Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Angelo

Ahojky lidičky,prosim prosim najde se někdo, kdo by mi poslal nějaké krásné fotky nebo video z koncertu Angela v Brně včera 14.10.? jaksi sem si tam nemohla vzit fotak nic.plosim plosim *3*
  • Angelo v Brně

Ahooj, najde se někdo, kdo by mi poslal nějaké krásné fotky nebo video z koncertu Angela v Brně včera 14.10.?Koncert byl úžasný a mi se vybila baterka ve foťáku.. *10*
  • chcete doplnit svou sbírku?

Čaute lidičky pokud někdo chcete doplnit svou Kelly´s sbírku tak se ozvěte. Mám na prodej snad všechny jejich videokazety, kazety, singlovky, plakáty a články (i ze zahraničních časopisů - v té době měly velikou cenu), fůru fotek,...
    • Re: chcete doplnit svou sbírku?

ahoj sháním cd a dvd od Kelly Family mužete mi poslat seznam titulů které máte a já odepíši co bych si vybrala doraka@seznam.cz dekuju moc dora *15* *15*
      • Kelly Family

Ahoj!!!!!!
        Mám už jen tyto CD:La Patata a Growin'up
        za 5OO,-ks,pro zájem mi napiš na e-mail,čekám.
        *4* *4*
      • Re: Re: chcete doplnit svou sbírku?

Ahoj pokud shaniš něco od Kelly Family tak napiš moji přítelkyní a ona ti to sežene napiš ji na čislo 607580561.
  • Koupím CD-Kellys

Koupím CD,VHS Kelly family *14* *14* *14*
    • Re: Koupím CD-Kellys

Ahoj Petro!!
      Odpovídám na tvůj dotaz že koupíš CD a HVS
      KELLY FAMILY.Já mám tyto CD:WHO¨LL COME WITH ME,BEST OF KF 1,FROM THEIR HEARDS,GROVIN'UP,LA PATATA.Mám tyto HVS:
      GROVIN'UP 1 a 2,ALMOST HEAVEN.Tak pokud to vše opravdu chceš,pošlu ti to vše za 3500 kč.Napiš na tento e-mail.

Tomáš
    • Re: Koupím CD-Kellys

Ahoj,rusim sbirku Kelly Family.Veskera CD's za 100Kc/ks,zbytek kompletne(fotky,kazety,clanky a az 15 let stare plakaty aj)za 500Kc.
      Jsem z Kromerize.
      • Re: Re: Koupím CD-Kellys

ahoj koupim od tebe almost heaven a best of kelly family 2 kdyztak napis na icq 443 679 850

koupila bych od tebe cd almost heaven a best of kelly family 2 mas? kdyztak mi napis na mail chodim tam kazdej den a nebo na icq 443 679 850.dik moc a cekam *1*

A jaké máš CD?
  • Kathy Kelly

Ahoj, shanim mp3 od Kathy Kelly. Nejlepe The Best Of Kathy Kelly. Pls napiste odkaz kde bych to mohla bez problemu stahnout. Libi se mi jaky ma kathy hlas. Jinak na Kellyovi taky rada vzpominam *4* *4*
  • angelo

Ahoj lidičky Kelly Family strašně žeru a poslouchám jejich písničky.jejich písničky jsou nádherné a uklidnˇují mě psychicky.Prostě je miluju. *14* *4* *4*
    • Re: angelo

no to já taky, ale nevím, jestli je to jen v mém pc, ale kamm se poděli všechny fotečky z fotogalerie?? Lidi máte je tam, nebo ne??
    • Re: angelo

