-
Luxury!!
Zbožnuju Pussycat Dolls!!!!!
Miluju jejich všechny songy, jo!!!!!!! *14* *14* *14* -
Luxury!!
Zbožnuju Pussycat Dolls!!!!!
Miluju jejich všechny songy, jo!!!!!!! *14* *14* -
Super
Jj, souhlasím, Pussycat DOlls nebyly před pár lety tolik slavný, ale teĎ jsou nejslavnější dívčí skupina na světě a já jim držim palce!!!Mám je moc ráda až na tu kimberley, no neni mi sympaticka, ale každý má jiný názor
Mějte se krásně!!!
S pozdravem BigFanynkaMonča!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Nicole Scherzinger
Moc super dobrá skupina! Mám je velice moc ráda, jak jsem si všimla, že hodně lidí mají rádi Nicole Scherzinger, tak já se také musím přidat, protože tahle holka je fakt moc super. Když jsem videla na netu jak pomaha u charity, chtelo se mi brecet!! *4* *4* *14* Takže me je nejsympatictejsi Nicoolka, ale nemyslete si, že se jen koukám na vzhled, to vůbec!!!Miluju její hlas, její songy a taky její role v plno filmech!! -
Re: pekný!
asi se ti to nechtělo zobrazit,tak si to zmáčkl víckrát a nakonec se ti objevilo tolikrát,kolikrát si to zmáčkl -
pekný!
proc mi to tady pise 1000x???? *8* *8* sakra -
pekný!
pekna skupina
heska je nicol a jesika ale karmit se mi nelibila,
nejradsi mam nikol!
Maji super sonky
plomin,te ale ja neumim anglisky!
LOVE PUSSYCAT DOLLS?! *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
pekný!
pekna skupina
heska je nicol a jesika ale karmit se mi nelibila,
nejradsi mam nikol!
Maji super sonky
plomin,te ale ja neumim anglisky!
LOVE PUSSYCAT DOLLS?! *14* *14* *14* *14* *14* -
luxus
No jasný!! Nicole a Jessica, luxusní kočky fakt luxus!!!!! *14* *14* *14* *3* Nicole má luxusní břicho! -
Luxus
No tak jsem se koukal na par videoklipů na youtube.com a nejvíc luxusné je NICOLE A JESSICA nebo jak se jmenuje... *3* *14* -
Luxus
Luxusní hudba, ted je porad vidim v televizi a slysim v radiu, fakt luxusní hudba, muzika!!!!!! Jdu se podívat na videoklip, a reknu ktera kocka je nejlepší!!! *14* *3* *5* *4* -
Re: hovno
Ale mit je v posteli a pichat do nich by bylo supr!!jsou upe sexy upe mi stoji jak vidim jak tanci,plazi se a jsou skoro nahe -
hmm
Ty kocky jsou upe vzrusujici!!!jsou strasne SEXY mit nicole v posteli... -
Vynikající
Ovšem, přál bych si, aby Pussycat Dolls byli jako 1. v žebříčku 10ti nejlepších skupin!! Tak prosím přispívejte a přispívejte. Ještě jednou děkuji moc
XXX *4* -
Vynikající
A ještě bych něco málo dodal...Přál bych si, jestli jsou tu opravdový fanoušci Pussycat DOlls, tak je prosím, ať se registrují do Pussycat Dolls fanclubu a ať sem dávají co nejvíce obrázky, tapet či videí. Děkuji moc
S pozdravem P.S. *14* -
Vynikající
A ještě bych něco málo dodal...Přál bych si, jestli jsou tu opravdový fanoušci Pussycat DOlls, tak je prosím, ať se registrují do Pussycat Dolls fanclubu a ať sem dávají co nejvíce obrázk§, tapet či videí. Děkuji moc
S pozdravem P.S. *14* -
!Vynikající!
Pussycat Dolls jsou opravdu vynikající! Já osobně preferuji zpěvačku Nicole Scherzinger, má vynikající hlas. Nevím co dodat, ale prostě Pussycat Dolls jsou vynikající skupina a doufám, že 10-15 by ještě mohli být na scéně a vydávat další a další alba!! *4* -
Nicole is the best!
Pussycat Dolls jsou skvělý!!!!Včera večer jsem viděla jejich písničku I hate This Part a dneska ráno When I Grow Up, a fakt super. Zpívají moc super, ale nejraději z této skupiny mám Nicole, protože miluju její písničky a celkově její hlas atd... *14* *14* *14* I LOVE PUSSYCAT DOLLS & NICOLE SCHERZINGER *14* -
Tohle musíte číst!!!
Ahojky fanoušci Pussycat Dolls!
Chtěla bych vás o něco poprosit. Víte mám založena na seznam.cz celkem 780 emailů a tak bych se vás chtěla zeptat, jestli byste se ke mne nepřipojily a také se registrovali z těch emailů, které bych vám poslala mým emailem i s heslama do PCD fanclubu. Tak vás prosím, jestli by se tu nenašel nějaký vážný fanoušek Pussycat Dolls a napsal mi na muj email ,, Dennysa.K@seznam.cz , že má zájem. Já mu obratem pošlu pár emailů i hesly od těch daných emailů, Prosííím vás velice mocinky. Dííky moc a doufám, že se alespoň někdo najde! *3*
Mám i icq, ale to pošlu pouze obratem emailem.. =) -
Prosíím, přispívejte sem!!
Ahoj lidičky, koukám, že Pussycat Dolls mají zatím ve fanclubu 480uživatelů, fotek jen 180 a tapet jen 12, tak vás prosím, jestli byste sem přispívali fotkami, videami, registrovanim do fanclubu a jiné a jiné...Prosím vás mocinky, jelikož mám ráda Pussycat Dolls a nejvíce zbožňuji Nicole, tak sem dávám nejvíce fotek videi atd..s Nicolkou! *14*
Mějte se krásně! *4*