-
fujj
fuj takový kurvy *9* nesnášim je!!at chcípně hip-hop,pop,rap a RnB *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* *8* a ty čubko neber si do huby metal kundo nebeská *9* -
Re: Re: BLéééé
Jo jí jo...a v čem že mrdá s tim negrem Hamiltnem??? *13* panebože zpívat to neumí a ani neví o čem zpívá...a aby si věděla nějaký ty tvoje dance buzny od nás ze školy nikdo neposloucha a metal tam posloucha z druhyho stpne pres 50 lidi a to je co rict...jeste myslis ze nema metal fanousky... *5* Nicole je proste kurva a je jen na prachy *15*
A ANTI POP,DANCE a HIP-HOP...PUNK vládne světem,Pussycat dolls nechte dětem *13* -
Re: BLéééé
Jo tak trapky ty zmrde jo?? Já vim, že jim závidíš no, mají přez 800 fanoušků, jsou slavný na celym světě a jsou i hezký, hlavně Nicole, která je 19.nejkrásnější celebritou!!! ANTIMETAL!!
Hele a kolik fanoušků má ten tvuj metal nebo co posloucháš? ZMRDE CHcípni a laskavě jim nezáviď!!!!Hlavně Nicolce!!!! *13* *13* *13* *13*
LOVE PUSSYCAT DOLLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
BLéééé
Trapky největší hlavně Nicol -
Re: XoXoXoXoXoXoXo
píšou,že už to nejde,až v pátek *9* -
XoXoXoXoXoXoXo
Hlasujte na www.t-music.cz v sekci novinky pro Pussycat Dolls!!!! Díky *14* -
Re: Luxusní písničky!!LOVE=)
to když rostou se mi moc nelíbí -
Luxusní písničky!!LOVE=)
Hele normálně jsem dneska na Očko TV viděla ten jejich nový song&klip ,,I hate this part,, no řeknu vám, naprostý luxus!!!!!!Miluju tenhle song, je strašně povedenej, fakt nejvíce vám doporučuju
I HATE THIS PART
WHEN I GROW UP
BUTTONS
Luxusní songy!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
Luxusní písničky!!LOVE=)
Hele normálně jsem dneska na Očko TV viděla ten jejich nový song&klip ,,I hate this part,, no řeknu vám, naprostý luxus!!!!!!Miluju tenhle song, je strašně povedenej, fakt nejvíce vám doporučuju
I HATE THIS PART
WHEN I GROW UP
BUTTONS
Luxusní songy!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
Luxusní písničky!!LOVE=)
I HATE THIS PART
WHEN I GROW UP
BUTTONS
Luxusní songy!!!!!!!!!!!!!! *14* *3* *14* -
Luxusní písničky!!LOVE=)
I HATE THIS PART
WHEN I GROW UP
BUTTONS
Luxusní songy!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
Luxusní písničky!!LOVE=)
I HATE THIS PART
WHEN I GROW UP
BUTTONS
Luxusní songy!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
OhYeaH
Punk je nééééééééééjHorší!!!!!! !! *13* *5* Hahaha
I love Hip-Hop
I love RnB
I love Rap
i love Pop *5* -
?-?-?----:-)
Punk a Pogoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* -
nicole scherzinger
Miluju Pussycat Dolls a tu Nikol, nebo jak se jmenuje *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nicole scherzinger
Miluju Pussycat Dolls a tu Nikol, nebo jak se jmenuje *14* *14* *14* *14* *14* -
Ooh Yeah!
Miluuuju Pussycat Dolls *14* *14* -
LOVE
I LOVE PUSSYCAT DOLLS *14* *14* *14* -
luxury!!
Zbožnuju Pussycat Dolls!!!!!
Miluju jejich všechny songy, jo!!!!!!! *14* *14* *14* -
Luxury!!
Zbožnuju Pussycat Dolls!!!!!
Miluju jejich všechny songy, jo!!!!!!! *14* *14* *14*