 a stále je mam hrozně ráda. Vyrůstala jsem s nima a budu je mít vždy hrozně ráda. Jsou moje srdce, uždy mě zasáhnou. A jsem ráda za tebe, že i teď se najde mladý človíček kdo má rád takovou skutečnou rodinku, která má charakter.Lucka -
-
Re: Re: Ozvěte se!!!
Ahojda,na tuhle stranku jsem narazila fakt nahodou,a je docela super pocit cist,ze se o tuhle rodinku nekdo jeste zajima.Ja jsem na jejich muzice dospivala a at si rika kdo chce,co chce,pro me jsou to muzikanti par excelans.Jen je skoda,ze u nas uz o nich neni moc slyset. -
-
Re: Re: Re: Ozvěte se!!!
Jo díky.No bohužel už moc lidiček v mým věku není, ale pls každej kdo je máte rádi tak se mi aspon ozvětena mejl:!!! moc íky *1* *4* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ozvěte se!!!
*3* *3* *3*
-
-
-
-
-
Pisnički
Ahoj plosim nemužemi nekdo pomoct spar piniček od The Kelly Family ja je neumim sehnat tak jestly my nepomužete je sehnat nebo mi je pošlete na E-mail třeba jako One more song ,Mama a Streets of Love plosim posilejte
*9* *3* *8* plosim moc -
webik
nej webík o Kellys
http://www.kellys.wbs.cz/
*14* *14* *14* *14* *14* -
Kelly Family
Nj, Kelláči... jsou prostě skvělý!! Já když je vidim, tak nad nima po každý slintam!! :-)
Samozřejmě, že je to myšleno v dobrým slova smyslu!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Kelly Family
Jo, když jsem byla mnohem menší, strašně se mi líbil Paddy a taky malej Angelo *14*
-
-
Dotaz
Prespivali nebo pouzili Kelly Family nejaky song od Scorpions?*7* Odepiste nam co nejdrive...