Ahojky Jitko,jo jo,to znám,taky když jsem je poslouchala,tak mě jejich písničky uklidňovaly,hlavně psychicky a taky mi moc pomáhaly držet se nad vodou,protože každý nemá ideální prostrědí na skvělé dětství,káždá rodina není dokonalá a já to štěstí neměla,takže Kellys byli moje náhradní rodina a Ti mě drželi při životě,protože vždycky jsem měla naději,že je znova uvidím a uslyším.Vždycky to bylo úžasné a moc mi to pomáhalo *14* jsem jim za to moc vděčná,i když už to teď vidím jinak,tak jak jsem to kdysi neviděla,ale stále je mám ráda a ráda se do té doby vracím.Kdybych to mohla vrátit spět,tak bych nad tím vůbec neuvažovala,ale chovala bych se jinak *15* Prostě Kellys jsou ve mě FOREVER *14* Až jednou moje dcera bude mít ráda nějakou takovou kapelu,tak jí v tom budu podporovat,ukážu jí mojí zbírku a budu se vždycky snažit aby mohla na jejich koncert a aby mohla zažívat tu radost co nejdéle a aby potom v dospělosti měla na co vzpomínat *14* takže taky jsem je nadevše milovala *14* takže ti přeji,ať ti to vydrží co nejdéle a ať máš potom na co vzpomínat tak jako my *4*
  • Ráda vzpomínám

Ahojky lidičky,tak po moc dlouhatánské době jsem se koukla na stránky Kellys a nějak mě to bere za srdíčko.Začala jsem je poslouchat v 15letech a teď už je mi 26let a stále na tu dobu vzpomínám.Byla to ta nejhezčí doba v mém životě.I když te'd už poslouchám úplně něco jiného,Kellys mají stále své místo v mém srdci a nikdy na ně nezapomenu.Všechny jejich věci mám schované v krabici na půdě a když mě to chytne,tak tam zalezu,probírám to,vzpomínám a taky sem tam uroním slzu,protože bych to chtěla vrátit a zažívat to všechno zase znova,ta atmosféra na koncertech byla nezapomenutelná a ještě teď mi běhá mráz po zádech,hlavně když si vzpomenu na nejkrásnějšího a nejvíc sexy chlapa ne světě Joeyho *14* Kellys jsou v mém srdci NAVŽDY *14* PS-mohl by mi někdo poradit,kde bych mohla najít nějaké novinky,vůbec nic o nich nevím.Diky moc.Ema
    • Re: Ráda vzpomínám

ahoj,jsem taky fans od svych 14 let.Nyní je mi 25 a furt je zbožnuju.Jejich posledni CD Homerun je super.Tvuj email se mi libi,je to něco jako muj případ. *4* můžeme někdy pokecat,když tak mi písni na email a já ti obratem pošlu stránky kam chodím.s pozdravem lucie
  • Kelly´s FOREVER

Já Kelly´s milovala. Bylo mi 14, když začala ta šílená Kellymánie v ČR, které jsem propadla. Teď je mi 26 a stále ráda vzpomínám jaké to bylo mít idol a někomu tak fandit. Bylo to moc fajn. Vzpomínám na to ráda. I teď si ráda pustím občas nějakou písničku.Celou sbírku fotek a všeho možného mám schovanou. Sice už je krabice pěkně zaprášená,ale zbavovat jsem se jí nechtěla.Jednou si ráda zavzpomínám.Vždy jsem měla heslo Kellyś forever :-) *3*
  • kellys

nabízím svoji sbírku fotografii,mc,texty písní.........je toho dost.stačí se ozvat na muj email.jediná podmínka je abyste si pro to přijely. *3*
    • Re: kellys

Ahojky,můžeš mi napsat co prodáváš.
      Měla bych zájem.
  • Kellys

jsou super taky jsem na nich vyrůstala.a do dneška je ráda poslouchám.Fakt bomba,škoda jen,že už u nás nekoncertujou *9* nebo že by mi neco uteklo?????Paddy je fakt superrr asi se mi nikdy nepřestane líbit ach jo!!! *14* *14*
    • Re: Kellys

14.10.2007 Brno Angelo Kelly koncert vstupné 400 kč *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit